Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak wogole jedzie ktoś na Cargo?

22.10 mniej wiecej na wprost TNT. :)

A d*py fajne fajne ale moze by tak coś w realu? bo co nam po zdjęciach ;)

Moze na wtorkowego spota każdy obowiązkowo przyjedzie z przynajmniej jedną laską/kobietą nawet jesli to ma być żona :P

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kali tam gdzie ostatnio?

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 20:42_________________________________________________Kali ja lece jeszcze na spalarnie looknąć.

Jestem pod telefonem.

Opublikowano

MoorPH moje serducho nie ale coś innego tak :slina::blink::shocked: ( pośmigał bym na qadzie -wszystkie bym na qada posadził i ustrzelił w te poślady :radocha:)

Hornet dzięki kamień z serca mi spadł myślałem że zaraz dostanę :baseball: pod oko :bicz3: :bicz::vava: za moje żarty -a napięcie to ma moja babcia ( yyy znaczy żona ) zobaczyła że duupy oglądam które MoorPh zapodał i się zgrzała :polew:

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 21:17_________________________________________________Poznań 3179 kontra Warszawa 2925

Opublikowano

Wiedzę, że jakoś zwapnieliście..nie wiem czy dopada was chandra z powodu mijających wakacji ( i wielu z Was nie podupcyło na wyjeździe :D )

czy kochanki podniosły ryczałt za ładowanie w kakao..ale Panowie... więcej luzu :cool1: :cool1:

no bo na spocie sie pojawiłem

gościa nie znam :) gada za 4

zmieniam kierownice to tylko słysząłem go ze poduszka wystrzeli i poduszka wystrzeli i ze poduszka wystrzeli aha i poduszka wystrzeli

jakby połknał wszytskie rozumy poporostu nie poznałem gościa ma 15 postów a zachowuje sie jakby nie wiadomo co :) no moze nie ogarniam nie jestem w temacie :)

nie wiem kto to jest i mi tu z elytą wyskakuje :)

Wybacz jeżeli poczułes się urażony bądź zniesmaczony tym, że szybko się klimatyzuje w nowym srodowisku bądź tym, że ostatnio na spocie miałem wybitnie dobry humor ewentualnie tym, że nie przedstawiłem się Tobie z imienia, nazwiska, nicka, auta, wieku, pochodzenia, wyznania, ukończonej szkoły, poglądów politycznych i wszelkich innych informacji, których życzyłbyś sobie abym udzielił. Być może było to spowodowane tym, że byłeś zajęty lub tym, że i tak mało Cie to interesowało i nie zapamiętałbyś nawet połowy co jest dla mnie całkowicie zrozumiałe.

Przepraszam również za nazwanie nas wszystkich elitą w formie żartobliwej jako kolejny przejaw mojego pozytywnego nastawienia do swiata. Faktycznie powinienem oddzielić się grubą kreską od reszty i jako świeżak trzymac się na uboczu i cierpliwie czekać aż ktoś mnie zauważy.

Obiecuję, że poprawię swoje zachowanie ponieważ nie chcę żadnych sporów ani nawet krzywych spojrzeń, bo nie o to chodzi w relacjach między ludźmi, w tym przypadku z klubu samochodowego.

Młody jestem, nie znam się.

A tak całkiem poważnie i krótko: rozumiem, że możesz mnie nie znać ale to chyba nie powód do takich komentarzy. jeżeli coś Ci przeszkadzało trzeba było w wolnej chwili powiedzieć mi to bezpośrednio a nie po czasie czepiać się tego jaki jestem.

Jestem osoba, która szybko łapie nowe znajomości i śmiech z wybuchu poduchy podzielałem z Oskarem i jakoś nikt wtedy nie miał nic przeciwko, nie musiałem iśc do kąta. Także wyluzuj troszke, nawet jesli czujesz się lepszy od innych.

A ja Ci gwarantuje, że po jakimś czasie zobaczysz, że nie jestem tym za kogo mnie teraz uważasz. A jesli nie to trudno, nie każdy każdemu musi przypaść do gustu.

Luzik w gaciach a będzie łatwiej i przyjemniej. :)

To było iście gejowskie :decayed:

:polew:[br]Dopisany: Sierpień 20, 2009, 11:03:06 _________________________________________________A i wstawcie jakieś ładniejsze półkurwia..bo to to liga ulicznych szargaczy łechtaczek :tongue4:

Opublikowano

MoorPH moje serducho nie ale coś innego tak :slina::blink::shocked: ( pośmigał bym na qadzie -wszystkie bym na qada posadził i ustrzelił w te poślady :radocha:)

Hornet dzięki kamień z serca mi spadł myślałem że zaraz dostanę :baseball: pod oko :bicz3: :bicz::vava: za moje żarty -a napięcie to ma moja babcia ( yyy znaczy żona ) zobaczyła że duupy oglądam które MoorPh zapodał i się zgrzała :polew:

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 21:17_________________________________________________Poznań 3179 kontra Warszawa 2925

Moja też mi loooknęła jak d*py oglądałem ale ona już przyzwyczajona :gwizdanie:

Opublikowano

Raggaman Mistrzu daj nam to co lubimy oglądać - Ty to potrafisz .... :gwizdanie:

Hornet - dobrze wychowałeś żone :) i jeszcze raz Pzdr :good:

KALI , Moroo ... jak tam na Cargo ?? :>

No i nikt nie chce gadać ze mną ... wale się na cyce ...Dobranoc wszystkim :hi:

Opublikowano

Poznań 3179 kontra Warszawa 2925

W tym tepie do konca września bedziemy mieli przewage.. Jeszcze im pokażemy :evil:

KALI , Moroo ... jak tam na Cargo ?? :>

Na Cargo jak zazwyczaj.. Duzo ludzi.. Ale dziś nie było za bardzo na co popatrzeć.. Wcześniej podjechalem z kumplem na spalarnie.. Tam była kupa ludzi.. Kolo 23 zawinelismy sie z Cargo i uderzyliśmy na spalarnie. Ale tam to juz lipa byla bo miski stały i pilnowały towarzystwa. :kwasny:

Opublikowano

Wróciłem i ja już :)

Na Cargo goście na moto i skuterach smigający na kole, koleś w maździe mx-5 nieudolnie próbujący palić gume, R1 która nie wychamowała na czas i zaliczyla szybgie wpadniecie na kraweżnik i zatrzymanie sie na trawie (ale bez gleby :) )

Troche sie dzialo ale bywalo znacznie lepiej :D

Lece spać - znowu mniej niż 5 godzin snu. Nie uda mi się w tym odcinku wygrać z moskalem porannej gonitwy ;)

Opublikowano

Wróciłem i ja już :)

Na Cargo goście na moto i skuterach smigający na kole, koleś w maździe mx-5 nieudolnie próbujący palić gume, R1 która nie wychamowała na czas i zaliczyla szybgie wpadniecie na kraweżnik i zatrzymanie sie na trawie (ale bez gleby :) )

Troche sie dzialo ale bywalo znacznie lepiej :D

Lece spać - znowu mniej niż 5 godzin snu. Nie uda mi się w tym odcinku wygrać z moskalem porannej gonitwy ;)

Moze mi sie uda.. Jak juz wspominalem mam psa pod opieką.. ktoś musi z nim wyjsc.. A jestem sam w mieszkaniu.. [br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 01:53_________________________________________________Dobry :hi:

Opublikowano

siema ogry :hi:

MoorPH pierwszy !!!![br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 06:19_________________________________________________ale tylko dlatego że po pierwsze primo złapało mnie sranie przed samym wyjazdem z hotelu , po drugie primo Puławska juz sie przykorkowała :confused4:

Opublikowano

no nie... o której by nie wstać, zawsze jest ktoś wcześniej

:bry:

Opublikowano

Uszanowanie :hi:

i sie nie udalo.... dzisiaj opóźnienie straszne.. pewnie gdyby nie to ze spadłem z łóżka to bym zaspał :P

Opublikowano

bry :hi:

Hornet - dobrze wychowałeś żone :) i jeszcze raz Pzdr :good:

z tego co wiem to jeszcze nie żonę :decayed: zresztą patrz podpis :gwizdanie:
Opublikowano

Co mają wspólnego miś koala i krótkowzroczny ginekolog?

... wilgotny nosek.

Opublikowano

no to Spanky podpadł :decayed:http://www.a4-klub.pl/smf/all_jaki_vag_topic_usuniety_dziecinne_zachowanie-t92226.0.html

już nie tylko Poziek i Łukaszr Cię nie lubią :polew: :polew:

Ale tego mięśniaka mało kto lubi :naughty: :naughty: :naughty::kox::evil:

P.S. Pojawił się znowu na drogach w Warszawie Peugeot Straży Miejskiej robiący fotki (zdjęcie z wczoraj na Powsińskiej w kierunku Wilanowa, przed Sadyba Best Mall):

cimg2499.jpg

cimg2501f.jpg

Opublikowano

Co mają wspólnego miś koala i krótkowzroczny ginekolog?

... wilgotny nosek.

:polew: :polew: :polew::good:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 08:38_________________________________________________

P.S. Pojawił się znowu na drogach w Warszawie Peugeot Straży Miejskiej robiący fotki (zdjęcie z wczoraj na Powsińskiej w kierunku Wilanowa, przed Sadyba Best Mall):

dziure w budżecie muszą załatać :decayed: