Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo, liczylem na to, ze bede pierwszy na forum po spocie, a tu d*pa. Dzieki wszystkim, a szczegolnie Norbiemu za zademonstrowanie eSy. Zakochalem sie... :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widziałem

:shocked:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2008, 22:20 _________________________________________________

Zakochalem sie...

:quattro:
Opublikowano

Ty juz wiesz za co... to grypsko to sie nie wzieło z niczego... :)

oj tam......poprostu pogoda do bani........ :thumbdown:.......i stad to grypsko :D

Zdrowiej i za tydzień sie widzimy smiley

No za tydzien, to juz jestem na bank........opuscic dwa spoty pod rzad, to do mnie, nie podobne..... :D;)

Opublikowano

Ty juz wiesz za co... to grypsko to sie nie wzieło z niczego... :)

oj tam......poprostu pogoda do bani........ :thumbdown:.......i stad to grypsko :D

Zdrowiej i za tydzień sie widzimy smiley

No za tydzien, to juz jestem na bank........opuscic dwa spoty pod rzad, to do mnie, nie podobne..... :D;)

Do mnie też nie podobne. A dzisiaj był mój pierwszy spot w tym roku, bo też chorowałam.

Opublikowano
Dzieki wszystkim

Fajnie ze wpadles i zapraszamy za tydzien :notworthy:

Pojawił sie jeszcze PABLO nareszcie :th:

i jeden taki WIELKI człowiek mowia mu SPANKY ale ten to chyba jakis NOWY na forum :D

Opublikowano

Katarzyno Ty jużw domu :shocked: a mówiłem nie upalać bo tłoczyska pojarasz :bicz2:

Norbi czy ja już Ci mówiłam, że masz cudowne auto? :polew: :polew: :polew: :polew: :kox:

Nie... poczekam aż mi na uszko szepniesz w moim pokoju w Wiśle :drool: :decayed:

nie wiem czy Przemek się zgodzi :gwizdanie:

Norbi nie ganiała Cię cywilna vectra? na cb mówili ze gdzies tam się kręci....

grupowy powrót przez wawe spoko troche ciasno tylko było ;) ;)

Opublikowano

wcale nie było tak ciasno dla ciebie bo z tyłu za nami jechałeś ale za to 2 A4 i astra miały ciasno. :naughty:

Opublikowano

wcale nie było tak ciasno dla ciebie bo z tyłu za nami jechałeś ale za to 2 A4 i astra miały ciasno. :naughty:

ja nie lubię jeździc na koncu bo można przypał zrobić przypadkiem i wjechać klubowiczowi w bagaźnik :P

Opublikowano

i jeden taki WIELKI człowiek mowia mu SPANKY ale ten to chyba jakis NOWY na forum :D

zawstydzilem sie ... :polew: :polew: :polew:

milo bylo zobaczyc Wasze mordy .... :naughty: a i polew byl niezly ... :kox:

Opublikowano

mi również było miło poznać Warszawski Team, jako że to był mój pierwszy raz (i na pewno nie ostatni) zostałem rozdziewiczony w kwestii spotów ;)

Norbi - ja naliczyłem 20 autek na wczorajszym spocie

pozdro. :audi::a4fan::evil:

Opublikowano

Norbi czy ja już Ci mówiłam, że masz cudowne auto? :polew: :polew: :polew: :polew: :kox:

Norbi, nie wiedziałem, że mówisz do "niego" auto :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja miałem strajk pospotowy , nie dostałem jedzenia :polew:

Nastepnym razem trzeba bedzie pojechać na te wasze zapiekanki , albo do FW na szame :disgust:

Ah te Kobity :bicz2:

Opublikowano

Moja propozycja na zlot zimowy:

http://kamikaze.myo2.pl

Opublikowano

czyli ten co wygra to jednocześnie przegra :mysli: no chyba że ma mocną głowę :naughty:

Opublikowano

jest tylko jeden dylemat:

ten kto zbije to pije? czy daje pić zbitemu? :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

To już sie można dogadać :)

Opublikowano

To już sie można dogadać :)

ale chyba tylko na początku gry ... po godzinie zbijania cięzko będzie cokolwiek ustalic - czy to szachy czy chińczyk :D

Opublikowano

Rormalnie żadnej Vectry nie widziałem i mam nadzieje,że ona mnie też :decayed:...

[br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 18:20 _________________________________________________

Norbi, nie wiedziałem, że mówisz do "niego" auto :polew: :polew: :polew:

Człowieku w tym wieku nie tylko w ten sposób będziesz do niego gadał, żeby Cię słuchał :polew:
Opublikowano

Człowieku w tym wieku nie tylko w ten sposób będziesz do niego gadał, żeby Cię słuchał :polew:

W tym to znaczy w jakim ??? Ty to jeszcze jesteś młody i jurny więc nie narzekaj.

Jakbyśmy byli w Wicia wieku to dopiero byłby powód do narzekań - on już ze swoim "kolegą" przerobili cały słownik, włącznie ze słownikiem wyrazów obcych i nic już nie działa :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

W tym to znaczy w jakim ??? Ty to jeszcze jesteś młody i jurny więc nie narzekaj.

Jakbyśmy byli w Wicia wieku to dopiero byłby powód do narzekań - on już ze swoim "kolegą" przerobili cały słownik, włącznie ze słownikiem wyrazów obcych i nic już nie działa :polew: :polew: :polew:

nie wiem ,czy dltego,że jestem po browrze, ale spadłem z krzesła po przeczytaniu posta Twojej ręki. :polew: