hornet Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 od miski do gleby jakies 2-3cm :gwizdanie: Jak da się tym jeździć po wawie ??
Buba Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 od miski do gleby jakies 2-3cm :gwizdanie: Jak da się tym jeździć po wawie ?? przecież on nie jezdzi tylko stoi pod blokiem
hornet Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 od miski do gleby jakies 2-3cm :gwizdanie: Jak da się tym jeździć po wawie ?? przecież on nie jezdzi tylko stoi pod blokiem :polew: Moskal wstaw auto do domu będzie piękny mebel
moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Pewnie po to żeby pod remizę w sobotę wieczorem zawitać :polew: To jaki masz prześwit, że nie dasz rady ?? Ad.1 nie mam nigdzie remizy w pobliżu Ad.2 nie wiem ale wiem ze na bank sie zawiesze od miski do gleby jakies 2-3cm :gwizdanie: sie śmiej , wymieniałem olej u norbiaka i micha otarta z deka od miski do gleby jakies 2-3cm :gwizdanie: Jak da się tym jeździć po wawie ?? przeciez Cie Buba pod c**j laduje paździerzu
Flyer Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 od miski do gleby jakies 2-3cm :gwizdanie: jakby mial 2-3 cm gleby to by nigdy z pod bloku nie wyjechal ja wpadam czasem z duchem na ramieniu ze zwirek na marynarska (chyba jedne z wiekszych kolein w wawce), a co dopiero na wiekszej glebie.
hornet Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 przeciez Cie Buba pod c**j laduje paździerzu To fiutek jeden
moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 przeciez Cie Buba pod c**j laduje paździerzu To fiutek jeden A ty stary koń i dajesz sie ładować Gleba jest taka ze da sie normalnie jeździć , dopiero przy konkretnych koleinach krzesam iskry :evil: :evil:
Buba Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 przeciez Cie Buba pod c**j laduje paździerzu To fiutek jeden
MRoger Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Nie wiecie czy da się koło 16 przejechać Marynarską ?? znaczy czy wiadukt nad żwirami też zamkną .? .... tak wiem że tam będą qrewskie korki !!!!!
Flyer Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Nie wiecie czy da się koło 16 przejechać Marynarską ?? znaczy czy wiadukt nad żwirami też zamkną .? .... tak wiem że tam będą qrewskie korki !!!!! jak chcesz jechac w strone ursusa, to korkow normalnie nie ma... w druga strone sa
malik Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 od miski do gleby jakies 2-3cm :gwizdanie: Problem z Promką to nie jest miska tylko progi a konkretnie mozliwosc zawieszenia sie na nich. W S4 mialem gwint TEIN-a podkrecony na maksa w górę, co i tak było około -40mm od standardowego zawiasu S4, który z definicji był -20mm. Musialem uważać na podjazdach w Promce żeby nie zawadzić progiem ale dało radę. Więc jeśli masz około -60mm to dasz radę.
moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Problem z Promką to nie jest miska tylko progi a konkretnie mozliwosc zawieszenia sie na nich. W S4 mialem gwint TEIN-a podkrecony na maksa w górę, co i tak było około -40mm od standardowego zawiasu S4, który z definicji był -20mm. Musialem uważać na podjazdach w Promce żeby nie zawadzić progiem ale dało radę. Więc jeśli masz około -60mm to dasz radę. Malik , ja sie nie lękam progów , te mi tylko troche obcierają , bardziej boje sie o podjazd pod górke i przełamanie na piętrach jest koło -80mm
Buba Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Problem z Promką to nie jest miska tylko progi a konkretnie mozliwosc zawieszenia sie na nich. W S4 mialem gwint TEIN-a podkrecony na maksa w górę, co i tak było około -40mm od standardowego zawiasu S4, który z definicji był -20mm. Musialem uważać na podjazdach w Promce żeby nie zawadzić progiem ale dało radę. Więc jeśli masz około -60mm to dasz radę. Malik , ja sie nie lękam progów , te mi tylko troche obcierają , bardziej boje sie o podjazd pod górke i przełamanie na piętrach jest koło -80mm mysle ze na pierwszym bys zderzak urwał
moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 mysle ze na pierwszym bys zderzak urwał progu ???
Buba Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 mysle ze na pierwszym bys zderzak urwał progu ??? załamaniu, tym pierwszym przy samym wjeździe co wiszą ograniczniki wysokości
moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 załamaniu, tym pierwszym przy samym wjeździe co wiszą ograniczniki wysokości wpierdole sie na wstecznym :kox:
soolek Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 załamaniu, tym pierwszym przy samym wjeździe co wiszą ograniczniki wysokości wpierdole sie na wstecznym :kox: Lepiej bokiem ...
Buba Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 a co to zmienia, wjedziesz przodem to przejedziesz sam swój zderzak a jak tyłem to ktoś jadący za tobą
moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 a co to zmienia, wjedziesz przodem to przejedziesz sam swój zderzak a jak tyłem to ktoś jadący za tobą ale tyłem to chciaż z wielką pompą przypierdole :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi