Kolkov Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hejj ejjj panowie i panie zapraszam na spocik w czerwinsku http://www.a4-klub.pl/smf/all_spocik_w_czerwinsku-t124051.0.html z wawy jest to ok 50 km nawt nie cale to Ty do nas przybywaj
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 cipciusie broszko .... Zrobiłeś furmankę
Buba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 cipciusie broszko .... Zrobiłeś furmankę siur siur ciezko bylo ale sie udalo, teraz sie boje jezdzic zeby znowu nie odpadlo
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A co ma odpaść jak zrobiłeś :gwizdanie:
Buba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A co ma odpaść jak zrobiłeś :gwizdanie: nie wiem, poprostu w strachu zyje teraz i na tabletkach jestem [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 22:40_________________________________________________ ogień ogień zielone bylo??
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ogień ogień co tam sąsiad Buba widzisz sąsiad zielone zapodał i nic nie pęka .... strzel kielicha i będzie git , a tak na poważnie - czym się martwisz ....jak wymieniłeś - naprawiłeś to co może się stać
bajk Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ogień ogień co tam sąsiad poupalałem na mieście audiolę przed chwilą i zadowolony - w końcu normalne opony
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ogień ogień co tam sąsiad poupalałem na mieście audiolę przed chwilą i zadowolony - w końcu normalne opony Zmieniłeś na letnie czy zapodałeś nówki
Buba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 cholera wie od czego sie wysralo i dlatego nie wiem co jest grane, sa dwie koncepcje ale ciezko powiedziec dlaczego sie rozleciala i czy za chwile znowu sie nie rozleci jak bede gdzies w trasie...
bajk Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zmieniłeś na letnie :mysli:czy zapodałeś nówki Letnie - Toyo T1R 225/40R18
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zmieniłeś na letnie :mysli:czy zapodałeś nówki Letnie - Toyo T1R 225/40R18 No no muszę Cię namierzyć na naszych rewirach i oblukać - grubo 18 , jak wrażenia z jazdy ( nie trzeba będzie co tydzień do stomatologa biegać )
Buba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zmieniłeś na letnie :mysli:czy zapodałeś nówki Letnie - Toyo T1R 225/40R18 ladnie kleja
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 cholera wie od czego sie wysralo i dlatego nie wiem co jest grane, sa dwie koncepcje ale ciezko powiedziec dlaczego sie rozleciala i czy za chwile znowu sie nie rozleci jak bede gdzies w trasie... czemu.... nie ufasz wymianie
bajk Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zmieniłeś na letnie :mysli:czy zapodałeś nówki Letnie - Toyo T1R 225/40R18 No no muszę Cię namierzyć na naszych rewirach i oblukać - grubo 18 , jak wrażenia z jazdy ( nie trzeba będzie co tydzień do stomatologa biegać ) Przyzwyczajony jestem - na 18" 3 sezon już Może uda mi się wybrać na najbliższego spota w końcu - daaaaawno nie byłem.
Buba Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 cholera wie od czego sie wysralo i dlatego nie wiem co jest grane, sa dwie koncepcje ale ciezko powiedziec dlaczego sie rozleciala i czy za chwile znowu sie nie rozleci jak bede gdzies w trasie... czemu.... nie ufasz wymianie ufam bo sam robilem a prawdopodobnie sie wysrala po tym jak mi mechanicy wymieniali oslone przegubu i zle przegub wsadzili [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________ Zmieniłeś na letnie :mysli:czy zapodałeś nówki Letnie - Toyo T1R 225/40R18 No no muszę Cię namierzyć na naszych rewirach i oblukać - grubo 18 , jak wrażenia z jazdy ( nie trzeba będzie co tydzień do stomatologa biegać ) Przyzwyczajony jestem - na 18" 3 sezon już Może uda mi się wybrać na najbliższego spota w końcu - daaaaawno nie byłem. nie masz czego zalowac, ciagle te same geby
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Buba nie buntuj mi sąsiada :bicz3: a co do Twoich problemów to moje zdanie jest takie - skoro Sam wymieniłeś to nic się nie ma prawa stać ( Sobie to Ty ufasz ) .... Bajk dawaj , dawaj na spota bo dawno nie byłeś - opuszczasz się sąsiedzie
PIXI Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No nic - idę stąd.. do jutra Nara sąsiad
Rekomendowane odpowiedzi