krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 dobry siema ranny ptaku ładnie jej z oczu patrzy
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 dobry siema ranny ptaku ładnie jej z oczu patrzy ze stajenki też niebrzydko :naughty: :naughty:
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Moskal Ciiiiiicho bo pobudzisz wszystkich
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Moskal Ciiiiiicho bo pobudzisz wszystkich To ta sama ?? :naughty: :naughty: POKAŻ CYCKI POKAŻ CYCKI
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 To ta sama ?? :naughty: :naughty: ta sama
PARAF Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Moskal, jak długo byłeś na L4? Pytam, bo wczoraj połamałem palce u nogi i dostałem od lekarza 30 dni wolnego! Co ja będę robił w tym czasie... A może założymy nowy wątek pt. "Rekordy L4"?
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Moskal, jak długo byłeś na L4? Pytam, bo wczoraj połamałem palce u nogi i dostałem od lekarza 30 dni wolnego! Co ja będę robił w tym czasie... A może założymy nowy wątek pt. "Rekordy L4"? ja 21 dni , ale ty masz wieeeelkie możliwości , moj kumpel miał pękniętą jakąś kostke w stopie , miał 2 miechy L-4 , przyszedł do pracy , porobił tydzien , stwierdził ze go boli i sie dzi juz 3 tydzień w domu. złamanie to bajka dla lesera
PARAF Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Moskal, jak długo byłeś na L4? Pytam, bo wczoraj połamałem palce u nogi i dostałem od lekarza 30 dni wolnego! Co ja będę robił w tym czasie... A może założymy nowy wątek pt. "Rekordy L4"? ja 21 dni , ale ty masz wieeeelkie możliwości , moj kumpel miał pękniętą jakąś kostke w stopie , miał 2 miechy L-4 , przyszedł do pracy , porobił tydzien , stwierdził ze go boli i sie dzi juz 3 tydzień w domu. złamanie to bajka dla lesera :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Dam sobie tydzień luzu, bo noga mnie boli gdy wciskam sprzęgło (...a mama mówiła: "Kup sobie sunku automat") A później lece gdzieś w Polskę...
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A później lece gdzieś w Polskę... nie mów hop zanim nie podskoczysz dzwoniłem do zusu i mają cię sprawdzić :gwizdanie: :polew:
PARAF Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 W ZUS'ie mam ciotkę i całe "sprawdzanie" zostało przekierowane na krzyńka A tak wogóle to wyczuwam nutkę zazdrości w twoich postach....
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A tak w ogóle to wyczuwam nutkę zazdrości w twoich postach.... nie przesadzaj być połamanym to nic przyjemnego
MoorPH Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 siema bydlaki [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 06:19_________________________________________________ Paweł ja też jestem nowy ..... wiesz o co chodzi ( nie za bardzo chcą ze mną gadać ) Spoko.. Wiesz ze na spocie zawsze z nami mozesz pogadać.. Ja Kali Oskar napewno z tobą pogada.. Jawosz'a też ostatnio widzialem jak był wsród Nas.. poważnie nie chcą z wami gadać ????? Ze mną też nie chcieli i przestałem przyjeżdżać na spoty. proste Ze mną gadają.. z PIXI'm zresztą (tak mi sie wydaje) też.. [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 10:29_________________________________________________Tak wogóle to Bry [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 10:32_________________________________________________ [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 10:37_________________________________________________Tak delikatnie z samego rana..
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Tak delikatnie z samego rana.. weż sie popraw , my jesteśmy hardkorami :kox: :kox:
Buba Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 EJ CO JEST ?? GDZIE SA d*py NA SNIADANIE??
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 EJ CO JEST ?? GDZIE SA d*py NA SNIADANIE?? dzis nie ma d*p jest pełna kultura
Buba Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Faktycznie w adres strony mi sie zmienil na www.ministranci.com.pl :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Faktycznie w adres strony mi sie zmienil na www.ministranci.com.pl :gwizdanie: ja też nie wiem co sie dzieje , zaraz wpadnie Raguś i zrobi porządek
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Faktycznie w adres strony mi sie zmienil na www.ministranci.com.pl :gwizdanie: ja też nie wiem co sie dzieje , zaraz wpadnie Raguś i zrobi porządek drugi raz to już chyba nie wpadnie
Rekomendowane odpowiedzi