Opublikowano 3 Marca 201115 l i batem tez pewnie okladasz Wolę batem niż ręką...on teraz taki chudy, że przecież bym go niechcący połamał :gwizdanie: :naughty:
Opublikowano 3 Marca 201115 l i batem tez pewnie okladasz ale tylko od święta - jak zasłuży lubi skurczybyk BDSM
Opublikowano 3 Marca 201115 l fagas jeden mam takie same zdanie na jego temat :kox: :polew: to się koleś teraz dowiedział .... powtarzam mu prawie codziennie czyżbyście o tyfusie rozprawiali ???? :gwizdanie:
Opublikowano 3 Marca 201115 l pany krótkie pytanie z branży IT: co mam przenieść (jaki plik, katalog) między kompami, żeby w nowo zainstalowanym FF mieć zakładki i pliki z laptopa ? ZAKŁADKI > ZARZĄDZAJ ZAKŁADKAMI. Potem IMPORTOWANIE I KOPIE ZAPASOWE > EKSPORTUJ DO PLIKU HTML i zapisujesz sobie gdzieś plik bookmarks. Potem to samo tylko IMPORTUJ Z PLIKU HTML i wskazujesz na ten plik. Poza tym: gońcie się frędzle czyżbyście o tyfusie rozprawiali ???? :gwizdanie: Przemyśl jeszcze raz tą wypowiedź
Opublikowano 3 Marca 201115 l pany krótkie pytanie z branży IT: co mam przenieść (jaki plik, katalog) między kompami, żeby w nowo zainstalowanym FF mieć zakładki i pliki z laptopa ? Program MozBackup robi za Ciebie wszystko wystarczy zrobić sobie kopię zapasową a później ją przywrócić na dowolnym kopie tym programem
Opublikowano 3 Marca 201115 l Przemyśl jeszcze raz tą wypowiedź o kórwa dopiero co godzine temu odebralem eske od mechaniora , robił sprzęgło
Opublikowano 3 Marca 201115 l a ja jade wlasnie po fure na Przasnyska... ciekawe, czy dali se rade z przebiciem na wiazce i padnietym esp
Opublikowano 3 Marca 201115 l a ja jade wlasnie po fure na Przasnyska... ciekawe, czy dali se rade z przebiciem na wiazce i padnietym esp wszystkim sie auta pie.rdolą :polew: ja w koncu uporałem sie ze sprzegłem , w koncu mam zrobione tak jak należy te c**je z Grodziska którzy mi robili miasiąc z hakiem temu , nie dość ze włożyli mi nie ten przewód który kupiłem to jeszcze nie wymienili wysprzeglika tak jak mi powiedzieli to gnoje j**ane , inaczej nie mozna nazwać oddaj auto , jedz w trase i niech ci sie wysra po drodze
Opublikowano 3 Marca 201115 l a ja jade wlasnie po fure na Przasnyska... ciekawe, czy dali se rade z przebiciem na wiazce i padnietym esp a ja ... a ja już w domciu, po gulaszu węgierskim delektuję się herbatką z cytrynką i przyglądam się pozostałym 5 pączkom - zaiste, ten dzień powinien zginąć z kalendarza
Opublikowano 3 Marca 201115 l robi zwarcie, puszcza za slaby sygnal do przeplywki - prawdopodobnie wykonczyl mi poprzednia... nie wiem tylko czemu sie spierdolil, auto garazowane, wiec nie stalo pod sniegiem ani w deszczu, poprzedni ecu byl tak samo zabezpieczony i sie nie sral.
Opublikowano 3 Marca 201115 l no Fly, jak już zwieracz puszcza, to zdecydowanie musisz coś z tym zrobić
Opublikowano 3 Marca 201115 l pamietam jak kiedys pisales, ze na paintballu, ktory organizowal Nosfer Twoja kobita siedziala w aucie, bo bala sie Ciebie puscic - to byl pierwszy znak ostrzegawczy Flyer - ale to nie ta sama kobieta
Opublikowano 3 Marca 201115 l pamietam jak kiedys pisales, ze na paintballu, ktory organizowal Nosfer Twoja kobita siedziala w aucie, bo bala sie Ciebie puscic - to byl pierwszy znak ostrzegawczy Flyer - ale to nie ta sama kobieta toż nie pierd.ol ze masz taka młodą matke
Opublikowano 3 Marca 201115 l toż nie pierd.ol ze masz taka młodą matke [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 20:53_________________________________________________Moskalito ile Ty w ogóle masz lat?