Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Szwagier dawaj foty ten loli :kox: Część wysłałem Bobrownikowi jakieś 5 minut temu Cały czas czekam na dobre ujęcia :kox: No i przed nami już tylko 100 stron do 2 k Dwa tygodnie czasu
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no właśnie - idź na całość ... napisz jej na klacie szminką A4-klub i zrób fote masz gwarantowaną podwózkę na spota a Boberek ufunduje zestaw w BK
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Szwagier póki mojej siory nie ma w kraju to możesz urabiać te blache... udzielam ci dyspensy...tyłek zacny :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Szwagier póki mojej siory nie ma w kraju to możesz urabiać te blache... udzielam ci dyspensy...tyłek zacny :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Bielizna ..czaarna ..koronkowa..wygląda na tanią Czyli teoria o Rojal Kolekszyn jest lipna
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Szwagier póki mojej siory nie ma w kraju to możesz urabiać te blache... udzielam ci dyspensy...tyłek zacny :gwizdanie: to si enazywa szwagier ciekawe ile bierze za milczenie
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no właśnie - idź na całość ... napisz jej na klacie szminką A4-klub i zrób fote masz gwarantowaną podwózkę na spota a Boberek ufunduje zestaw w BK hehe ..za takie foty to ja powienienm Vipa dostać :kox: Szwagier póki mojej siory nie ma w kraju to możesz urabiać te blache... udzielam ci dyspensy...tyłek zacny :gwizdanie: :polew: Tyłek ma fajny ..cycki też .. ( próbuje wychwycić je jakoś ) I co chwile ma jakiś problem ..a to nie wiem jak drzwi w tym piździelcu odblokować ..a to nie wiem dlaczego sie światełko pali
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 I co chwile ma jakiś problem ..a to nie wiem jak drzwi w tym piździelcu odblokować ..a to nie wiem dlaczego sie światełko pali Mów do niej rozkazującym tonem: zrób to, zrób tamto...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Bielizna ..czaarna ..koronkowa.. eeeeeeeeeee no Raguś .... to już pierwsze koty za płoty były skoro pokazała się w bieliźnie
lukaszr Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Szwagier póki mojej siory nie ma w kraju to możesz urabiać te blache... udzielam ci dyspensy Uległy jesteś coś ostatnio ...tyłek zacny :gwizdanie: Gdzie Ty tu widzisz tyłek ? Ta czarna plama ? No bez żartów, tutaj nie da się ocenić przez kiepską jakość tych zdjęć. Redżi, weź no zrób coś porządnie - szkoda, ze nie pracujesz w Galerii Mokotów, bo bym przyszedł i sam foty zrobił
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 I co chwile ma jakiś problem ..a to nie wiem jak drzwi w tym piździelcu odblokować ..a to nie wiem dlaczego sie światełko pali Mów do niej rozkazującym tonem: zrób to, zrób tamto... Poziek ...napisz książke a nia tak na raty mi lekcji udzielasz idz jej pokaż kanape ;P Myśle..że ona widziała ją wiecej razy niż my wszyscy razem wzięci Gdzie Ty tu widzisz tyłek ? Ta czarna plama ? No bez żartów, tutaj nie da się ocenić przez kiepską jakość tych zdjęć. Redżi, weź no zrób coś porządnie - szkoda, ze nie pracujesz w Galerii Mokotów, bo bym przyszedł i sam foty zrobił Ten to jak gołej d*py nie zobaczy to nie przepyka Czekajta...zaraz coś jeszcze trzasne ..
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no dawaj dawaj bo ja zaraz wychodze
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no dawaj dawaj bo ja zaraz wychodze Kurna ..dzie ? To ty nie w pracy ? Nie mogę uchwycić tego dupska ..panne ze sklepu obok śmieją sie ze mne ... ta podchodzi ja celuje fonem w jej cycki ..i sie pyta .." co takiego śmiesznego tam masz... no pochwal sie " :polew:
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no dawaj dawaj bo ja zaraz wychodze Kurna ..dzie ? To ty nie w pracy ? Nie mogę uchwycić tego dupska ..panne ze sklepu obok śmieją sie ze mne ... ta podchodzi ja celuje fonem w jej cycki ..i sie pyta .." co takiego śmiesznego tam masz... no pochwal sie " :polew: w pracy w pracy ale nie mam co robić i jade na miasto jak cos będą chcili to będa dzwonic co za głupie dźidy z nich ;P
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no pochwal sie NIE WYCIĄGAJ JESZCZE ŚMIGŁA !!! POCZEKAJ Z TYM
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ragga kurfa podejdz do niej powiedz zeby si eładnie uśmiechnęła i zrób jej fote anie takie paźdzochy wysyłasz moze panie z IFROSZE czy cos tam masz obok zapozują z gółymi pośldami ;P bo ta sie wcale nie stara :polew:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no pochwal sie NIE WYCIĄGAJ JESZCZE ŚMIGŁA !!! POCZEKAJ Z TYM Poczekam ..aż bedzie miała problemy z otworzeniem bagażnika Panna ma poziom inteligencji .. landrynka o smaku dzikiej róży
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 wolałbym malinową ale niech będzie juz dzika róza Ragga a moze masz gdzies w koło siebie jakies dupeczki które chetnie dadza sie sfotografować dla kolegów bo oczywiscie nie zeby mi zależało
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ragga kurfa podejdz do niej powiedz zeby si eładnie uśmiechnęła i zrób jej fote anie takie paźdzochy wysyłasz moze panie z IFROSZE czy cos tam masz obok zapozują z gółymi pośldami ;P bo ta sie wcale nie stara :polew: Ta...zapytam sie czy moge jej pierdolnąć fotkę na wesoło..bo tabun moich kolegów czeka na jakieś pikantne szczegóły Obok mam VANILE ...panny takie ..że nic tylko nogą z mostu zepchnąć .. jakbyś zobaczył te poślady to byś miał niestrawność przynajmniej no następnego stulecia
Rekomendowane odpowiedzi