spanky Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 I to nawet nie Spanky rozgadał :gwizdanie: Cyka się, że drugi raz go sklepie i znowu będzie wstyd :polew: poklepac to Ty mozesz ... koze po dojeniu ..... :polew: Ty chyba faktycznie warszafiok jesteś... żeby nie wiedzieć, że się kury doi a nie kozy... kury to ja zbieram po wioskach .....
cayenne Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zapraszamy wszystkich na pierwszy dwudniowy-weekendowy ogólnopolski spot Świdnicki,który odbędzie się w Mietkowie. Chętnych proszę o zadeklarowanie się. Mamy nadzieje,że możemy na Was kochani liczyć Planowany termin to kwiecień-początek miesiąca. Serdecznie zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_swidnickie-t23933.945.html
Flyer Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Pewnie wykasowales wszystkie posty... statsiarzu
SebMis Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 poziek zasiał mak... a jutro będzie zawijał w sreberka
malik Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dzisiaj było fajnie :th: Miałem okazję poprowadzić prawdziwe heli a nie jakieś gówniane RC Lepsze niż najbardziej wyqrwisty rollercoaster!!! http://pl.youtube.com/watch?v=BuElEMJ-6RE
Aydaho Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 :th: :th: no Malik to musisz się teraz z Flyerem na nick'i zamienić
boberek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Malik ty trenuj do maratonów MTB a nie latasz tu i tam
wit.s Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Dzisiaj było fajnie :th: Miałem okazję poprowadzić prawdziwe heli a nie jakieś gówniane RC Lepsze niż najbardziej wyqrwisty rollercoaster!!! Jakie poprowadzić???!!! Chciałeś napisać, ze podwiesili Cię u płozy
boberek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Czy to Tom Cruise? ale który ?? Tom bo jest ich juz tylu ze nie ogarniam
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Podobno Malik brał lekcję pilotażu u tej samej pani instruktor co własnie Tom z Top Gun...
Aydaho Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Podobno Malik brał lekcję pilotażu u tej samej pani instruktor co własnie Tom z Top Gun... równa babka skoro dała się przelecieć
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Podobno Malik brał lekcję pilotażu u tej samej pani instruktor co własnie Tom z Top Gun... równa babka skoro dała się przelecieć Malik nie jest wybredny...
krzyniek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ja też sobie polatałem ale tak ale to tylko jakieś przyziemnie loty
Aydaho Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ale to tylko jakieś przyziemnie loty no nie tak jak Malik ... tu akurat nie było na czym ale sa i dużo wyższe ... tyle że różnie potem bywa z lądowaniem - czasem 2 m-ce tyłek boli
Flyer Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Dlaczego Prezydent nie chciał podpisać Traktatu Lizbońskiego? Bo się bał, że mu brat wyjdzie za mąż.
boberek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://studio.wp.pl/i,pogon-za-Porsche,mid,40382,wideo.html bardzo sprytny kierowca
Rekomendowane odpowiedzi