Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiciu[/b]... wczoraj jak odjechales to zostala jakas plama. lukaszr posmakowal i stwierdzil, ze chyba plyn od spryskow.

:polew: :polew: :polew: zgadza się ..ja wcześniej w to wdepnąłem ale Łukasz wykazał sie profesjonalizmem :naughty:

Opublikowano

ztcw Lukaszka najmocniej kopie karotka... :naughty::kox:

Mnie karotka, a Ciebie mleczko z butli ze smoczkiem :polew:

:polew: :polew: :polew: zgadza się ..ja wcześniej w to wdepnąłem ale Łukasz wykazał sie profesjonalizmem :naughty:

Bierzesz na język i wiesz co i jak - proste i logiczne :th:

Opublikowano

Parę fotek z mojego pobytu w Indiach: http://picasaweb.google.com/malinowy/Indie2008

jesteś tylko na jednym shocie .... a reszta pewnie pościągane z netu :decayed:

a tak poważnie :th: inny swiat co

Opublikowano

jesteś tylko na jednym shocie .... a reszta pewnie pościągane z netu

Przykro mi, ale nie jestem zwolennikiem robienia sobie "fotek z palmą" jak co poniektórzy :tongue4:

Opublikowano

Bierzesz na język i wiesz co i jak - proste i logiczne

następnym razem zabiorę słomki ... albo walniemy prosto z dyszy spryskiwacza :decayed:

Opublikowano

Parę fotek z mojego pobytu w Indiach: http://picasaweb.google.com/malinowy/Indie2008

India%20226.jpg?imgmax=720

I taki ten Malik nie opalony i trzeźwy, ściemnia coś że na wyjaździe był :decayed:
Opublikowano

India%20226.jpg?imgmax=720

I taki ten Malik nie opalony i trzeźwy, ściemnia coś że na wyjaździe był :decayed:

jo to bym dodał, że chłopak postarzał się ostatnio...i zmarszczek przybyło... :naughty:

Opublikowano

zapitalam dosyć szybko z wawy, pytam na cb czysto ? mówią=> czysto no to but, a za mną octavia... też daje ostro, lekko zwolniłem dogoniła mnie, jedzie dalej za mną, patrze w lusterko a tam niebieski kogucik na desce z przodu :shocked: wymiękłem noga z gazu, no i tylko czekam kiedy mnie zatrzymają a oni gaz i mnie wyprzedzili, okazało sie że tylko jakiegos komendanta wieźli i przez najbliższe 70km miałem sponsorów...

Opublikowano

Malik pojechał się zaręczyć :gwizdanie: ? czy jak..bo na zdjęciu taki jakiś niewyględny i nieogolony :confused4:

Opublikowano

to sedan :wink4: a chyba do avanta to nie podchodzi :mysli:

poza tym ciekawe ile ma na tym zawiasie nalatane, bo żeby ktoś się nie przesiadł na sportowe które i tak będzie musiał za jakiś czas wymienić :confused4:

Opublikowano

poza tym ciekawe ile ma na tym zawiasie nalatane, bo żeby ktoś się nie przesiadł na sportowe które i tak będzie musiał za jakiś czas wymienić :confused4

Ot co .. cza by było pojechać na przegląd zawiechy :rolleyes: Ale jesli jest Ok to opcja dobra :>

Opublikowano

poza tym ciekawe ile ma na tym zawiasie nalatane, bo żeby ktoś się nie przesiadł na sportowe które i tak będzie musiał za jakiś czas wymienić :confused4

Ot co .. cza by było pojechać na przegląd zawiechy :rolleyes: Ale jesli jest Ok to opcja dobra :>

jeśli ok to tak a jeśli spr amorów wyjdzie 50% a Twoich np 90% to kiepski pomysł :(

Opublikowano

witam wszystkich

Mam audi dopiero od tygodnia i chętnie bym się z wami spotkał na jakimś spociku żeby pogadać.

Spotkania są we wszystkie wtorki???? nie chce mi sie czytać 1010 stron żeby to ogarnąć :shocked:

pzdr

Opublikowano

Kazdy wtorek, 19:00, Fort Wola, parking na najnizszym poziomie obok komisu samochodowego...

Opublikowano

thx

postaram się wpaść w przyszłym tygodniu

dużo ludzi się wpada na spotkanie??

Opublikowano

Srednio ~20, AVF'ow z reguly kilka jest :cool: