Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Norbi[/b] dalem na PW my fon, zapodaj mi swój

Poszło. Organizujecie się dziś gdzieś chopy??
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to wygląda na to, że mamy kolejną koleżankę na wtorkowych Spotach

to chyba pisal malzonek :tongue:

angela dawaj na swietkorzyski w niedziele na F1 :smiley:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 21:21 _________________________________________________

Organizujecie się dziś gdzieś chopy??

dzieki dostalem i zapisalem

ja wlasnie wychodze na piwko z ...dziewczynami :afro:

bedziemy tam gdzie byl mega FOCH i pizza jak z K.wpadlismy octavia :evil:

jak ktos chetny to zapraszmy na melanz :afro:

Opublikowano

We wtorek bedzie nowych dwóch kolegów którzy chcą nabyć :audi: [ierwszy myślał nad 2.5 TDI (AKE) 2002 Quattro, ale chyba mu wybiłem z głowy a drugi myśli o 1.9 więc trzeba uświadomić chłopaków i poprzewozić adekwatnymi motorowniami. Mam nadzieje ,że przeciąg Adamoo będzie już zdrowy i pokaże jak się leje "wielkie" S4 :bicz::grin: i wybije chłopakom raz na zawsze duże benzyny, czy inne 2.5TDI (choć sentyment do tej motorowni pozostał :afro:)[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 21:25 _________________________________________________

bedziemy tam gdzie byl mega FOCH i pizza jak z K.wpadlismy octavia

To obok Piastowa :afro:??
Opublikowano

bedziemy tam gdzie byl mega FOCH i pizza jak z K.wpadlismy octavia

To obok Piastowa :afro:??

to obok Józefowa, wpdaj mistrzu nie zamulaj :afro:

spadam bo mnie zaraz kobity oskalpuja :bicz::grin:

Opublikowano

We wtorek bedzie nowych dwóch kolegów którzy chcą nabyć :audi: [ierwszy myślał nad 2.5 TDI (AKE) 2002 Quattro, ale chyba mu wybiłem z głowy a drugi myśli o 1.9 więc trzeba uświadomić chłopaków i poprzewozić adekwatnymi motorowniami. Mam nadzieje ,że przeciąg Adamoo będzie już zdrowy i pokaże jak się leje "wielkie" S4 :bicz::grin: i wybije chłopakom raz na zawsze duże benzyny, czy inne 2.5TDI (choć sentyment do tej motorowni pozostał :afro:)

To przyszłych chętnych do kupna będzie już trzech (z tymże ja już zaliczyłem 3 spociki :grin: :grin:).

Ja też jestem w trakcie poszukiwania, tylko mi już nie trzeba wybijać paru rzeczy z głowy :grin: :grin:

Ale ten "przeciąg" jak to nazwałeś mógłbym poznać bliżej :grin: :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

spadam bo mnie zaraz kobity oskalpuja

Zólw jakie kobiety wiem o jednej mogles sie pochwalic ze sa jakies wolne strzelam :foch:

Opublikowano

We wtorek bedzie nowych dwóch kolegów którzy chcą nabyć :audi: [ierwszy myślał nad 2.5 TDI (AKE) 2002 Quattro, ale chyba mu wybiłem z głowy a drugi myśli o 1.9 więc trzeba uświadomić chłopaków i poprzewozić adekwatnymi motorowniami. Mam nadzieje ,że przeciąg Adamoo będzie już zdrowy i pokaże jak się leje "wielkie" S4 :bicz::grin: i wybije chłopakom raz na zawsze duże benzyny, czy inne 2.5TDI (choć sentyment do tej motorowni pozostał :afro:)

To przyszłych chętnych do kupna będzie już trzech (z tymże ja już zaliczyłem 3 spociki :grin: :grin:).

Ja też jestem w trakcie poszukiwania, tylko mi już nie trzeba wybijać paru rzeczy z głowy :grin: :grin:

Ale ten "przeciąg" jak to nazwałeś mógłbym poznać bliżej :grin: :grin: :grin: :grin:

Myśle,że Adamoo jak już dotrze suszarke i podciągnie program, to wciągnie całe klubowisko. Podobno za***rdala bardzooo :grin:
Opublikowano

Podobno za***rdala bardzooo

bardzo to on dymi batory z prawdziwego zdarzenia :grin:

no ale fakt cos tam sie dzieje i jakos jedzie :wink:

Opublikowano

to chyba pisal malzonek

:polew: nie przylookałem :polew:

No, to mamy nowego spotowicza :grin:

wybije chłopakom raz na zawsze duże benzyny, czy inne 2.5TDI

:polew:Właśnie za to jesteś dla mnie Gość. Tak bajdurzysz, a sam jakoś nie zauważyłem, żebyś jeździł 1,6 TD :polew:

Opublikowano

to chyba pisal malzonek

:polew: nie przylookałem :polew:

No, to mamy nowego spotowicza :grin:

wybije chłopakom raz na zawsze duże benzyny, czy inne 2.5TDI

:polew:Właśnie za to jesteś dla mnie Gość. Tak bajdurzysz, a sam jakoś nie zauważyłem, żebyś jeździł 1,6 TD :polew:

Komuś odradzam, bo mi szkoda jego kasy heh, ale kiedyś jeszcze z chęcią wdepnąłbym w 2.5TDI (AKE), nie mówiąc już o 3.0 tidiaj :grin:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 22:00 _________________________________________________Wit i cała reszta napiłbym się z Wami mordy, przydałaby się powtórka typu Ono party :polew:

Opublikowano

We wtorek ustalimy czas i miejsce :smiley:

Rano jadę zobaczyć jak żałosnie wygląda moja fura. W przyszłym tygodniu sprawy powinny ruszyć, bo wreszcie się wydudrałem z papierami :smiley:

Idę kończyć oglądać Tokyo drift :tongue:

Opublikowano
Idę kończyć oglądać Tokyo drift

no prosze jaka ty klasyke Wiciu ogladasz az nie podobne do Ksiedza :grin:

We wtorek ustalimy czas i miejsce

cos czuje ze Poz nie poleci w tym tygodniu jeszcze :grin:

Opublikowano

wlasnie wrócilem z malenzu :grin:

byl sasiad oniak z A :afro:

..lalo sie piwo strumieniami, pizza i pieczywo czosnkowe do zagrychy :tongue:

jest nowe haslo na piatkowe wieczory...RAMZES :cool:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2007, 00:44 _________________________________________________

Zólw jakie kobiety wiem o jednej mogles sie pochwalic ze sa jakies wolne strzelam

Lukaszku nie ma co fochowac..nastepnym razem wciagaj kabaretki i odpalaj 3.0 :afro:

Opublikowano

a co tu taki spokoj cale towarzycho bierze przyklad z panien i strzelilo :foch::polew:

Opublikowano

Słuchajcie, jestem po rozmowie z Adasiem...razem z oniakiem czekają i obgryzają paznokcie...

K zdaje prawko !! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :wink:

Opublikowano
:polew: a oniak co tam robi bedzie pocieszal :polew: czy poszedl zobaczyc jak to wszystko teraz wyglada i czy sam zaliczy :grin: czekam na wynik jak pozytywny to widzimy sie w knajpie u Adasia :grin:
Opublikowano

K stawia :wink::bicz: oby zdała, bo jak nie to bedzie :foch::polew: :polew:

Opublikowano

to Adas powinien strelic :foch: bo jak nie zda nie bedzie komu go wozic

oniak wyczul krowki to polecial na egzamin :cheesy:

Opublikowano

Z tego co pamiętam to chyba i Adaś będzie zdawał :polew: Wiciu może mu udzielić co i jak ma to już za sobą. Nikt się nie pucuje odnośnie dnia jutrzejszego ..... rozumiem że dzisiaj zapijamy a jutro dajemy sobie spokój ?? POgoda nie wygląda na ciekawą ......

P.S

Ja już po treningu i nie ma nawet mowy żebym jeździł samochodem :bicz: :bicz:

Opublikowano
Z tego co pamiętam to chyba i Adaś będzie zdawał

hornecik ty jeszcze ze dwa razy na lodziki pojedziesz i tez bedziesz zdawal z chlopakami :tongue: takze sledz watek :polew: