mln70 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 witam czy na dzisiejszym zlocie będzie ktoś z vagiem??
mln70 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 no chciałem przyjechać ale i tak pewnie wpadnę. nikt by mi nie mógł pomoc mam problem ze swoim samochodem ???
PIXI Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Kolego , przyjedź na spota parę razy , poznaj ludzi ...... a nie pisz , ze możesz przyjechać jak Ci ktoś podepnie vag-a . Wszyscy "nowi" oczekują pomocy na pierwszym spocie , a jak się pomoże to do następnego problemu nie raczą nawet przyjechać więc wiesz o co kaman
malik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nie . W sensie Ciebie nie będzie? :gwizdanie: No tak, bo poza oniakiem już nikt nie wozi VAGa.
spetsnaz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 dziewczyny Specu , wszystkiego najlepszego cycu ..... dzieki wszystkim
musti Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 I po spocie thank you PIXI a Ty gdzieś był jak Cie nie było ?
boberek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no chciałem przyjechać ale i tak pewnie wpadnę. nikt by mi nie mógł pomoc mam problem ze swoim samochodem ??? Takich Spotowiczów mieliśmy na pęczki wpdał VAG podpiety zaoszczędzone 300 zł i tyle go widzieli Oniak Poziek i Norbi chetnie pomagają
marcinek81r Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 siemka pedzie odezwał się naczelny pedziu
letallec Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 no chciałem przyjechać ale i tak pewnie wpadnę. nikt by mi nie mógł pomoc mam problem ze swoim samochodem ??? Takich Spotowiczów mieliśmy na pęczki wpdał VAG podpiety zaoszczędzone 300 zł i tyle go widzieli Oniak Poziek i Norbi chetnie pomagają Ech, co za czasy ;( Jak komuś się spodoba atmosfera to będzie zaglądał co tydzień lub w miarę możliwości. Tak jak ja
musti Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Łukasza nie było więc wpadnij może kiedy na Grodzisk po nie
Rekomendowane odpowiedzi