Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znam takie imprezownie z czasow podstawowki i liceum i to co na tym filmie jest to pikus... smutna prawda i szkoda ludzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

znam takie imprezownie z czasow podstawowki i liceum i to co na tym filmie jest to pikus... smutna prawda i szkoda ludzi

ale żeby życie kręciło się od dyskoteki do dyskoteki ? koorva to jest niepojęte....

Opublikowano

chłopaki nie uwierzycie....... ja sam nie moge uwierzyc w tym filmie w 8 minucie jest moja kolezanka z osiedla :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale żeby życie kręciło się od dyskoteki do dyskoteki ? koorva to jest niepojęte....

a nosfer mi zarzuca ze jestem staroswiecki :P

Opublikowano

od soboty do soboty a w niedziele jakis festyn we wsi obok

Opublikowano

chłopaki nie uwierzycie....... ja sam nie moge uwierzyc w tym filmie w 8 minucie jest moja kolezanka z osiedla :polew: :polew: :polew:

ja tam bym nawet uwierzył gdybyś siedział na tym przystanku :kwasny:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Usnie się i sie lezy az sie wyspi :polew:

Opublikowano

2d20edde8b.th.jpg

patrząc od naszej strony druga z lewej, najwyższa głowa

:kox: :kox:

co za patologia, jej siostre kiedys w górach na dyskotece widzialem walczącą w kiślu a ją teraz w takim programie :decayed:

Opublikowano

nie fungla ten sznurek :\

Opublikowano

a w 9 minucie moje osiedle :kox:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 00:23_________________________________________________a męża ma recydywe, siedzi znów za zabójstwo[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 00:23_________________________________________________karwa ale ją jutro dojade jak ja spotkam :polew:

Opublikowano

o masz aktualnie ogladam jak chca otwierac siekiera poldka - szacuneczek :P

Opublikowano

ale ją jutro dojade jak ja spotkam :polew:

Co miałeś na myśli pisząc "dojadę" ? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja tam bym nawet uwierzył gdybyś siedział na tym przystanku :kwasny:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:D :D :D

karwa ale ją jutro dojade jak ja spotkam :polew:

W jakim sensie ? :decayed:[br]Dopisany: Październik 29, 2010, 12:30:12 _________________________________________________

Poleje jej pośladki bitą śmietaną :D

Opublikowano

Łukasz nie to co myslisz, ja jej kijem przez szmate nie dotkne taka jest zniszczona swoją głupotą, nie zapomne jak jej odjeb** i wyrzuciło biurko belfra i kwiatka przez okno z 2 pietra[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 00:30_________________________________________________ahhh ta polska młodzież :decayed:

Opublikowano

Łukasz nie to co myslisz, ja jej kijem przez szmate nie dotkne taka jest zniszczona swoją głupotą, nie zapomne jak jej odjeb** i wyrzuciło biurko belfra i kwiatka przez okno z 2 pietra

W końcu 3 lata brała extasy to nie ma co się dziwić :wink4:

Opublikowano

ona do tej pory mimo dziecka jest pierd**nieta jak lato z radiem

Opublikowano

Łukasz nie to co myslisz, ja jej kijem przez szmate nie dotkne taka jest zniszczona swoją głupotą, nie zapomne jak jej odjeb** i wyrzuciło biurko belfra i kwiatka przez okno z 2 pietra

W końcu 3 lata brała extasy to nie ma co się dziwić :wink4:

Moja kuzynka kupiła kiedyś apap z mąką ..nadźgała się przez zrolowanego dychacza i też twierdziła, że brała dobry kox.

Później nawet doszła do punktu w którym powiedziała dośc bo ją to za bardzo wciągnęło :D

ona do tej pory mimo dziecka jest pierd**nieta jak lato z radiem

I widac zamiast siedziec na polskim to sączyła jabola w krzakach :decayed:

Opublikowano

prze c*paa z niej, chcecie autograf ? :polew: :polew:

Opublikowano

ciekawe jak sie odbyla rektrutacja glownych bohaterow do tego reportazu :P

Opublikowano

Pastooooo , Pasterka hahahahahahhaa