Góral.tz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Flyer dzięki za wycieczkę, fajnie było posłuchać czegoś innego niż kle kle kle spod maski
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 a prosze Cie bardzo, chociaz u mnie to zadne brzmienie... ale w styczniu powinno byc juz git
poziek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Czym Wy się jaracie ? Jakimś składanym z 4 2,7 bi bez turbo ale z nimy ten teges ?
Góral.tz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 wierz wiem co mówię, najlepszy był wzrok zakochanych gołąbków jak ruszyłeś z przystanku, ona coś do niego mówi a on patrzy za twoją furą, szkoda że liścia nie dostał [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 23:23_________________________________________________ Czym Wy się jaracie ? Jakimś składanym z 4 2,7 bi bez turbo ale z nimy ten teges ? a Ty nie masz nic do roboty innego??
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 wierz wiem co mówię, najlepszy był wzrok zakochanych gołąbków jak ruszyłeś z przystanku, ona coś do niego mówi a on patrzy za twoją furą, szkoda że liścia nie dostał hyhy Czym Wy się jaracie ? Jakimś składanym z 4 2,7 bi bez turbo ale z nimy ten teges ? kup w koncu jakies zespawane B5 co by kulturalnie na spota wpasc raz na rok kiedy jakis sledzik ?
poziek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 a Ty nie masz nic do roboty innego?? No na bank nie mam zamiary wsiadać do tego składaka i modlić się czy się nie rozpadnie po wciśnięciu gazu [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 23:29_________________________________________________ kiedy jakis sledzik ? Ja się nie deklaruję bo wtedy mniej ludu wpadnie ale generalnie to moznaby
Góral.tz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 piatek 16.12 ? Mam firmową to nie pójdziesz, klubowa ważniejsza
domestos Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dzięki Panowie za miłe przyjecie. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi