Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy, że mam satysfakcję iż dwieście razy na dzień dotykacie mojej skóry..

na gałce :grin::decayed:

Opublikowano
Kurfa..muszę podnieść cenę na TE elementy to będzie mniejsza brecha :naughty::naughty:

No no szanuj się Ragga, bo nie dość że gała dobrze zrobiona to za pół darmo:whistling::decayed:

:polew::polew::polew::polew:

"Jak Ci Raguś zrobi gałe, to nie ma chu*a we wsi":grin:

Opublikowano

Ten Avant ryje mi banię :shock3: Brawa dla właściciela :) Czekamy na setup wiosenny:decayed:

• 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Junior na razie cisza przed burzą:wink: Czekam aż mrozy odpuszczą, i aż znajomy mi koła skończy:whistling: Wtedy od Mrogala pożyczam maszynkę do nadkoli i auto idzie do lakiernika bo ta zima była wyjątkowo pechowa dla mnie i auta:thumbdown: Jak dostane koła to się pochwale moimi customami:naughty: A tak z nowości to dzięki uprzejmości Arka, nabyłem grill s4 :kox: A tak doszedł zderzak z spryskami, podsufitka s4 i pare el. eksploatacyjnych:wink:

---------- Post dopisany 22-04-2013 at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2013 at 14:31 ----------

Dobra Panowie czas uchylić rąbka tajemnicy 8-) Po wielu godzinach i dniach spędzony na rozmowie z Karolem aka "Dzidzius", stwierdziliśmy że bierze na warsztat moje poprzednie koła oz mito i będzie działać :twisted: Plan był taki,że koła zostaną 2tlg i dorobimy tylko rotor, pierwszym pomysłem było żeby rotor zrobić z oryginalnych felg jakie wychodziły na modelu audi a8, niestety konstrukcja felgi uniemożliwiła przeróbkę, później Karol zaproponował by wziąć na warsztat felgę z Chryslera Vision-a która nadawała się do tej przeróbki idealnie! Dużo nie myśląc znalazłem jeden komplet na allegro szybki tel. i za 2 dni felgi były u mnie, później to już wszystko poszło z górki, na koniec kolor na rotory został dobrany z oryginalnych bbs e-50 od Karola :twisted: A efekt widać poniżej, ja się jaram jak małe dziecko :lol: 8-) Jeszcze raz Karol dzięki za poświęcony czas a Radkowi aka "Dambala" za dostarczenie felg, dzięki :!:

Felga na rotor:

dsc4508ab.jpg

Pierwsze cięcia i przymiarki:

chrys2.jpg

Pierwsze przebiśniegi

zdjecie52.jpg

zdjecie1fdssd.jpg

zdjecie51.jpg

A tu już z oponami

IMG_20130422_164854.jpg

IMG_20130422_164906.jpg

IMG_20130422_164916.jpg

Fot z przymiarki nie będzie bo nie wyszły, w każdym razie przód siądzie na dystansie 15mm i wystaje równo z tyłem, myślę po weekendzie majowym pokaże coś więcej ;) Można hejtować hehe! Pozdroo

Opublikowano

Jesteś dzik:kox::kox::kox: Jeszcze raz gratuluję pomysłu i wykonania:thumbup1:

Opublikowano
:kox::kox: tą felgą zamieciesz fora :kox:rotiform sie chowa:decayed:
Opublikowano
  • Autor

Niestety aż taki pomysłowy nie jestem, wszystko zasługa Dzidziusia:naughty: Ja teraz muszę ogarnąć auto po zimie bo 3 razy dostała w przód, fakt że lekko ale jakieś zadrapania pozostały :facepalm::kwasny: I wtedy porobi się jakieś fotki, na których będzie widać zajebistość tego koła:kox:

Opublikowano

Pacz go, robił przymiarkę i ani słowa ani nic...

1489_600.jpg

Opublikowano
  • Autor

Gracjan nie ukrywam że jest mi wstyd do Ciebie napisać byś przyjechał zobaczyć tak ujebane i poobijane auto:facepalm::grin: A nie miałem dziś za dużo czasu by go nawet opłukać:facepalm: Ale poprawie się, koła jeszcze w piwnicy, muszę domówić śruby pływające i oczyścić gwinta:wink: Ale najpierw rolka do poszerzenia i natychmiastowy wjazd do lakiernika :wink:

Opublikowano

a jaki to ma rozstaw?

Opublikowano
  • Autor

5x114,5:wink: rozmiar 8.5j, 10j r18 z oponami 4x dunlop sp sport 215/35, et nie znane ale tył w granicach 25, przód z dystansem w okolicach 20:wink:

Opublikowano
Gracjan nie ukrywam że jest mi wstyd do Ciebie napisać byś przyjechał zobaczyć tak ujebane i poobijane auto:facepalm::grin: A nie miałem dziś za dużo czasu by go nawet opłukać:facepalm: Ale poprawie się, koła jeszcze w piwnicy, muszę domówić śruby pływające i oczyścić gwinta:wink: Ale najpierw rolka do poszerzenia i natychmiastowy wjazd do lakiernika :wink:

Oj tam, przymknąłbym oko :decayed: Czekam na wieści z "frontu" :kox:

Opublikowano

Stylowa fela!

Tylko pogratulować pomysłu ;)

Opublikowano

Będzie przeciąg :kox::kox:

Opublikowano
  • Autor

Od wczoraj mam maszynke do rolowania nadkoli od Mrogala, i jak mi dziś nic nie wyskoczy to po pracy planuje walke z spasowaniem, mam nadzieje że gwint puści po zimie:whistling: A w weekend majowy wleci podsufitka i grill s4 oraz lampy od Gwertego:kox: Potem oczekiwanie na lakiernika, chyba całe auto będzie malowane:facepalm: I dalej zastanawiam się czy spawać dokładki z zderzakiem :whistling: Konkretne foty będa dopiero w czerwcu:doh:

Opublikowano
  • Autor
spawaj dokładki, dobry clean się zapowiada :decayed:

Mocno chodzi mi to po głowie ale w najbliższym czasie nie będzie progów i nie wiem czy nie bedzie to dziwnie wyglądać:whistling: Zresztą na czarnym to i tak pewnie większośc nie zauważy czy sa pospawane czy nie:grin: Trzeba pogadać z lakiernikiem ile sobie zażyczy za moje widzimisie, bo ostatnio popłynąlłem z kosztami, a w sierpniu weselicho:kox:

Opublikowano

Spawaj jak jest okazja poxniej po weselu to zwolnisz z modami a tak teraz zrobisz co trzeba a progi z czasem sie znajda jak cos wychacze to ci podesle

wysłane snickersem