Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaaaa, już wiem co kim mowa :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich.

Przepraszam za zawracanie d*py ale potrzebuje pomocy, czy jest ktos dostepny jutro i ma mozliwosc podpiecia VAG do mojego samochodu?

niestety moja niebieska strzałka dzisiaj straciła moc :/ mam tzw. dziury w gazie.

Daje do dechy nic nic nic nic i nagle lapie obroty i idzie.... na kazdym biegu tak samo.

Przepraszam ze tutaj pisze ale potrzebuje pomocy kogos z W-wy (próbowałem ze sapnky'm sie umówic ale on dopiero w niedziele moze a ja musze wiedziec co i jak żeby do mechaniora skoczyć.

Jezeli zaden klubowicz to przynajmniej dobry warsztat gdzie maja VAG.

Pozdrawiam

Służę pomocą, dzwoń. Jakoś się umówimy i pomogę z twoim problemem.

Opublikowano

mam też taką fajną laskę.. Nazwałem ją Narkotyczna Julka. :polew:

Bo ma takie narkotyczne spojrzenie i długie ciemne włosy ułożone tak, że niby ich nie czesała ;)

Ale najlepsze jest to, że jest strasznie zgrabna, zawsze zakłada koszulki tego typu

1_08b471021d41.jpg i nigdy nie zakłada stanika :good:

No i to spojrzenie przyćmionej kocicy :zemdlal::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

wpadne za 500 postów ... :papa:

Wpadniesz jak stanie, a na to w Twoim przypadku bym nie liczył :naughty::kox::evil::nose::polew:

Opublikowano

wpadne za 500 postów ... :papa:

Wpadniesz jak stanie, a na to w Twoim przypadku bym nie liczył :naughty::kox::evil::nose::polew:

i znów jechane :kox: :kox: :polew:
Opublikowano

moja ulubiona kapela Rammstein, puścili niedawno nowy kawałek o wdzięcznej nazwie ...........Pussy .... Poziu spodoba Ci się :decayed:

http://studio.wp.pl/wideo.html?mid=771996&title=Rammstein%20-%20Pussy&mtype=1&ticaid=18d97

Opublikowano

Poziu spodoba Ci się :decayed

Misiu...ja to wklejałem 20 stron temu :naughty: :naughty:

Ale cieszę się, że starasz bo latka lecą, widzę spostrzegawczość już nie ta sama co dawniej :naughty: :naughty: :decayed:

Opublikowano

Michał ..Ty nie grasz przypadkiem w tej reklamie AVIVA Comercial Union? :decayed:

A ja myslalem, ze to Wiciu 10 years ago... :D

O tym samym pomyślałem :>

To rzeczywiście ja.

Za 10 lat :decayed:

[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 09:51:15_________________________________________________A w żadne zaczepki typu "były mentor" nie dam się wkręcić, bo to trza ruchać, a nie gadać :tongue4::decayed:

Opublikowano

A w żadne zaczepki typu "były mentor" nie dam się wkręcić, bo to trza ruchać, a nie gadać :tongue4::decayed:

Tia, twardym nie miętkim, bo im kocur starszy tym szybciej mu wypadają włosy itd. itp. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Witek czujny jest :kox::polew: :polew: :polew::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Witek czujny jest :kox::polew: :polew: :polew::kox: :kox: :kox:

taaaaa niczym tygrys przyczajony w gaju :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siema :decayed:

Dostałem fajne pismo od Straży gminnej w Kobylnicy, iż przekroczyłem prędkośc 69/50. Z racji tego Panowie ( #$@#%#@!!@@# :ssij: ) postanowili ukarac mnie mandatem 100 zł i pieprzonymi 2 pkt. :wallbash:

Jeśli śmiało wypełnie przypadek II - Iż nie jestem zdolny wskazac kierującego ble ble bleeeee...to narzucają karę na mnie bez przypisania punktów karnych . I co na tym się akcja kończy ? Bo jak dostane te 2 pkt. to juz mnie się uzbiera....chyba z 9 :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Dostałem fajne pismo od Straży gminnej w Kobylnicy, iż przekroczyłem prędkośc 69/50. Z racji tego Panowie ( #$@#%#@!!@@# :ssij: ) postanowili ukarac mnie mandatem 100 zł i pieprzonymi 2 pkt. :wallbash:

Standard ... warszawiacy i nie tylko wchodzą w tamtejszą Multanovę 6F jak w masło.

Jeśli śmiało wypełnie przypadek II - Iż nie jestem zdolny wskazac kierującego ble ble bleeeee...to narzucają karę na mnie bez przypisania punktów karnych . I co na tym się akcja kończy ? Bo jak dostane te 2 pkt. to juz mnie się uzbiera....chyba z 9 :wallbash: :wallbash:

Tylko mandat bez punktów.

Wrzuć fotkę jak możesz :wink4:

Opublikowano

to juz mnie się uzbiera....chyba z 9 :wallbash: :wallbash:

no i co z tego? 9 punktów buahahha

to nadal tylko 9 punktów.

wypełniasz kwity na żone, dziecko, matke, córke, kochanke - i to Ona ma 2pkt wiecej.

[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 10:29_________________________________________________

Tylko mandat bez punktów.

Wrzuć fotkę jak możesz :wink4:

ooo widzisz, było o tym na forum...

Opublikowano

Wypełnij na kochankę i pochwal się żonie jaki to sprytny jesteś :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Standard ... warszawiacy i nie tylko wchodzą w tamtejszą Multanovę 6F jak w masło.

Skąd wiedziałeś.. Właśnie to mnie złapało :decayed:

To wypełniam i odsyłam. Foto wrzucę później :)

Opublikowano

Wypełnij na kochankę i pochwal się żonie jaki to sprytny jesteś :kox: :gwizdanie:

a ta pójdzie do swojej najlepszej koleżanki i powie że już wie o wszystkim i koniec z przyjaźnią :kox:

Opublikowano

Lubie śmigac na czilałcie..a nie stresowac poślady czy mnie jakiś skurwyssyn zza krzaka nie ustrzeli jak przekrocze 5 km/h :wink4:

Opublikowano

Lubie śmigac na czilałcie..a nie stresowac poślady czy mnie jakiś skurwyssyn zza krzaka nie ustrzeli jak przekrocze 5 km/h :wink4:

9 punktów to żadna tragedia.