Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 12:07_________________________________________________DV'ki zamówione będą jutro mam nadzieje że będzie moc
musti Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Poleci ktoś gdzie kupić śruby do kół 18" ? Może ktoś już gdzieś kupował
moskal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 mam nadzieje że będzie moc nie podniecaj sie tak , mi sie juz znudziło [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 13:01_________________________________________________ Poleci ktoś gdzie kupić śruby do kół 18" ? Może ktoś już gdzieś kupował a czym sie różnią śruby do 18" od tych do 17" ???? bo mam troche śrubek na stanie , zalezy czego potrzebujesz :naughty: :naughty:
musti Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 a czym sie różnią śruby do 18" od tych do 17" ???? bo mam troche śrubek na stanie , zalezy czego potrzebujesz :naughty długością bo te od 17" trzymają 18" tylko małą częścią gwintu
moskal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 długością bo te od 17" trzymają 18" tylko małą częścią gwintu To akurat nie jest zależne od średnicy felgi tylko jej konstrukcji , jakie długości potrzebujesz ??? bo mam komplet 20szt o długości gwintu 50mm , podjedz wieczorem to sprawdzimy czy podejdą
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 nie podniecaj sie tak , mi sie juz znudziło bo Twoja nie jedzie ja się nie mogę doczekać jak pojadę na hamownie i zobaczę ile wypluła
moskal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja się nie mogę doczekać jak pojadę na hamownie i zobaczę ile wypluła nie musisz jechać na hamownie , powiedz jaki masz boost a ja ci powiem ile wypluje +/- 10KM
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja się nie mogę doczekać jak pojadę na hamownie i zobaczę ile wypluła nie musisz jechać na hamownie , powiedz jaki masz boost a ja ci powiem ile wypluje +/- 10KM mnie interesuje jakie kreski wyjdą skąd wiesz jaką masz moc? był sprawdzany?
moskal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 mnie interesuje jakie kreski wyjdą skąd wiesz jaką masz moc? był sprawdzany? Ad.1 nie licz na jakieś wodotryski :kox: Ad.2 nie wiem , nie musze wiedzieć , ważne ze za***rdala i nic sie nie dzieje :good:
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 a ja lubię wiedzieć co się dzieje pod maską
moskal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 a ja lubię wiedzieć co się dzieje pod maską a co sie moze dziać pod maską , motor ryczy , turbiny gwiżdżą - standard w eskach :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 nie podniecaj sie tak , mi sie juz znudziło no wlasnie... caly czas jak szczerbaty na suchary
Buba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 bo Wy to od razu srylion koni byście chcieli. ja skromny jestem i liczę że z 300 pęknie
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 bo Wy to od razu srylion koni byście chcieli. ja skromny jestem i liczę że z 300 pęknie ja to bym polecial i shamowal fure na serii, a potem na sofcie zeby zobaczyc jakie sa roznice i czy w ogole trzyma serie. u mnie niby fajnie wyszlo na serii i stozku, ale zapony sa ciete lekko i czuje, ze to auto nie jedzie na 280 koni... no ale ogarniam powoli.
moskal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja to bym polecial i shamowal fure na serii No ten numer to zarówno u mnie jak i u Rycha juz nie przejdzie :kox: :kox: u mnie niby fajnie wyszlo na serii i stozku, ale zapony sa ciete lekko i czuje, ze to auto nie jedzie na 280 koni... no ale ogarniam powoli. a co konkretnie robisz ???? BTW nie chcesz sie zamienić na filtry ??? dam ci ori puszke z nowym wkładem i 50pln a ty mi oddasz stożek i łącznik :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi