Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :decayed:

Dostałem fajne pismo od Straży gminnej w Kobylnicy, iż przekroczyłem prędkośc 69/50. Z racji tego Panowie ( #$@#%#@!!@@# :ssij: ) postanowili ukarac mnie mandatem 100 zł i pieprzonymi 2 pkt. :wallbash:

Jeśli śmiało wypełnie przypadek II - Iż nie jestem zdolny wskazac kierującego ble ble bleeeee...to narzucają karę na mnie bez przypisania punktów karnych . I co na tym się akcja kończy ? Bo jak dostane te 2 pkt. to juz mnie się uzbiera....chyba z 9 :wallbash: :wallbash:

:polew: :polew: :polew: Też tam dostałem strzała w plecy. Dzisiaj ostateczna decyzja. Poszukaj mojego zdjęcia w wątku o videorejestratorach.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj ostateczna decyzja

? :naughty:

Opublikowano

Dzisiaj ostateczna decyzja

? :naughty:

Dam znac w tamtym wątku. Negocjuje, bo mi chcieli dać trochę więcej punktów i 500PLN mandatu.

Opublikowano

cycuszki !!

:polew:

wsazabyzfutermtosaicyck.jpg

Opublikowano

Skąd wiedziałeś.. Właśnie to mnie złapało :decayed:

Jakbym się wysilił to jeszcze bym wytypował miejsca, w których mogli Ciebie złapać, a nie byłoby ich wiele :wink4:

Tomek :naughty:

2bb186388eccbda8.jpg

Opublikowano

Misiu...ja to wklejałem 20 stron temu :naughty: :naughty:

Ale cieszę się, że starasz bo latka lecą, widzę spostrzegawczość już nie ta sama co dawniej :naughty: :naughty: :decayed

oj lecą - zaczątki łysinki i u szanownego kolegi zauważyłem ostatnio :decayed:

Opublikowano

no i co z tego? 9 punktów buahahha

Lubie śmigac na czilałcie..a nie stresowac poślady czy mnie jakiś skurwyssyn zza krzaka nie ustrzeli jak przekrocze 5 km/h :wink4:

9 punktów to żadna tragedia.

dokładnie, niektórzy mają więcej :wallbash:
Opublikowano

Ale cieszę się, że starasz bo latka lecą, widzę spostrzegawczość już nie ta sama co dawniej :naughty: :naughty: :decayed

Czyżby z balkonu ? :naughty::polew:

Opublikowano

tia :polew: i do tego chrapałem :kox: :kox: :kox: :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

dokładnie nawet mi na gadulca puścił tyle że też już widziałem jako fan dostałem to już wcześniej :wink4:

Opublikowano

Bo też dostrzegłem jakąś święcącą glacę. .Najpierw pomyślałem, że to refleks megłajersa, ale jak spojrzałem na wasze zdrętwiałe miny i wywalone oczy to do mnie dotarło, że przydałoby się tam zastosować Quick Detailer`a i wosk NXT 2.0 Next generation z aplikatorem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nauczycielka przychodzi ze skargą na Jasia do jego ojca:

- Proszę pana, pański syn pokłócił się dziś ze mną przy całej klasie i na koniec powiedział, że mnie przeleci...

- Dobrze - odpowiada ojciec Jasia - zaraz to wyjaśnię.

Podchodzi do okna, otwiera je szeroko i krzyczy:

- Jasiu! Jasiu!

- Co tato? - słychać Jasiowy głos dobiegający z podwórka.

- Czy pokłóciłeś się z panią nauczycielką dzisiaj w szkole i powiedziałeś, że ją przelecisz?!!!

- Tak!

- To przestań szwendać się po ulicy, ona już przyszła! :naughty::kox:[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 11:26_________________________________________________Zdesperowana dziewczyna stoi na nadbrzezu i chce popelnic samobójstwo. Widzi to mlody marynarz, podchodzi do niej i mówi:

- Nie rób tego! Zabiore cie na poklad naszego statku, ukryje, przemyce do Ameryki i zaczniesz nowe zycie. Przez caly rejs bede cie karmil, bede ci dawal radosc, a ty bedziesz mnie dawac radosc. Jeszcze nie wszystko stracone...

Dziewczyna, jeszcze pochlipujaca z cicha, postanowila dac sobie jeszcze jedna szanse i poszla z nim na statek. Jak obiecywal tak zrobil - ukryl ja pod pokladem, raz na jakis czas podrzucal jej kanapke, jakis owoc lub cos do picia, a cale noce spedzali na milosnych igraszkach. Sielanke przerwal kapitan, który pewnego dnia odkryl kryjówke dziewczyny.

- Co tu robisz? - zapytal surowo.

- Mam uklad z jednym z marynarzy. Zabral mnie do Ameryki, karmi mnie, a ja mu pozwalam robic ze mna, co chce. Mam nadzieje, ze kapitan go nie ukarze?

- Nie - odpowiedzial kapitan. - Chcialbym jednak, zebys wiedziala, ze jestes na pokladzie promu Wolin - Swinoujscie - Wolin. :tongue4::polew:[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 11:27_________________________________________________Kobieta dzwoni do radia i mówi:

- Znalazłam portfel, a tam 3000zł, czek na 10 tys. euro. Portfel jest pana Stanisława Kowalskiego zamieszkałego przy ul. Czerskiej 10 w Wa-wie. I mam gorącą prośbę... proszę panu Stasiowi puścić jakąś fajna piosenkę ode mnie :decayed::kox:

Opublikowano

Jakbym się wysilił to jeszcze bym wytypował miejsca, w których mogli Ciebie złapać, a nie byłoby ich wiele :wink4

Ja się szczypałem bo z moją Ciężarną jechałem to vmax 100 km/h.. i przy każdej tablicy informującej o fotopstrykaczu zwalniałem :evil:

A tu masz ogrodniku bobki na trawniku :wallbash:

Opublikowano

Bo też dostrzegłem jakąś święcącą glacę. .Najpierw pomyślałem, że to refleks megłajersa, ale jak spojrzałem na wasze zdrętwiałe miny i wywalone oczy to do mnie dotarło, że przydałoby się tam zastosować Quick Detailer`a i wosk NXT 2.0 Next generation z aplikatorem :polew: :polew: :polew:

:decayed: :decayed: UQD rulez

Opublikowano

MAM MAM MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM :kox: :kox: :kox: :kox:

:drinks::acute::piroman::JC_fan::travolta: :travolta: :travolta::hahaha::dance2::cygaro::pali::oczko::yeee::witch:

Idę rezac :decayed:

Opublikowano

Ragguś co jest - stanął Ci wkońcu ?? :decayed:

Opublikowano

Ragguś co jest - stanął Ci wkońcu ?? :decayed:

Nie sam..potrzeba było do tego 5 ładnych, ukraińskich prostytutek :D:decayed:

Opublikowano

dokładnie, niektórzy mają więcej :wallbash:

13 a jeszcze niedawno było 23 :decayed:

Opublikowano

Ragga :wtf: :wtf: :wtf:

Opublikowano