Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buba to nie zakładaj ...jutro założysz....

Moskal współczuje Ci czytałem :wallbash: parówa :thumbdown:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakbym mial auto pod blokiem to bym sie nie martwil ale 800km po nie jechac to mi sie nie chce...

Opublikowano

Siema Moskal żyjesz po Świętach :mysli:

zyje zyje , ale ciężko było dojść do siebie , dopiero dzis jestem w 100% sprawny :kox: :kox: :kox:

a ty jak ????

Moskal współczuje Ci czytałem :wallbash:parówa :thumbdown:

moze nie bedzie tak źle , odstawiłem auto do chłopaków , maja zerknąć co i jak , na razie mam z nimi dobrze bo odstawiam im fure a oni mi za free w niej grzebią , polecili mi szrot z którego wziąłem silnik to teraz niech ręczą za nich :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

jakbym mial auto pod blokiem to bym sie nie martwil ale 800km po nie jechac to mi sie nie chce...

Sory ... nie zazdraszczam :wallbash: Gdzie stoi auto :mysli: 800km - za granicą czy 400+400 = 800 razem w dwie strony :gwizdanie

Moskal to chociaż ok że grzebią za free :good: , a co do świąt to mnie nie pytaj wczoraj miałem 1,3 promila :tongue4:

Opublikowano

Gdzie stoi auto :mysli:

w wysokich bieszczadach :gwizdanie:

Opublikowano

PIXI ale jak cie policja zatrzymala czy juz na dolku :kox:

Opublikowano

Nie śmigam po alko ....kumpel miał alkomat w domu i rano we wtorek po libacji się badaliśmy :kox: :gwizdanie: dlatego mnie wczoraj na spocie nie było :wallbash: ( chory byłem ) :wink4: :gwizdanie: :polew:

Dziś rano byłem na Opaczewskiej - zbadałem się ...wynik 0,00 ZDROWY :naughty: i znów gorzała pomogła :good: lepiej niż Apteka :thumbdown: ....

Opublikowano

Nie śmigam po alko ....kumpel miał alkomat w domu i rano we wtorek po libacji się badaliśmy :kox: :gwizdanie: dlatego mnie wczoraj na spocie nie było :wallbash: ( chory byłem ) :wink4: :gwizdanie: :polew:

bedziesz musial odpokutowac za nieobecnosc na spocie :gwizdanie:

Opublikowano

Obecność usprawiedliwiona - przecież chory byłem , a po za tym to dzień na żądanie :cool1:

Coś przegapiłem :embarrassed:

Opublikowano

kumpel miał alkomat w domu

nie wierz w takie alkomaty :thumbdown:

ja ci powiem co zrobiłem.

W niedziele dałem w rure ze starym i w poniedziałek miałem jechac do wawy z Torunia. nie wiedziałem czy mam coś we krwi , kazałem Paulinie zatrzymać sie w Rypinie na Komendzie , wpadłem tam z nietypowym pytaniem , przebadałem sie , wynik 0,00 i rura , ogień z dópy :kox: :kox: :kox: :kox:

bys widział gliniarza jak na mnie patrzył :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

W niedziele dałem w rure ze starym i w poniedziałek miałem jechac do wawy z Torunia. nie wiedziałem czy mam coś we krwi , kazałem Paulinie zatrzymać sie w Rypinie na Komendzie , wpadłem tam z nietypowym pytaniem , przebadałem sie , wynik 0,00 i rura , ogień z dópy :kox: :kox: :kox: :kox:

oki wiem że to kiepski sprzęt ale chcieliśmy zobaczyć ile promili mamy :good: Ty byłeś w poniedziałek .... a ja we wtorek to możesz sobie wyobrażić minę Pana Władzy :blink: jak powiedziałem że chcę się zbadać na zawartość alko po Świętach :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

kumplowi idiocie za taki manewr zabrali okładki bo debil podjechał sam pod stojący na poboczu radiowóz i wydmuchał 0,9 :polew: :polew: :polew::wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

kumplowi idiocie za taki manewr zabrali okładki bo debil podjechał sam pod stojący na poboczu radiowóz i wydmuchał 0,9 :polew: :polew: :polew::wallbash: :wallbash: :wallbash:

to faktycznie idiota , ja podjechałem z kobietą :wink4:

ale nawet nie interesowało go czy przyjechałem za kółkiem czy jako pasażer :good:

Opublikowano
  • Autor

taaa mój wyjazd z Arkadii :disgust::thumbdown:

Opublikowano

Pany zna ktos jakas stacje diagnostyczna co robi przeglady bez zbednego czepiania sie szczegulow ?

mam nie ori xenonki + brak spryskow a chcialbym miec przeglad :P

Opublikowano
  • Autor

Pany zna ktos jakas stacje diagnostyczna co robi przeglady bez zbednego czepiania sie szczegulow ?

mam nie ori xenonki + brak spryskow a chcialbym miec przeglad :P

skontaktuj się z TOM77 i zaopatrz się w krówkę dla niego :wink4:

Opublikowano

No i c**j , mechanior obadał silnik , zero wycieków oleju , stan jest taki jak przed 500km.

kopci na siwo :thumbdown:

po konsultacjach wychodzi na to , ze turbo sie kończy.

dziwne jest to , ze fmic i orurowanie suchutkie , jedynie w tipie troszke oleju ale minimalnie.

co to kórwa moze być ??????[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:24_________________________________________________Nosfer przyjezdzasz do mnie w niedziele na mecz o 18:00 ???

podaje składy :

APATOR Toruń:

1. Wiesław Jaguś

2. Hans Andersen

3. Ryan Sullivan

4. Adrian Miedziński

5. Chris Holder

6. Darcy Ward

Unia Leszno:

9. Jarosław Hampel

10. Troy Batchelor

11. Janusz Kołodziej

12. Damian Baliński

13. Leigh Adams

14. Sławomir Musielak

widzisz gdzies słabe punkty ??? bo ja nie , bedzie rzeź w każdym biegu :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

taaa mój wyjazd z Arkadii :disgust::thumbdown:

Co jest Gregory :naughty: coś się zjebało :thumbdown::mysli:

Opublikowano

Siema młodzi i siema "dziady" :hi:

Opublikowano

no siema :kox: