Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stary każde dwuznaczne slowo jest wyłapane i przerobione wedluh naszych gawędziarskich potrzeb

:naughty:

Nie przesadzaj, po prostu skoro ktoś nie chce powiedzieć wprost to my robimy to za niego, a jak zauważyłeś tutaj też trafiliśmy, bo nawet nie zaprzeczyli - proste nieprawdaż ??? :polew:

Krzyniek, jak myslałam ze podziękowaniami sie kończy, a tu się zaczęło do podziękowań ....

Znam sytuacje gdzie kończyło się na: "dziękuję ... ale jak Ty masz właściwie na imię ... ?" :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krzyniek, jak myslałam ze podziękowaniami sie kończy, a tu się zaczęło do podziękowań ....

ale to dzis zaczęło się od podziękowań-które były za wczoraj :naughty:

Opublikowano

stary każde dwuznaczne slowo jest wyłapane i przerobione wedluh naszych gawędziarskich potrzeb

Nie przesadzaj, po prostu skoro ktoś nie chce powiedzieć wprost to my robimy to za niego, a jak zauważyłeś tutaj też trafiliśmy, bo nawet nie zaprzeczyli - proste nieprawdaż ??? :polew:

Znam sytuacje gdzie kończyło się na: "dziękuję ... ale jak Ty masz właściwie na imię ... ?" :polew:

Nie będe zaprzeczac tak świetnie sie bawicie. Ważne jest to co wiem ja i Krzysiek i tyle w związku z waszym gawedzierstwem :P

Opublikowano

czyli "erotoman - gawędziasz" takich Ci u nas dostatek :polew:

właśnie Kasia dobrze że nie wiedza tego co my wiemy :drool: oni mogą się tylko domyślac a przy tym się dobrze bawią :D

Opublikowano

czyli "erotoman - gawędziasz" takich Ci u nas dostatek :polew:

i nie chca nic powiedzieć, spryciaże i cichacze...:P

Opublikowano

Nie będe zaprzeczac tak świetnie sie bawicie. Ważne jest to co wiem ja i Krzysiek i tyle w związku ...

Hmmmm, skoro mówisz o związku no to wszystko jasne.

My uszanujemy to co wiecie i ten forumowy związek :polew:

Opublikowano

Nie będe zaprzeczac tak świetnie sie bawicie. Ważne jest to co wiem ja i Krzysiek i tyle w związku ...

Hmmmm, skoro mówisz o związku no to wszystko jasne.

My uszanujemy to co wiecie i ten forumowy związek :polew:

To ci sie naprawde udało :polew::polew:

Opublikowano

Pewnie, że mu się udało - uczył się ode mnie :naughty: :naughty:

Opublikowano

lukaszr

forumowy związek

zakochana para Jacek i Barabara :polew: czekaj czekaj coś mi się pomyliło... to nie te imiona ... :polew:

Opublikowano

lukaszr

forumowy związek

zakochana para Jacek i Barabara :polew: czekaj czekaj coś mi się pomyliło... to nie te imiona ... :polew:

nom, pierwsze literki naszych imion to K a nie jakieś baśki - placki....

Opublikowano

Jasne, chciałbyś Misiaczku, ale tu jest chyba na odrwrót :tongue4:

Opublikowano

O właśnie zapomniałem

SPANKY o wielki nasz kolego i przyjacielu, w imieniu całej ekipy warszawskiej chciałem podziękować Tobie za przybycie na ostatni spocik. Czulismy się zaszczyceni i wyróżnieni. Oczywiscie następna Twoja obecność na spocie (za pół roku) będzie równie ochoczo wypatrywana. :kox::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

bede wpadal czesciej .. w koncu nie zawsze mam okazje ogladac 13 bledów na vagu ... :naughty: w tym jeden o odklejajcej sie listwie carbonowej w drzwiach .... :tongue4::polew: :th:

Opublikowano

Poziek, już mi wrócił wspaniały humor, nie musisz mnie dodtakowo rozbawiać :polew: :polew: :polew:

Ty i Lukaszr to taki ciekawy duet, pięknie się widze uzupełniacie

Trzeba chyba zrobić temat ,,pudelek a4" - tylko OFICJALNY!!!

Kaska i Krzyniek

Poziek i Lukaszr

itd

To jeszcze można dorzucic Angele i Sławka od nas. ktoś ma jeszcze jakies propozycje. :D

Opublikowano

Kaśka

ktoś ma jeszcze jakies propozycje.

Alvaro i jego kury z kurnika :polew:

Opublikowano

kolega Flyer i Gracjan :polew: .... hm no ale ten drugi nie jest z klubu

Opublikowano

kolega Flyer i Gracjan :polew: .... hm no ale ten drugi nie jest z klubu

Krzyń ty znowu z tym Gracjanem. Cos sie tak przyczepił. Zazdrościsz Flyerowi czy co? :polew: :polew:

Opublikowano

Krzyń ty znowu z tym Gracjanem. Cos sie tak przyczepił. Zazdrościsz Flyerowi czy co? :polew: :polew:

Krzyń ??? Jak Wy ładnie do siebie mówicie :tongue4::wink4:

Co do Gracjana to zazdrości Flyerowi, bo to nie z nim się umówił na sesję zdjęciową :polew:

Opublikowano

Lukaszr ja juz nic nie wspomnę o Tobie i Poźku. Duecik w stylu ,, Piękny i Bestia", albo ,,pieprz i wanilia" ale jaki zgrany i odjechany :drool: niesamowite :evil:

Cóż, zdarza się i taka konfiguracja:

ja piękny, on bestia; ja wanilia, on pieprzy tzn. pieprz i jest ok :th: :polew:

Poza tym mógłbym podać tutaj inną konfigurację: wybuchową i nieokiełznaną zresztą.

Opublikowano

Poza tym mógłbym podać tutaj inną konfigurację: wybuchową i nieokiełznaną zresztą.

Nie krępuj sie wszyscy chętnie się dowiedzą.

Opublikowano

Nie krępuj sie wszyscy chętnie się dowiedzą.

Kasia jaka chętna nagle :P:naughty: