poziek Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 nie fair jest jak kobieta ma 2 ...i ty jesteś jednym z nich hyhyhy :polew:
Aydaho Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 A czego kiepsko ? Spanky pisał , że da rade wyrezać bez kanału ..wiec turbo wuleci górą ..wjedzie nowe i po kłopocie .. Ale nie powiedział, że da się to zrobić na spocie. Może ten leszcz przyjedzie w końcu to pomoże Przydałby się w końcu ktoś, na kim można spokojnie rozruszać kości Pomożesz troszkę ? Bo ja to zielony jestem .. A Ty zrobisz coś z moją siorą żeby znormalniała ??? Jeżeli tak to ja obiecuję, że pomogę :polew:
krzyniek Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 nie, bo to nie fair :thumbdown nie fair jest jak kobieta ma 2 ...i ty jesteś jednym z nich no jak ma dwóch a ja jestem jednym z nich to też nie fair to fakt
krzyniek Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Turbo zakupione i bardzo dobrze
Reggi Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Turbo zakupione i bardzo dobrze Szykować rękawice robocze
krzyniek Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Turbo zakupione i bardzo dobrze Szykować rękawice robocze no moje małe rączki nie ma rękawiczek ale daje radę i bez
Reggi Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Turbo zakupione i bardzo dobrze Szykować rękawice robocze no moje małe rączki nie ma rękawiczek ale daje radę i bez Bedziesz ufafluniony smarem...laski na to lecą
lukaszr Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 DObra kmina .. A ja zajme sie Martką Widziałem się dzisiaj z Martką osobiście - z poźkiem nakreśliliśmy delikatnie Twoją osobę jako potencjalnego kandydata Nawet wykazała delikatne zainteresowanie więc jeżeli chcesz żebyśmy z poźkiem zrobili Tobie jeszcze lepszy grunt pod interesy to musisz odpowiednio to umotywować
krzyniek Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 DObra kmina .. A ja zajme sie Martką Widziałem się dzisiaj z Martką osobiście - z poźkiem nakreśliliśmy delikatnie Twoją osobę jako potencjalnego kandydata Nawet wykazała delikatne zainteresowanie więc jeżeli chcesz żebyśmy z poźkiem zrobili Tobie jeszcze lepszy grunt pod interesy to musisz odpowiednio to umotywować jednym słowem musisz zakupić wiem że Ty nie pijasz ale to dla kolegów więc kup dużo bo koledzy (poziek i lukaszr) dużo mogą :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Październik 2008, 06:51_________________________________________________ps. godzinkę na forum trzeba by zaktualizować [br]Dopisany: 26 Październik 2008, 06:52_________________________________________________ Turbo zakupione i bardzo dobrze Szykować rękawice robocze no moje małe rączki nie ma rękawiczek ale daje radę i bez Bedziesz ufafluniony smarem...laski na to lecą znaczy się przywozić siostry kto ma
Nosfer Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Chłopaki mamy nową "Różową landrynkę" na pokładzie Nosfer, witamy w klubie. :th: Nosfer gratuluję Dzięki chłopaki Już poleciałem po różowe stringi i białe kozaczki.. :naughty: We wtorek będę demonstrował
krzyniek Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Dzięki chłopaki Już poleciałem po różowe stringi i białe kozaczki.. :naughty: We wtorek będę demonstrował może lepiej odłóż to do kolejnego spota bo koledzy i koleżanki z A3club mogą sobie Bóg wie co pomyśleć :gwizdanie:
Pietro3 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 hmmm to we wtorek mamy tez zlot z A3??? Lol szkoda ze ja dopiero po 21 będę ;(
poziek Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 hmmm to we wtorek mamy tez zlot z A3??? Lol szkoda ze ja dopiero po 21 będę ;( No możesz się na grupową sex fotkę załapać
Flyer Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 http://www.youtube.com/watch?v=GHx5Y8GJj_c .
franio Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Szykować rękawice robocze Tosik ma moje, takie bialutkie, do roboty, na techno jak znalazł
Reggi Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 DObra kmina .. A ja zajme sie Martką Widziałem się dzisiaj z Martką osobiście - z poźkiem nakreśliliśmy delikatnie Twoją osobę jako potencjalnego kandydata Nawet wykazała delikatne zainteresowanie więc jeżeli chcesz żebyśmy z poźkiem zrobili Tobie jeszcze lepszy grunt pod interesy to musisz odpowiednio to umotywować :laghing2: To ja sie juz boję jaki mi grunt zrobiliście Mam nadzieje , że powiedzieliście że : A) nie jestem bogaty ... Z)Mam kobiete
Pietro3 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Poziek mówisz ze na fote zdarzę??? mam taka nadzieje że zdążę
Reggi Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Dzięki chłopaki Już poleciałem po różowe stringi i białe kozaczki.. :naughty: We wtorek będę demonstrował Kup se jeszcze różowe kulki gejszy
Pietro3 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 DObra kmina .. A ja zajme sie Martką Widziałem się dzisiaj z Martką osobiście - z poźkiem nakreśliliśmy delikatnie Twoją osobę jako potencjalnego kandydata Nawet wykazała delikatne zainteresowanie więc jeżeli chcesz żebyśmy z poźkiem zrobili Tobie jeszcze lepszy grunt pod interesy to musisz odpowiednio to umotywować :laghing2: To ja sie juz boję jaki mi grunt zrobiliście Mam nadzieje , że powiedzieliście że : A) nie jestem bogaty ... Z)Mam kobiete Hmmm a co to za Marta???
Rekomendowane odpowiedzi