Opublikowano 24 Maja 201115 l macie może taki klucz? -- SPLINE (XZN) 10 kątny, dwunastka... PS. nie wziąłem dzisiaj z chaty przewodów hamulcowych... Może ktoś zabrać ze sobą na spot przednie z B6 ? Może macie luzem jakiś, w obojętnie jakim stanie - chodzi o porównanie koncówek :notworthy:
Opublikowano 24 Maja 201115 l Chwila, chwila... Podobno koniec świata był? nie było bo.... :polew: :polew:
Opublikowano 24 Maja 201115 l nie liczyłem swoich kątnych I dlatego myślisz, że masz taki klucz :kox:
Opublikowano 24 Maja 201115 l http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Dziennikarz-nakryl-mlodych-chlopcow-na-dziwnej-zabawie,wid,13435073,wiadomosc.html?ticaid=5c5c0#
Opublikowano 24 Maja 201115 l macie może taki klucz? -- SPLINE (XZN) 10 kątny, dwunastka... ja mam :gwizdanie:
Opublikowano 24 Maja 201115 l macie może taki klucz? -- SPLINE (XZN) 10 kątny, dwunastka... ja mam :gwizdanie: Zaraz do Ciebie zadzwonię, tylko obejrzę materiał z nasygnale.. edit:. - no ciekawy jestem.. :gwizdanie: Ten klucz to jakaś porażka jest.. Pewnie jak ASO wprowadzi zestawy naprawcze to sobie wyprodukują taki klucz dopiero..
Opublikowano 24 Maja 201115 l macie może taki klucz? -- SPLINE (XZN) 10 kątny, dwunastka... ja mam :gwizdanie: podpisuje sie :kox:
Opublikowano 24 Maja 201115 l nauczycielka religii pyta na lekcji słynnego jasia, jak umarł Jezus słynny jasiu ku uciesze klasy odpowiada to, co zwykle - nie wiem nauczycielka zbulwersowana dokonuje wpisu w dzienniczku i wzywa do szkoły jednego z rodziców przychodzi tatuś i wysłuc**je tyrady, że jak tak można itd itp po czym mówi - wie pani, ja to wszystko rozumiem, ale musi pani wiedzieć, że my to na takim zadupiu mieszkamy, że nawet nie wiedzieliśmy że On zachorował .......
Opublikowano 24 Maja 201115 l a kabelkiem ktos bedzie? bo bym cos sprawdzil to on właśnie zawsze ma kabel...
Opublikowano 24 Maja 201115 l a kabelkiem ktos bedzie? bo bym cos sprawdzil to on właśnie zawsze ma kabel... oniak bez problemu Ci ogarnie.
Opublikowano 24 Maja 201115 l a kabelkiem ktos bedzie? bo bym cos sprawdzil Jasne stary , zrobie ci logi , licznik , błędy , koledzy między czasie zrobią ci fajnego lodzika i dadzą na flaszke .