Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, bijcie się, ubliżajcie sobie, róbcie wszystko, tylko niech nikt przypadkiem nie przechodzi do EŁU... :no:

Jak Brynia :kox:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 15:51_________________________________________________

A dlaczego nie odwrotnie? :przebiegly: :evil2

Dlatego, że to oni wyłamują się kanonu klubu 69 :tongue4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Słuchajcie, bijcie się, ubliżajcie sobie, róbcie wszystko, tylko niech nikt przypadkiem nie przechodzi do EŁU... :no:

Jak Brynia :kox:[br]

:shocked: przeszła na ciemną stronę mocy? :kwasny:

Opublikowano

szoking ? :decayed::naughty:

Opublikowano

Jak chj :disgust:

Opublikowano

Jak Poziek przejdzie to znaczy że to już koniec nastal..... :decayed:

Jak Brynia :kox

Gadasz....

Opublikowano

nigga.jpg

Nie ma to jak braterskie pojednanie :decayed::polew:

To tak na koniec :cool1:

Opublikowano

Po prostu Poź to osobnik mający swoją specyfikę :kox:, na którego należy brać poprawkę :naughty: Lubi wsadzać kij w mrowisko i ostro prowokować intelektualnie :piroman: idąc niekiedy ostro po bandzie :sesese: Przynajmniej jest szczery i autentyczny, za co mozna go lubić lub nie. :foch::friends::rant::pociesz:

Poziu, ja Cię bardzo lubię, ale muszę stwierdzić (nie obraź się za to), że tym razem poszedłeś po krawędzi bandy - przynajmniej w stosunku Kaśki. :no: Mnie byś mógł tak nap :!: dalać ale Kaśka nie jest jednak gruboskórym facetem :cool1:

Ja tylko proszę, żebyśmy nie wysyłali się wzajemnie na inne fora z powodu jedenej czy drugiej wypowiedzi :notworthy:

Dobra :closed:

:shocked: :shocked: :shocked:

Czy to POTWIERDZONA informacja :?:

Opublikowano

poszedłeś po krawędzi bandy - przynajmniej w stosunku Kaśki.

Prosiła się a ja uwielbiam spełniać kobiece zachcianki i fanaberie :gwizdanie: :kox: :kox:

oczywiście

Opublikowano

oczywiście

qr** mać - apokalipsa panie dzieju :no: To jakby Palikot przeszedł do PiS-u :slina:

Opublikowano

fajans mać - apokalipsa panie dzieju :no: To jakby Palikot przeszedł do PiS-u :slina

Zrozumiesz kobitę ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Pytanie retoryczne :naughty: :naughty:

Opublikowano

oczywiście

Czy to na pewno nie jest prowokacja?? :blink:

Słuchajcie, wiem, że Brynia ma teraz jakieś problemy, nie wiem co z tym EŁU, ale póki się tu nie wypowiedziała to nie oceniajcie jej surowo... Też zmartwiło mnie to, że u nas straciła status Klubowiczki. :confused4:

Opublikowano

Zrozumiesz kobitę ? :naughty:

Pytanie przewodnie mojego wieczoru..a przynajmniej powrotu z pracy :decayed:

Opublikowano

Czy to na pewno nie jest prowokacja?? :blink

screena chcesz? :decayed:

Opublikowano

Nie... :kwasny:

Opublikowano

Powiem Ci tak Poziu - kiedy pytali Heisenderga - wybitnego fizyka kwantowego i laureta Nagrody Nobla - jak doszedł stworzenia zasady nieoznaczoności*), odpowiedział - usiłowałem zrozumieć swoją żonę :kox:

Tym niemniej - właśnie dla tego odnośnie Kaśki uważam to co uważam. Nie powinno się tak traktować kobiety :hahaha::no:

Ok. temat :closed: :closed: :closed:

*)Zasada nieoznaczoności (zasada nieokreśloności) mówi, że istnieją takie pary wielkości, których nie da się jednocześnie zmierzyć z dowolną dokładnością. O wielkościach takich mówi się, że nie komutują. Akt pomiaru jednej wielkości wpływa na układ tak, że część informacji o drugiej wielkości jest tracona. Zasada nieoznaczoności nie wynika z niedoskonałości metod ani instrumentów pomiaru, lecz z samej natury rzeczywistości.

Matematyczna postać zasady

Zasada nieoznaczoności mówi, że nie można z dowolną dokładnością wyznaczyć jednocześnie położenia i pędu cząstki. Odkryta i sformułowana przez Wernera Heisenberga w 1927 roku, jest konsekwencją dualizmu korpuskularno-falowego.

Reszta w wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Zasada_nieoznaczono%C5%9Bci :this::decayed:

[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 16:36_________________________________________________

A ja wciąż nie mogę uwierzyć :no: :no: :no::disgust:

Opublikowano

Tym niemniej - właśnie dla tego odnośnie Kaśki uważam to co uważam. Nie powinno się tak traktować kobiety :hahaha::no:

dla mnie nie ma różnicy - taki sam user forum jak każdy inny - :decayed:

swoją drogą to nie wiem czy nie łamiesz regulaminu :gwizdanie: uznajesz kobiety za płeć słabszą, która trzeba traktować protekcjonalnie co jednocześnie robi z ciebie pewnego rodzaju szowinistę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Jaaaa :jaaaaa: :jaaaaa: :jaaaaa::decayed: :decayed: :decayed:

Spotykałem na swej drodze kobiety silne :punish: i niezwykle waleczne :vava::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jaaaa :jaaaaa: :jaaaaa: :jaaaaa::decayed: :decayed: :decayed:

no ja tylko przedstawiłem ci tok myślenia Kaśki :gwizdanie: żeby było trochę mniej ostro mogłaby cie wyzwać od seksisty bo z góry uznajesz płeć męską za silniejszą :naughty::decayed:

widzisz chłopie :naughty: chciałeś dobrze :decayed:

Opublikowano

Kopiuje sobie co lepsze Poziowe wypowiedzi coby poznac jego poziom konsekwencji. Ale to z Kasia to przegiąłeś, albo czarni Ci coś zrobili w tym USiA. :hi:

Opublikowano

Ale to z Kasia to przegiąłeś

W którym miejscu ? Bo chyba do mnie nie dociera :wink4: