spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Mam wpaść w dresikach ? badz soba ....
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Mam wpaść w dresikach ? dresikach, mokasynach z szyszorem i fajną skarpeta frote ..dobrze żeby była biała a mokasyn czarny Co do butów to zdecydowanie lepsze będą sandały.I nie zapomnij zabrać kanapek , najlepiej z pasztetem
lukaszr Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 badz soba .... Spanki, nie mów, że przyjedziesz ?
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 najlepiej z pasztetem te zabierze oniak
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 No to na większości zlotow byłeś więc wypadałoby, żeby VIP się pojawił i dzisiaj. :polew: bede ... wiec uprasuj dresy ... zebys mi wstydu nie przyniosl .... :polew: I Ch..j na tym tekście poległem :polew: :polew:
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Spanki, nie mów, że przyjedziesz ? bede ... :polew:
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 no to zapowiada się ładna siara.... :gwizdanie: to może wszyscy niech założą dresy wtedy zobaczycie jakie zrobimy wrażenie na A3
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 to może wszyscy niech założą dresy Nie mam Trza bujnać wora na stadion
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 to może wszyscy niech założą dresy Nie mam Trza bujnać wora na stadion tylko który??? wyhacz jakąś beeemkę na mieście i kierownikowi zabierz
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 to może wszyscy niech założą dresy Nie mam Trza bujnać wora na stadion tylko który??? wyhacz jakąś beeemkę na mieście i kierownikowi zabierz No tak zapomniałem , że stasion juz nie istnieje Ale na Zielenieckiej dorwe jakiegoś żóltego to może i jakieś skoki z frendzlami zafasole se na te okazje ....a co
AndyN Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 No tak zapomniałem , że stasion juz nie istnieje Stadion nie istnieje, kolega Moskal chyba łapki w tym macza , cały ten bałagan przeniósł się na błonia Więc tam możesz jakiś gustowny i szykowny komplecik kupić Redżinald, spline'y? Płytkę z działającym ViM hackiem mógłby ktoś wziąć na spot?
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 zróbcie zakup grupowy dla całej ekipy warszawskiej ... :gwizdanie:
MrMacphisto Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Będzie ktoś z Was miał może kabelek pod B7 ?? Fajnie byłoby mieć bluetooth po angielsku... :gwizdanie:
ono Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 te zabierze oniak decayed Wezme dla ciebie pasztetową w naturalnej kiszce ,będzie ci pasowało do dresów
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Redżinald, spline'y? We no mnie puść brzydkiego smsa tak o 16:40 bo zapomne na bank zróbcie zakup grupowy dla całej ekipy warszawskiej ... :gwizdanie: Dla Ciebie żółte bedo musiały szyć na miare
AndyN Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 We no mnie puść brzydkiego smsa tak o 16:40 bo zapomne na bank Numer niech na PW prześle
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 :polew: :kox: :kox: :kox: Dobre te obrazki
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 te zabierze oniak decayed Wezme dla ciebie pasztetową w naturalnej kiszce ,będzie ci pasowało do dresów dzięki do swojego stroju nie zapomnij założyć kapci :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi