moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 2 promile... świętujesz bracie :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Chyba już kończę Cś mnie zaczyna mulic
kileeer Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 siema cipeczki gdzie jedziemy się poślizgać? nie chce mi się w domu siedzieć... Chętnie się przyłączę na jakieś ślizganko... jak można klekotami
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a u mnie sypie wie ktos moze gdzie w sprinterze sie calkowicie wylacza ESP?
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 uważaj z bezpiecznikami. w zeszlą zime u kumpla ojca w S-klasie wyjelismy bezpiecznik od ESP/ABS i wracaliśmy na lawecie bo coś się z komputerem skrzaczyło. Nie wiem czy w sprinterze tez tak jest ale miej to na uwadze. To kto jeszcze chętny się gdzies ustawić?
lukaszr Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 To kto jeszcze chętny się gdzies ustawić? A gdzie chcesz jechać ?
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 To kto jeszcze chętny się gdzies ustawić? A gdzie chcesz jechać ? Szczerze mówiąc to mi bez różnicy, chce się gdziekolwiek z domu ruszyć. masz jakieś propozycje? Może bronisze? albo M1/IKEA ?
lukaszr Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Szczerze mówiąc to mi bez różnicy, chce się gdziekolwiek z domu ruszyć. masz jakieś propozycje? Może bronisze? albo M1/IKEA ? Teraz M1/IKEA to będzie pełno ludzi także odpada. Na Broniszach pewnie podobnie o tej godzinie - wczoraj o 10 rano nie było żywej duszy :naughty: Może wieczorem jakoś się ustawimy ?
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 czyli o ktorej? a teraz idzie ktos gdziekolwiek? nudzi mi sie w domu jak cholera, chyba za szybko wytrzeźwiałem
lukaszr Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 czyli o ktorej? Nie wcześniej pewnie niż jakaś 22
.i.KALI.i. Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 to bedziemy w kontakcie. zadzwon do mnie jakos wieczorem, bo maja do mnie wpasc ludzie ale nie chce mi sie pic wiec pewnie wpakujemy sie w auto i pojedziemy
Reggi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Moje dziewczyny były w Dzienniku Wschodnim
moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Moje dziewczyny były w Dzienniku Wschodnim :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: kongratulejszyn A co Amelka mamie na ucho krzyczy ?????
Reggi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co Amelka mamie na ucho krzyczy ????? Na chwile obecną ciężko ją zrozumieć Po jedzonku była i chyba nie przypasiła jej sesja fotograficzna..wolała uskutecznić tryb spania
krzyniek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A co Amelka mamie na ucho krzyczy ????? trzymaj krótko starego
Reggi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 trzymaj krótko starego Bardziej brzmiało jak .. Krzyniek to pussy :naughty:
krzyniek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 trzymaj krótko starego Bardziej brzmiało jak .. Krzyniek to pussy :naughty: tak sobie tłumacz
Rekomendowane odpowiedzi