Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze lepiej mieć rozjebaną benzyne niż sprawnego dizla :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://nasza-klasa.pl/profile/28130690/gallery/album/2/4

tutaj panowie, nawet dość apetyczna :naughty:

wolę z tej mańki http://nasza-klasa.pl/profile/28130690/gallery/album/2/2[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 14:13_________________________________________________

zawsze lepiej mieć rozjebaną benzyne niż sprawnego dizla :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

cosik mi się zdaje że wsadziłeś kij w mrowisko :naughty:

Opublikowano

http://nasza-klasa.pl/profile/28130690/gallery/album/2/4

tutaj panowie, nawet dość apetyczna :naughty:

kolejna barbie :sick3: , nie do odróżnienia od tysięcy innych tlenionych blondynek , nic tylko zgiąć w połowie i dymać , do tego sie nadają :good:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2009, 14:14_________________________________________________20 lat a wygląda na conajmniej 25.

co to bedzie za 10 lat z nią po solarach i innych upiększaczach :sick3:

Opublikowano

jak co 35-letnia wywłoka :cool1:
Opublikowano

jak co 35-letnia wywłoka :cool1:

ale wygląd na 45 :thumbdown:

Opublikowano

Konkurs: kto ma ten podpis?:

sigzqd.jpg

Zwycięzca będzie mógł mu wpierd**** na najbliższym zlocie :decayed::evil:

Opublikowano

Trzeniu :evil:

Opublikowano

You're the Winner :!: :evil::naughty:

Opublikowano

Of course...as usual :kox:

Opublikowano

Jaka cisza..

Opublikowano

Konkurs: kto ma ten podpis?:

sigzqd.jpg

Trzeniek :)

Opublikowano

Jaka cisza..

jak ch.uj

Opublikowano

Of course...as usual :kox:

:doh1: :D

Jaka cisza..

Cisza przed pierdem :decayed:

Opublikowano

no bo na spocie sie pojawiłem

gościa nie znam :) gada za 4

zmieniam kierownice to tylko słysząłem go ze poduszka wystrzeli i poduszka wystrzeli i ze poduszka wystrzeli aha i poduszka wystrzeli

jakby połknał wszytskie rozumy poporostu nie poznałem gościa ma 15 postów a zachowuje sie jakby nie wiadomo co :) no moze nie ogarniam nie jestem w temacie :)

nie wiem kto to jest i mi tu z elytą wyskakuje :)

Wybacz jeżeli poczułes się urażony bądź zniesmaczony tym, że szybko się klimatyzuje w nowym srodowisku bądź tym, że ostatnio na spocie miałem wybitnie dobry humor ewentualnie tym, że nie przedstawiłem się Tobie z imienia, nazwiska, nicka, auta, wieku, pochodzenia, wyznania, ukończonej szkoły, poglądów politycznych i wszelkich innych informacji, których życzyłbyś sobie abym udzielił. Być może było to spowodowane tym, że byłeś zajęty lub tym, że i tak mało Cie to interesowało i nie zapamiętałbyś nawet połowy co jest dla mnie całkowicie zrozumiałe.

Przepraszam również za nazwanie nas wszystkich elitą w formie żartobliwej jako kolejny przejaw mojego pozytywnego nastawienia do swiata. Faktycznie powinienem oddzielić się grubą kreską od reszty i jako świeżak trzymac się na uboczu i cierpliwie czekać aż ktoś mnie zauważy.

Obiecuję, że poprawię swoje zachowanie ponieważ nie chcę żadnych sporów ani nawet krzywych spojrzeń, bo nie o to chodzi w relacjach między ludźmi, w tym przypadku z klubu samochodowego.

Młody jestem, nie znam się.

A tak całkiem poważnie i krótko: rozumiem, że możesz mnie nie znać ale to chyba nie powód do takich komentarzy. jeżeli coś Ci przeszkadzało trzeba było w wolnej chwili powiedzieć mi to bezpośrednio a nie po czasie czepiać się tego jaki jestem.

Jestem osoba, która szybko łapie nowe znajomości i śmiech z wybuchu poduchy podzielałem z Oskarem i jakoś nikt wtedy nie miał nic przeciwko, nie musiałem iśc do kąta. Także wyluzuj troszke, nawet jesli czujesz się lepszy od innych.

A ja Ci gwarantuje, że po jakimś czasie zobaczysz, że nie jestem tym za kogo mnie teraz uważasz. A jesli nie to trudno, nie każdy każdemu musi przypaść do gustu.

Luzik w gaciach a będzie łatwiej i przyjemniej. :)

Opublikowano

no bo na spocie sie pojawiłem

gościa nie znam :) gada za 4

zmieniam kierownice to tylko słysząłem go ze poduszka wystrzeli i poduszka wystrzeli i ze poduszka wystrzeli aha i poduszka wystrzeli

jakby połknał wszytskie rozumy poporostu nie poznałem gościa ma 15 postów a zachowuje sie jakby nie wiadomo co :) no moze nie ogarniam nie jestem w temacie :)

nie wiem kto to jest i mi tu z elytą wyskakuje :)

Wybacz jeżeli poczułes się urażony bądź zniesmaczony tym, że szybko się klimatyzuje w nowym srodowisku bądź tym, że ostatnio na spocie miałem wybitnie dobry humor ewentualnie tym, że nie przedstawiłem się Tobie z imienia, nazwiska, nicka, auta, wieku, pochodzenia, wyznania, ukończonej szkoły, poglądów politycznych i wszelkich innych informacji, których życzyłbyś sobie abym udzielił. Być może było to spowodowane tym, że byłeś zajęty lub tym, że i tak mało Cie to interesowało i nie zapamiętałbyś nawet połowy co jest dla mnie całkowicie zrozumiałe.

Przepraszam również za nazwanie nas wszystkich elitą w formie żartobliwej jako kolejny przejaw mojego pozytywnego nastawienia do swiata. Faktycznie powinienem oddzielić się grubą kreską od reszty i jako świeżak trzymac się na uboczu i cierpliwie czekać aż ktoś mnie zauważy.

Obiecuję, że poprawię swoje zachowanie ponieważ nie chcę żadnych sporów ani nawet krzywych spojrzeń, bo nie o to chodzi w relacjach między ludźmi, w tym przypadku z klubu samochodowego.

Młody jestem, nie znam się.

A tak całkiem poważnie i krótko: rozumiem, że możesz mnie nie znać ale to chyba nie powód do takich komentarzy. jeżeli coś Ci przeszkadzało trzeba było w wolnej chwili powiedzieć mi to bezpośrednio a nie po czasie czepiać się tego jaki jestem.

Jestem osoba, która szybko łapie nowe znajomości i śmiech z wybuchu poduchy podzielałem z Oskarem i jakoś nikt wtedy nie miał nic przeciwko, nie musiałem iśc do kąta. Także wyluzuj troszke, nawet jesli czujesz się lepszy od innych.

A ja Ci gwarantuje, że po jakimś czasie zobaczysz, że nie jestem tym za kogo mnie teraz uważasz. A jesli nie to trudno, nie każdy każdemu musi przypaść do gustu.

Luzik w gaciach a będzie łatwiej i przyjemniej. :)

Boberek zawsze jest taki wkurwiony jeśli nie zVaguje conajmniej 5-6 aut , wiec daruj mu Kali

Opublikowano

to akurat nie podlega dyskusji i tak czy siak by dostał :naughty::kox:
Opublikowano

.i.KALI.i. nie sądze żeby Boberek miał Tobie za złe ponieważ po każdej myśli widnieje :) więc moim zdaniem to czysta szydera z Jego strony :polew: żeby sprawdzić jak zareagujesz ( dałeś się wpuścić w maliny ) :good: Sory takie jest moje zdanie jako dziadka wiekiem a małolata stażem w Klubie :a4fan:

Opublikowano

Pixi czy sadzisz że forma mojej odpowiedzi to objaw zdenerwowania czy jakiekichkolwiek innych negatywnych odczuć?

Gadaleś ze mna nie raz i zauważyłeś chyba ze nie jest taki powazny :P Ale nie ukrywam, że złapałem niezłą wkrętke pisząc odpowiedź w takiej formie :)