Lukas Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Panie i Panowie jutro zmiana miejscówki spotowej. W Arkadii wylało szambo i przenosimy sie na ul.Modularną 3A zaczynamy jak zwykle od 19 o 21 mamy zarezerwowany tor. Auta parkujemy i wchodzimy do środka jest gdzie usiąść, poogladać teledyski wypić herbatkę kawę nie ma jedzenia takze wcześniej trzeba się posilić. Informacja jak dojechać http://rcw.waw.pl/ plus informację w wątku http://www.a4-klub.pl/smf/mistrzostwa_gokart-t123625.0.html jeśli chciałby sie ktoś pościgać.
AndyN Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Lukas, zmień przyklejony post i temat wątku
lukaszr Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Lukas, zmień przyklejony post i temat wątku Andrzej, ale to pewnie nie będzie stała miejscówka więc może nie ma sensu wprowadzać takich zmian
AndyN Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 W środę rano zmieni znowu Choć przez chwilę częściej będzie forum odwiedzał
Lukas Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Pozmieniane spokojnie w środę się odwróci jestem tylko ciekaw ilu mięczaków stawi się na torze
poziek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Pozmieniane spokojnie w środę się odwróci jestem tylko ciekaw ilu mięczaków stawi się na torze podobno Adamoo już od wczoraj nie je :kox:
Kolkov Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 chyba w 2005 pod kebabem w Berlinie :polew: :polew: mogło tak być ale jeszcze właściciel coś tam wspominal ,że na lince za parówą ciągneli granatowego gnojowoza do polski :polew: taa SeOmEsoS cos pisał w swoim wątku o tym
Lukas Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Pozmieniane spokojnie w środę się odwróci jestem tylko ciekaw ilu mięczaków stawi się na torze podobno Adamoo już od wczoraj nie je :kox: no tak najlepiej sie tłumaczyć że przegrało sie wagą, ja moge zabrać na pokład Żółwia
poziek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Pozmieniane spokojnie w środę się odwróci jestem tylko ciekaw ilu mięczaków stawi się na torze podobno Adamoo już od wczoraj nie je :kox: no tak najlepiej sie tłumaczyć że przegrało sie wagą, ja moge zabrać na pokład Żółwia dobra
moskal Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Zobaczymy kto jest miszczem no miszczem to napewno jestes TY i tylko TY
Kolkov Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Zobaczymy kto jest miszczem tylko nie marudź znowu że miałeś słaby bolid wczoraj był ten mistrzunio małolat i pobił swój rekord toru
poziek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Zobaczymy kto jest miszczem o kurfa to ja widzę, że tu jakaś napinka się szykuje chłopaki pełen luz w gaziach, nie bądźcie spięte batony :gwizdanie: :wink4:
Buba Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Zobaczymy kto jest miszczem o kurfa to ja widzę, że tu jakaś napinka się szykuje chłopaki pełen luz w gaziach, nie bądźcie spięte batony :gwizdanie: :wink4: popuszcza podczas jazdy :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Zobaczymy kto jest miszczem o kurfa to ja widzę, że tu jakaś napinka się szykuje chłopaki pełen luz w gaziach, nie bądźcie spięte batony :gwizdanie: :wink4: boisz się przegrać przez swoje sadełko, "miszczuniu"? Zobaczymy kto jest miszczem no miszczem to napewno jestes TY i tylko TY O co chodzi ?
poziek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 boisz się przegrać przez swoje sadełko, "miszczuniu"? po kim jak po kim ale po tobie się nie spodziewałem takich słów :naughty: cielaczku
Kolkov Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 boisz się przegrać przez swoje sadełko, "miszczuniu"? po kim jak po kim ale po tobie się nie spodziewałem takich słów :naughty: cielaczku :polew:
Italiano Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 boisz się przegrać przez swoje sadełko, "miszczuniu"? po kim jak po kim ale po tobie się nie spodziewałem takich słów :naughty: cielaczku
adamooo Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ja zamówiony mam gokart z quattro :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi