Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ERG :P bo lekko mi puszcza olej:P a no i żarówka w ciągu 3 miesiecy misie lewa znów spaliła:P , ale spoko to sam ogarnę chyba:) góral złota rączka??

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a coś ty ja nie umiem nawet koła zmienić :wink:

Opublikowano
a zaczepy przy lampach mu spawałem i coś mu tam nie pasi a ty co masz do roboty? :decayed:

może jutro wpadne. na razie wrociłem po 3 dobach z pracy i jakoś nie mam siły d*py podnieść:decayed:

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------

a ty masz tam jakiś prąd na zewnątrz żeby to zrobić?

Opublikowano

no co ty nie mam prądu na zewnątrz :decayed:

Opublikowano
:kwasny:
Opublikowano

domierzy się:wink:

Opublikowano

:siema:

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 02:29 ----------

Siemka, mam pytanie kto jest administratorem tego forum? do kogo się zgłaszać z uwagami?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 02:29 ----------

Siemka, mam pytanie kto jest administratorem tego forum? do kogo się zgłaszać z uwagami?

Najpierw do mnie pytanie. Ja wyceniam i podaje numer konta do wpłaty. Po zaksięgowaniu dostajesz odpowiedz od admina

Opublikowano

Najpierw do mnie pytanie. Ja wyceniam i podaje numer konta do wpłaty. Po zaksięgowaniu dostajesz odpowiedz od admina

spoko, ale nie wiedziałem,że inaczej się z adminem skontaktować nie da i zrobiłem to inaczej :wink: na przyszłość będę wiedział :grin: że inaczej się nie da jak tylkoprzez ciebie buba :decayed:

Opublikowano

Bry ,

Facebook Mam prośbę kliknijcie na link i pod fotką zaznaczcie "LUBIE TO" ... to dla mojej Córci.... podziękował :notworthy:

Opublikowano

mnie się wyświetla że zawartość chwilowo niedostępna :decayed:

Opublikowano

Zalogowałeś się ??? po wejściu na stronkę ???

Opublikowano

zalogowany jestem i ni uja może inni sprawdzą :kwasny:

Opublikowano

niet,nadal brak opcji "lubie to"

---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ----------

Musisz w opcjach udostepniania zmienić coś,

Opublikowano
https://www.facebook.com/events/410700725662498/ spróbujcie teraz ... Grześ dawaj i odpisz co i jak bo nie ogarniam kuwety :wallbash: .... :polew::polew:
Opublikowano

Pixi to sa troche teraz jaja, bo wchodzac z twojego przekierowania wyskakuje ze treść jest chwilowo niedostępna a wchodzać na ten adres co dałes wcześniej "

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=499547573409061&l=4e8f3379ae"

to wyskakuje zdjęcie "art dance complex" i jakby reklama tego klubu czy czegoś, to o to chodzi? Jesli tak to ci powiem co zrobić by się dało kliknąć "lubie to" ;)

Opublikowano

Grześ , moja Córcia tańczy w "Art Dance" ...nie umiem ustawić tak fotki ,żeby osoby nie będące znajomymi mogły zalajkować :facepalm:

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

To co teraz wkleiłem to jest z konta mojej Żony , pod tekstem jest link który trzeba kliknąć ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499547573409061&set=a.499547536742398.120671.100000614674835&type=1&theater

) potem zalogować się , wyskoczy fotka pod którą jest "LUBIĘ TO "

---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ----------

Ale to jest poebane ....a chciałem dzieciakowi pomóc :doh:

Opublikowano

Pixi zrób tak. wejdź na konto córy, kliknij te zdjęcie chcesz byśmy polubili

potem edytuj . i tam gdzieś pojawi się tobie "ustawienia niestandardowe" i zamien je na publiczne. i będzie ok