MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 chyba już się nick_i kończą na forum http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/czterypokoye-u38692.html :doh1:
Buba Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tosz to szok Nie smiejcie sie bo chlopak sie zamknie jak w CUBE :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tosz to szok Nie smiejcie sie bo chlopak sie zamknie jak w CUBE :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 22:18_________________________________________________Oskar wywieziony na zadupie.. Takie gdzie jadąc 20km/h można urwać zawieszenie.. Jak będzie rano wracał nawalony to mam tylko nadzieje ze nie złamie nogi.. :gwizdanie:
Buba Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wcale bym sie nie zdziwil jakby zadzwonil najebany zebys po niego przyjechal :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wcale bym sie nie zdziwil jakby zadzwonil najebany zebys po niego przyjechal :gwizdanie: Jak mnie dobudzi.. to po niego przyjade..
PIXI Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wcale bym sie nie zdziwil jakby zadzwonil najebany zebys po niego przyjechal :gwizdanie: Jak mnie dobudzi.. to po niego przyjade.. Czego My Nowi nie zrobimy dla Klubowicza
Wenihal Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Żona ma focha więc wpadam na forum, a tu gołe d*py i od razu się człowiekowi humor poprawia Przy okazji http://moto.onet.pl/1572374,1,audi-zmienia-swoje-logo,artykul.html?node=2
PIXI Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dupki jak zwykle .. fajne - bez zarzutu ( foch to foch nie martw się będzie lepiej ) nowe logo mnie się nie podoba - ale to kwestia gustu ....... :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wcale bym sie nie zdziwil jakby zadzwonil najebany zebys po niego przyjechal :gwizdanie: Jak mnie dobudzi.. to po niego przyjade.. Czego My Nowi nie zrobimy dla Klubowicza PIXI nie przesadzaj.. To bylo powiedziane/napisane z ironią.. Mnie obudzić się nie da.. Mi granat mógłby "wybuchnąć" pod uchem i nic by to nie dalo..
PIXI Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 MoorPH .. wyluzuj to żarty a Ty od razu " na gołe klaty " .... Też bym pojechał jak by Oskaro do mnie zadzwonił ( jak bym był w domu ) Ja też dla Klubowicza zrobił bym prawie wszystko i to takiego
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 MoorPH .. wyluzuj to żarty a Ty od razu " na gołe klaty " .... Też bym pojechał jak by Oskaro do mnie zadzwonił ( jak bym był w domu ) Ja też dla Klubowicza zrobił bym prawie wszystko i to takiego Ja po prostu chce by nie bylo żadnych niedomówień.. [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 00:21_________________________________________________PIXI a że tak zapytam o jakie logo Ci chodziło?
PIXI Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Paweł ja też jestem nowy ..... wiesz o co chodzi ( nie za bardzo chcą ze mną gadać ) A jeśli pytasz o logo to chodzi mi o nowe logo Audi ( Wenihal pod koniec zdjęć zapodał linka ) P.S z mojej strony żadnych niedomówień nie ma to czyste żarty - My chyba możemy sobie pofolgować a po za tym moja cegiełka w " walce " z Poznaniem może będzie zauważona
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Paweł ja też jestem nowy ..... wiesz o co chodzi ( nie za bardzo chcą ze mną gadać ) A jeśli pytasz o logo to chodzi mi o nowe logo Audi ( Wenihal pod koniec zdjęć zapodał linka ) P.S z mojej strony żadnych niedomówień nie ma to czyste żarty - My chyba możemy sobie pofolgować a po za tym moja cegiełka w " walce " z Poznaniem może będzie zauważona Spoko.. Wiesz ze na spocie zawsze z nami mozesz pogadać.. Ja Kali Oskar napewno z tobą pogada.. Jawosz'a też ostatnio widzialem jak był wsród Nas.. Zresztą jak bylo to napisane kilka stron wcześniej.. Jesteśmy Elita.. Jedna "rodziną".. A co do zartów - to ja jestem zawsze otwarty - lubie zartować.. [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 00:38_________________________________________________PIXI co do logo to juz widzę.. Nie zauważylem.. Wiesz.. te cycki A co do logo.. to popieram.. niezbyt fajne..
PIXI Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 uff ... myślałem że przegiąłem i będzie ale widzę że też ściemniałeś kamień mi spadł z serca a pro pos ... nie chodziło mi o spoty tylko o forum ( ale dzięki za dobre słowo ) Wale się na cyce bo jutro o 7.30 z wyra treba wstać ( ktoś musi pracować żeby ktoś mógł spać ) Pzdr PIXI
m@riucha Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nowe logo jest tandetne, zawsze można będzie założyć starsze siatex rulez
PIXI Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jeszcze ja ....SIATEX THE BEST ( chyba nie zasnę - dziadkowi podniosłeś ciśnienie )
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 siema bydlaki [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 06:19_________________________________________________ Paweł ja też jestem nowy ..... wiesz o co chodzi ( nie za bardzo chcą ze mną gadać ) Spoko.. Wiesz ze na spocie zawsze z nami mozesz pogadać.. Ja Kali Oskar napewno z tobą pogada.. Jawosz'a też ostatnio widzialem jak był wsród Nas.. poważnie nie chcą z wami gadać ????? Ze mną też nie chcieli i przestałem przyjeżdżać na spoty. proste
Rekomendowane odpowiedzi