lukaszr Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 8E0857536E - prawe czy lewe? Prawe i nie jest do Ciebie wg Twojego VINu
krzyniek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 parę powiadasz :gwizdanie: Kilkanaście a może kilkadziesiąt
AndyN Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 8E0857536E - prawe czy lewe? Prawe i nie jest do Ciebie wg Twojego VINu Ale takie założyli w serwisie w DE poprzedniemu właścicielowi. I tym sposobem zacząłem mieć ogrzewane prawe lusterko Lewe sobie dołożyłem po sprowadzenie auta w ASO przekonany, że dotychczasowe się popsuło. A wynika, że mój paździerz został skompletowany w fabryce bez opcji podgrzewania lusterek bocznych. Ot polityka COOO. Navi jest, Bose jest, a grzanych zwierciadełek 'w serii' niet
Aydaho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 8E0857536E - prawe czy lewe? Prawe i nie jest do Ciebie wg Twojego VINu Lewe sobie dołożyłem po sprowadzenie auta w ASO przekonany, że dotychczasowe się popsuło. no jak się mogło popsuć jak w nieogrzewanym kabelki sa wpięte w konektory na lusterku a nie we wkład. Wkład też jest inny więc jak można się pomylić ja w kodach też miałem niby podgrzewane a nie były ... ot trafiła się promocja na Woli i kupiłem dwa za 50 pln
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Aaaa, to dlatego Redżinalda tak mało ostatnio :decayed Sylwester , szkolenie ect. Troszkeśta tych stron naczepali
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wiecie... bober wedlug VINu mial nawet xenony...
boberek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wiecie... bober wedlug VINu mial nawet xenony... no miałem i pewnie były i nie po nazwisku prosze :evil:
Aydaho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 i już się miziają ... cholera nowoczesna młodziez
tomaszu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Pozdrawiam z nowej roboty Ooo, a to której firmie teraz zaniżasz normę?
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 i już się miziają ... cholera nowoczesna młodziez
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 i już się miziają ... cholera nowoczesna młodziez :polew: Pozdrawiam z nowej roboty Ooo, a to której firmie teraz zaniżasz normę? Tajne przez poufne Potrzebuje ktorys niani http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-szukam-pracy-Przesy-am-u-miech-pracy-W0QQAdIdZ97977090
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 :polew: jednak nic sie nie zmienił Starego psa nie nauczysz nowych sztuczek ...no chyba , ze to pies Poźka
m@riucha Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Potrzebuje ktorys niani http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-szukam-pracy-Przesy-am-u-miech-pracy-W0QQAdIdZ97977090 Ja powoli się rozglądam, ale taka u zony nie przejdzie bo wie dobrze że bym ją zahaczył
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja powoli się rozglądam, ale taka u zony nie przejdzie bo wie dobrze że bym ją zahaczył Jeeeeebany :kox: Żonka specjalnie załatwi Ci jakiegoś 60 letniego zwierza
Aydaho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Potrzebuje ktorys niani http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-szukam-pracy-Przesy-am-u-miech-pracy-W0QQAdIdZ97977090 potrzebuje ....ale nie do dziecka :decayed: i tak jak u mariuchy - nie przejdzie rekrutacji u żony
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 potrzebuje ....ale nie do dziecka :decayed Adaś to tutaj - http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-szukam-pracy-PILNIE-PODEJM-STA-PRAC-W0QQAdIdZ97907508 Napisała .." oraz inne propozycje. " :naughty:
Al_Capone Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 z pogrubieniem "inne" co za brudne mysli chodza jej po glowie
Rekomendowane odpowiedzi