Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierwsza laska za***ista... gdyby jeszcze miala czarne wlosy... mmm.... :naughty:

Co do spotów to szczerze mówiąc mi to rybka czy arkadia czy fort. Do arkadii mam 10 minut z pracy a do fortu 15 minut z domu. :) Ale na torwarze najlepszy klimat... cięzko zdecydowac :decayed:

Okleiłem eSe w naklejki, jedna na klapie, 2 na szybach tylnych i 2 pod kierunkami z przodu tak jak w przedliftach jest napis AUDI. Widział mnie ktoś już dzisiaj? :mysli:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Arkadia - 28 (53.8%)

Fort Wola - 17 (32.7%)

TORWAR - 7 (13.5%)

Głosów w sumie: 52

Koledzy strasznie sie buntujecie. To sie wlasnie nazywa demokracja..

A jeśli co niektórym sie to nie podoba to moze wogole zostanimy w Promce.. :mysli:

To jak wybory prezydenckie. Glosowaliscie na Kaczke? Nie.. Tez dobrze.. Wiekszosc wybrala i czy sie to podoba czy nie musi tak być.. Chyba ze ktos go wczesniej odstrzeli..

Opublikowano

A jeśli co niektórym sie to nie podoba to moze wogole zostanimy w Promce.. :mysli:

Postój na Promce jak jest minusowa temperatura na zewnątrz - ciekawe jak długo wytrzymasz :naughty:

Opublikowano

Arkadia - 28 (53.8%)

Fort Wola - 17 (32.7%)

TORWAR - 7 (13.5%)

To jak wybory prezydenckie. Glosowaliscie na Kaczke? Nie.. Tez dobrze.. Wiekszosc wybrala i czy sie to podoba czy nie musi tak być.. Chyba ze ktos go wczesniej odstrzeli..

Pytanie kogo odstrzelić żeby Arkadii nie było :naughty::decayed::kox:

Opublikowano

Postój na Promce jak jest minusowa temperatura na zewnątrz - ciekawe jak długo wytrzymasz :naughty:

Łukasz dałbym rade.. Jedziłeś na snowboardzie? Masz kombinezon do snowboardu? Co prawda kiepsko sie w takim jezdzi samochodem. Ale wiesz.. Wytrzymać mozna..

[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 15:51_________________________________________________

Mnie mozesz odstrzelić bedzie jeden glos mniej. Podejrzewam ze Kali tez na arkadie glosowal.

Glosowalem na arkadie bo nie ukrywam ze mam najblizej i najlepszy dojazd. I pewnie kazdy takim kryterium sie kierowal.

Ale jak wyjdzie ze spoty beda na torwarze to bede jedzil na torwar. Przynajmniej z pracy mam blisko..

Opublikowano

Łukasz dałbym rade.. Jedziłeś na snowboardzie? Masz kombinezon do tego? Co prawda kiepsko sie w takim jezdzi. Ale wiesz.. Wytrzymać mozna..

Ekstra... ! :good:

A Ty jeździsz na Snowboardzie w kombinezonie do tego ? :D :D :D

Opublikowano

Arkadia - 28 (53.8%)

Fort Wola - 17 (32.7%)

TORWAR - 7 (13.5%)

Lukas ???

Siema leszcze barowe :polew: ( tylko nie leszcze ) :tongue4:

Opublikowano

Lukas nie jest winny.. Winni jesteście WY !! Wyborcy.. z koziej pałki.. :decayed:

I Snowboarderzy jeżdzący w kombinezonach do tego.. :nabijasie:

Opublikowano

Siema zadymiarzu :kox: sandałki są z koziej pałki a nie wyborcy ale jak Marysia sobie uważa :gwizdanie:

Zartuje nie mam nic do Lukas-a ok chłopina :good:.

Opublikowano

Ekstra... ! :good:

A Ty jeździsz na Snowboardzie w kombinezonie do tego ? :D :D :D

Oj czepiasz sie szczegółów. W pracy jestem i mam w pyte roboty i tak na szybko pisze. [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 16:00_________________________________________________

Siema leszcze barowe

Siema stara mientka pytko :decayed:

Opublikowano

W pracy jestem i mam w pyte roboty i tak na szybko pisze.

nie.. no... Wiem, wiem.. Spoko luz, na szybko to jest jazda.. .. :kox::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Tylko nie mientka :polew: :polew: Siema :hi:

Opublikowano

:siema:

Widze ze sporo osob jezdzi na parapecie :oklaski: :good:

Pany dzisiaj ide na impreze integracyjna. Na roku mam ok 140 osob z czego 30 chlopa a reszta wieprzowinki :naughty: :gwizdanie: :sex:

Opublikowano
  • Autor

ja to nie wiem czemu najbardziej dymią Ci, którzy na spocie są raz na dwa miesiące :gwizdanie:

mi to lotto bo i tak w chu... czasu będę jechał na spota :kwasny:

a może Galeria Mokotów? :naughty:

Opublikowano

Pany dzisiaj ide na impreze integracyjna. Na roku mam ok 140 osob z czego 30 chlopa a reszta wieprzowinki :naughty: :gwizdanie: :sex:

Ok. mogę wpaść... :naughty:

Niektórzy mają nawet kombinezony do tego.. Nie wygodne ale dają radę.. :decayed::naughty::kox:

a może Galeria Mokotów? :naughty:

W galerii nie będzie miejsca.. :thumbdown:

Opublikowano

Zrób jakieś foty to lukniem - albo weż kilku na impre :naughty:

Opublikowano

ja to nie wiem czemu najbardziej dymią Ci, którzy na spocie są raz na dwa miesiące :gwizdanie:

Ja na Torwarze jestem co tydzień :evil::hi:

Opublikowano

gdzie ta impra :naughty:

czarne są fajne :decayed:

f3b2dd49a6ab0482ec0050d.jpg

0573b7ec5aab6c2f1e403f99de2577a2318.jpg

Opublikowano
  • Autor

joł PIXI :yeah:

Buba zakup gumowce żebyś przed sesją letnią nie miał egzaminu na porodówce :naughty:

Opublikowano

Ja na Torwarze jestem co tydzień :evil::hi:

Ku* :doh1: Ty i ten twój Torwar !! :bicz: :bicz: :bicz::kox: