Opublikowano 24 Maja 201115 l a kabelkiem ktos bedzie? bo bym cos sprawdzil Jasne stary , zrobie ci logi , licznik , błędy , koledzy między czasie zrobią ci fajnego lodzika i dadzą na flaszke . widze że teraz inaczej się nowych traktuje. jak ja prosiłem o kabelek to było bez lodzika
Opublikowano 24 Maja 201115 l widze że teraz inaczej się nowych traktuje. jak ja prosiłem o kabelek to było bez lodzika a kto by do takiej brzydkiej mordy swojego pyndla wkładał ??? :naughty: :naughty:
Opublikowano 24 Maja 201115 l widze że teraz inaczej się nowych traktuje. jak ja prosiłem o kabelek to było bez lodzika a kto by do takiej brzydkiej mordy swojego pyndla wkładał ??? :naughty: :naughty:
Opublikowano 24 Maja 201115 l W zasadzie to wlozylem clh i nie wiem czy mam sterownik do wymiany czy na tym uda sie odpalic, tyle, nie wiem czy uda mi sie dzis byc i tak
Opublikowano 24 Maja 201115 l nie wiem czy uda mi sie dzis byc i tak Nie pękaj! Z tą flaszką to żartowali.
Opublikowano 24 Maja 201115 l nie wiem czy uda mi sie dzis byc i tak Nie pękaj! Z tą flaszką to żartowali. Uff
Opublikowano 24 Maja 201115 l W zasadzie to wlozylem clh i nie wiem czy mam sterownik do wymiany czy na tym uda sie odpalic, tyle, nie wiem czy uda mi sie dzis byc i tak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.0
Opublikowano 24 Maja 201115 l krawaty weźcie sobie trochę słońca bo tu we Wrocku patelnia na maxa..... ale za to laski prawie rozebrane łażą
Opublikowano 24 Maja 201115 l czytalem, ale dalej nie wiem jaki modul jest u mnie Odkręć obudowę, sprawdź numer modułu - najszybciej..
Opublikowano 24 Maja 201115 l Cześć ogry! Sprzedam (dla znajomych sporo taniej) szczeniaki Husky: http://allegro.pl/husky-male-szczeniaki-3-pieski-i-2-suczki-i1632762864.html Może ktoś z Was się skusi.
Opublikowano 24 Maja 201115 l Cześć ogry! Sprzedam (dla znajomych sporo taniej) szczeniaki Husky: http://allegro.pl/husky-male-szczeniaki-3-pieski-i-2-suczki-i1632762864.html Może ktoś z Was się skusi. Szatany wcielone..
Opublikowano 24 Maja 201115 l Sorki , z tą flaszką faktycznie przesadziłem . :polew: :polew: Siema frędzle
Opublikowano 24 Maja 201115 l Ku..rwa dziś wyjątkowo nie bede bo mi umkneło że dziś wtorek i już browara chleje kurna co ten wjut z afdi robi, toż to bezczeszczenie!!!
Opublikowano 24 Maja 201115 l :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 19:56_________________________________________________Panowie jak macie ochotę to zapraszam na grilla w sobotę do siebie. Aby nie było ruchania w wysokiej trawie to ją skoszę, tak aby żony miały Was na widoku Od razu uprzedzam, że nie jest to właściwa impreza w Castle del Poziek dlatego też nie zakładam oddzielnego tematu Na ogólnopolskiego grilla przyjdzie czas w sezonie, teraz zapraszam nasze grono :gwizdanie: Start 19
Opublikowano 24 Maja 201115 l Panowie jak macie ochotę to zapraszam na grilla w sobotę do siebie. podobno oniak ma już i lożę honorową zaklepaną
Opublikowano 24 Maja 201115 l Panowie jak macie ochotę to zapraszam na grilla w sobotę do siebie. podobno oniak ma już i lożę honorową zaklepaną w oponach??