moskal Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 ale gra powstała pewnie z 30 lat po zbudowaniu tego czegoś gra powstała 4-5 lat temu , mi nie chodzi o to co było pierwsze tylko o to , że juz widziałem coś podobnego. co jak co , ale napęd ciekawy , nie ???
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Jak komuś sie nudzi w drodze do pracy to polecam audycje " Poranny WF - Wojewódzki i Figurski " w Radiu Eska Rock To leci chyba od 8 do 10 ..ale masakra śmiechowa
Flyer Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Tja... dobry byl dzis motyw z pobiciem maseraka... Dzwonili i w tle bylo slychac respirator
moskal Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 wczoraj dzwonili do "Unicef"-u i chcieli kupić małego murzynka
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 wczoraj dzwonili do "Unicef"-u i chcieli kupić małego murzynka Ta ruska gadka mnie rozjebła na części pierwsze Tja... dobry byl dzis motyw z pobiciem maseraka... Dzwonili i w tle bylo slychac respirator To było wczoraj chyba Dziś było o wysyłanie smsów w ramach kondolencji ... Ksiądz Misiura
Flyer Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Moze wczoraj... ale slyszalem dzis miedzy 7 a 8, pewnie powtorka.
Pietro3 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 dobrze wiedziec... to ustawie sobie eske rock
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 http://www.joemonster.org/art/9921/Co_to_jest_VIII Może zrobic by zakup grupowy
Aydaho Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 wie ktoś gdzie w W-wie mogę wymienić plecionke ( poza Przasnyską - brak terminów ) ?? dzwoniłem do ASO - plecionka jako taka nie występuje, tylko w zestawie rura + kat - cena elementu 2700 pln
Pietro3 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 http://www.joemonster.org/art/9921/Co_to_jest_VIII Może zrobic by zakup grupowy raggaman chyba się dziś nudzisz co... Hmm wiesz jutro jak bede u swojego mechanika to się zapytam... Tylko ze ja mam mechanika 30km od wawy
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 raggaman chyba się dziś nudzisz co... No. W pracy jestem
Kolkov Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 http://www.joemonster.org/art/9921/Co_to_jest_VIII Może zrobic by zakup grupowy :polew: dziś w W-F rozwalili mnie nazwą domu pogrzebowego: GROBOKOP
Pietro3 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 raggaman chyba się dziś nudzisz co... No. W pracy jestem Ja też qr** do 21 pracuje ;( ;( :wallbash: Nie dość że długo to jeszcze w urodziny :wallbash:
Kolkov Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 raggaman chyba się dziś nudzisz co... No. W pracy jestem Ja też fajans do 21 pracuje ;( ;( :wallbash: Nie dość że długo to jeszcze w urodziny :wallbash: w takim razie najlepszego
Pietro3 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 jak się rzucili... :kox: Niedługo trzeba otworzyć butelkę wina które się sprzedaje Ma ktoś może naklejki klubowe na samochód??
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 jak się rzucili... :kox: Przypominamy Ci o obowiązku przytaszczenie krowy na następny spot .. Inaczej Krzyniek zajmie Twoja miejscówke przy gniazdku i nie posiedzisz se na naszej klasie
Reggi Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 jakiej krowy?? :mysli: Odpowiedniej Reszte informacji znajdziesz w temacie ..wystarczy poczytać Dużo tych stron nie ma
Rekomendowane odpowiedzi