Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szwagier dawaj foty ten loli :kox: :kox: :kox:

Część wysłałem Bobrownikowi jakieś 5 minut temu :decayed:

Cały czas czekam na dobre ujęcia :kox: :kox: :polew:

No i przed nami już tylko 100 stron do 2 k :)

Dwa tygodnie czasu :tongue4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no właśnie - idź na całość ... napisz jej na klacie szminką A4-klub i zrób fote :decayed:

masz gwarantowaną podwózkę na spota a Boberek ufunduje zestaw w BK

Opublikowano

Szwagier póki mojej siory nie ma w kraju to możesz urabiać te blache... udzielam ci dyspensy...tyłek zacny :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Szwagier póki mojej siory nie ma w kraju to możesz urabiać te blache... udzielam ci dyspensy...tyłek zacny :kox: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bielizna ..czaarna ..koronkowa..wygląda na tanią :decayed: Czyli teoria o Rojal Kolekszyn jest lipna :cool1:

Opublikowano

to si enazywa szwagier ciekawe ile bierze za milczenie :P

Opublikowano

no właśnie - idź na całość ... napisz jej na klacie szminką A4-klub i zrób fote :decayed:

masz gwarantowaną podwózkę na spota a Boberek ufunduje zestaw w BK

hehe ..za takie foty to ja powienienm Vipa dostać :kox: :kox:

:polew:

:polew: :polew:

Tyłek ma fajny ..cycki też .. :kox: ( próbuje wychwycić je jakoś :P )

I co chwile ma jakiś problem ..a to nie wiem jak drzwi w tym piździelcu odblokować ..a to nie wiem dlaczego sie światełko pali :D

Opublikowano

I co chwile ma jakiś problem ..a to nie wiem jak drzwi w tym piździelcu odblokować ..a to nie wiem dlaczego sie światełko pali

Mów do niej rozkazującym tonem: zrób to, zrób tamto... :decayed::wink4:

Opublikowano

idz jej pokaż kanape ;P

Opublikowano

Bielizna ..czaarna ..koronkowa..

eeeeeeeeeee no Raguś .... to już pierwsze koty za płoty były skoro pokazała się w bieliźnie :hi:

Opublikowano

Szwagier póki mojej siory nie ma w kraju to możesz urabiać te blache... udzielam ci dyspensy

Uległy jesteś coś ostatnio :polew:

...tyłek zacny :kox: :gwizdanie:

Gdzie Ty tu widzisz tyłek ? Ta czarna plama ? No bez żartów, tutaj nie da się ocenić przez kiepską jakość tych zdjęć.

Redżi, weź no zrób coś porządnie - szkoda, ze nie pracujesz w Galerii Mokotów, bo bym przyszedł i sam foty zrobił :polew:

Opublikowano

I co chwile ma jakiś problem ..a to nie wiem jak drzwi w tym piździelcu odblokować ..a to nie wiem dlaczego sie światełko pali

Mów do niej rozkazującym tonem: zrób to, zrób tamto... :decayed::wink4:

Poziek ...napisz książke a nia tak na raty mi lekcji udzielasz :D

idz jej pokaż kanape ;P

Myśle..że ona widziała ją wiecej razy niż my wszyscy razem wzięci :polew:

Gdzie Ty tu widzisz tyłek ? Ta czarna plama ? No bez żartów, tutaj nie da się ocenić przez kiepską jakość tych zdjęć.

Redżi, weź no zrób coś porządnie - szkoda, ze nie pracujesz w Galerii Mokotów, bo bym przyszedł i sam foty zrobił :polew:

Ten to jak gołej d*py nie zobaczy to nie przepyka :decayed::polew:

Czekajta...zaraz coś jeszcze trzasne .. :naughty:

Opublikowano

no dawaj dawaj bo ja zaraz wychodze :P

Opublikowano

Kurna ..dzie ? :decayed: To ty nie w pracy ? :cool1:

Nie mogę uchwycić tego dupska ..panne ze sklepu obok śmieją sie ze mne ... ta podchodzi ja celuje fonem w jej cycki ..i sie pyta .." co takiego śmiesznego tam masz... no pochwal sie " :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kurna ..dzie ? :decayed: To ty nie w pracy ? :cool1:

Nie mogę uchwycić tego dupska ..panne ze sklepu obok śmieją sie ze mne ... ta podchodzi ja celuje fonem w jej cycki ..i sie pyta .." co takiego śmiesznego tam masz... no pochwal sie " :polew: :polew: :polew:

w pracy w pracy :P

ale nie mam co robić i jade na miasto :P jak cos będą chcili to będa dzwonic :)

co za głupie dźidy z nich ;P

Opublikowano

no pochwal sie

NIE WYCIĄGAJ JESZCZE ŚMIGŁA !!! POCZEKAJ Z TYM :naughty::decayed:

Opublikowano

Ragga kurfa podejdz do niej powiedz zeby si eładnie uśmiechnęła :P i zrób jej fote anie takie paźdzochy wysyłasz :P

moze panie z IFROSZE czy cos tam masz obok zapozują z gółymi pośldami ;P bo ta sie wcale nie stara :P:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no pochwal sie

NIE WYCIĄGAJ JESZCZE ŚMIGŁA !!! POCZEKAJ Z TYM :naughty::decayed:

Poczekam ..aż bedzie miała problemy z otworzeniem bagażnika :decayed::D

Panna ma poziom inteligencji .. landrynka o smaku dzikiej róży :polew::kox:

Opublikowano

wolałbym malinową ;) ale niech będzie juz dzika róza :P

Ragga a moze masz gdzies w koło siebie jakies dupeczki które chetnie dadza sie sfotografować dla kolegów :P

bo oczywiscie nie zeby mi zależało :P

Opublikowano

Ragga kurfa podejdz do niej powiedz zeby si eładnie uśmiechnęła :P i zrób jej fote anie takie paźdzochy wysyłasz :P

moze panie z IFROSZE czy cos tam masz obok zapozują z gółymi pośldami ;P bo ta sie wcale nie stara :P:polew: :polew: :polew:

Ta...zapytam sie czy moge jej pierdolnąć fotkę na wesoło..bo tabun moich kolegów czeka na jakieś pikantne szczegóły :D

Obok mam VANILE ...panny takie ..że nic tylko nogą z mostu zepchnąć .. jakbyś zobaczył te poślady to byś miał niestrawność przynajmniej no następnego stulecia :decayed: