Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 We no mnie puść brzydkiego smsa tak o 16:40 bo zapomne na bank Numer niech na PW prześle szłopo szłopo szło
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Prezes .... przeginasz .... :polew: :polew:
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Prezes .... przeginasz .... Straszysz mnie ?? Nie fikaj bo wpadne na spota i będzie dym.I nie mam tu na myśli dymu z mojego diesla
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Prezes .... przeginasz .... Straszysz mnie ?? Nie fikaj bo wpadne na spota i będzie dym.I nie mam tu na myśli dymu z mojego diesla nie odwazysz sie ....
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Prezes .... przeginasz .... Straszysz mnie ?? Nie fikaj bo wpadne na spota i będzie dym.I nie mam tu na myśli dymu z mojego diesla to i dobrze, będzie nas więcej
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Prezes .... przeginasz .... Straszysz mnie ?? Nie fikaj bo wpadne na spota i będzie dym.I nie mam tu na myśli dymu z mojego diesla nie odwazysz sie .... Nie zdążę dresików kupić
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Nie zdążę dresików kupić Prezes ...jak podskoczysz na 1000-Lecia, koło Novej to i jeszcze jakiś kajdan przypasujesz pod dres [br]Dopisany: Październik 28, 2008, 11:00:20 _________________________________________________Panowie kryć sie ...ktoś nas obserwuje
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jesteśmy inwigilowani przez....
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jesteśmy inwigilowani przez.... Joasię Wicia ? :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Wezme dla ciebie pasztetową w naturalnej kiszce ,będzie ci pasowało do dresów już jedna pasztetowa w natularlnej kiszce w dresach jest ukryta
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jesteśmy inwigilowani przez.... Joasię Wicia ? :polew: :polew: padłem :polew: Lukas zobacz coś dla nas
AndyN Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 http://moto.onet.pl/1514764,2217,artykul.html
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jesteśmy inwigilowani przez.... Joasię Wicia ? :polew: :polew: Wit sie chyba Wezme dla ciebie pasztetową w naturalnej kiszce ,będzie ci pasowało do dresów już jedna pasztetowa w natularlnej kiszce w dresach jest ukryta całe 30 deko krzyniek
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Wit sie chyba :mysli Nie chyba tylko na bank. Taki stary chłop a strzela fochy niczym blondi w wieku 20 lat :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Weźmie mie ktoś na spota ten pilnik/czek do metalu ? Wit sie chyba :mysli Nie chyba tylko na bank. Taki stary chłop a strzela fochy niczym blondi w wieku 20 lat :gwizdanie: Polecą placki na spocie :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jesteśmy inwigilowani przez.... Joasię Wicia ? :polew: :polew: Jesteś ślepy, czy głupi, że znowu zaczynasz? Koniecznie potrzebujesz, żebym przypomniał co Czukundur w ubiegłym tygodniu pospiesznie wykasował?
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jesteśmy inwigilowani przez.... Joasię Wicia ? :polew: :polew: Jesteś ślepy, czy głupi, że znowu zaczynasz? Koniecznie potrzebujesz, żebym przypomniał co Czukundur w ubiegłym tygodniu pospiesznie wykasował? oooo widze ze sie sporo dzieje za zamknietymi drzwiami ....
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 No i wkur..... Wicia.Oj polecą placki dzisiaj
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 No i wkur..... Wicia.Oj polecą placki dzisiaj
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jesteśmy inwigilowani przez.... Joasię Wicia ? :polew: :polew: Jesteś ślepy, czy głupi, że znowu zaczynasz? Koniecznie potrzebujesz, żebym przypomniał co Czukundur w ubiegłym tygodniu pospiesznie wykasował? oooo widze ze sie sporo dzieje za zamknietymi drzwiami .... Poszukaj fotek w archwium na pudelku
Rekomendowane odpowiedzi