Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fly ja się zawsze zlewam na takich kolesi, jak mi próbują przed maske wyjechać to twardo jade na nich, prawie zawsze miękną i się chowają bo szkoda im ich octavi w kredycie, a jak się nie schowają to zawsze jest miejsce, żeby jakimś chodnikiem, krawężnikiem czy coś ich ominąć, a jak mam jeszcze zły dzień to bywam chamski. Ale w większości takich sytuacji zlewam co się dzieje i staje grzecznie i czekam, nie chce mi się tracić nerwów na debili :)

szkoda mi auta... dzis ograniczylem sie do zapiecia dlugich w lusterko goscia na pare minut

jesteś taki męski i groźny :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

zjebalem sie z krzesla

Opublikowano

Ja zawsze jestem kozak na takich pedałów jak jadę bez okularów :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

dobrze wiemy że zawsze w pinglach jeździsz więc nie cwaniakuj ogierze :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ja zawsze jestem kozak na takich pedałów jak jadę bez okularów :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

dobrze wiemy że zawsze w pinglach jeździsz więc nie cwaniakuj ogierze :decayed: :decayed:

ostatnio jak jadę na wawę na ostre bzykanie to zakładam soczewki :naughty::decayed: :decayed:

Opublikowano

Jebłem...

laski w pracy gadają, że jedna pogniotła sobie dziś "przodobok"..

Wsłuc**jąc się w rozmowę rozwikłałem zagadkę.. chodziło o BŁOTNIK :polew:

Opublikowano

Lepiej sprawdz, czy nie pogniotla Twojego tyloboku :naughty:

Opublikowano

ostatnio jak jadę na wawę na ostre bzykanie to zakładam soczewki :naughty::decayed: :decayed:

A boisz się, że bez okularów mógłbyś nie pocelowac ? :decayed:

Opublikowano

A boisz się, że bez okularów mógłbyś nie pocelowac ? :decayed:

o to się nie boję

boję się, że jak będę ją obracał do 69 to mi zabazgrze okulary :naughty: :naughty:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

boję się, że jak będę ją obracał do 69 to mi zabazgrze okulary :naughty: :naughty:

Ale że co niby przez przypadek postawi Ci klocka na szkła ????? :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Ale że co niby przez przypadek postawi Ci klocka na szkła ????? :shocked: :shocked: :shocked:

to nic dla Poźka :) on tak lubi :)

Opublikowano

Zawsze zachwalałeś mi takie zabawy ale nadal nie mogę się przekonać :naughty: :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

z całym szacunkiem brachu ale na ostre bzykanie lepiej założyć .... gume :naughty:

Opublikowano

z całym szacunkiem brachu ale na ostre bzykanie lepiej założyć .... gume :naughty:

On zakłada soczewki .... Żeby powiększyć .....

Opublikowano

W jego przypadku gumeczka zdecydowanie wystarczy ... używa takich nowości na rynku :naughty: :naughty: :naughty:

minirobak.motylek.jpg