Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniasz silnik AJM ?

Opublikowano
  • Autor

Jestem zadowolony na czasy w których go kupiłem mega się sprawdził, spoko spalanie, praktycznie tylko wymiany oleju z filtrami, tak to nie robiłem nic :)

Opublikowano

Szczęściarz :decayed: ja musiałem uszczelkę pod głowicą zrobić i turbo regenerować... ale co by nie mówić nie narzekam na AJMa

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, karol24 napisał:

Szczęściarz :decayed: ja musiałem uszczelkę pod głowicą zrobić i turbo regenerować... ale co by nie mówić nie narzekam na AJMa

Mi też ostatnio turbo zrobiło psikusa ale przez 7 lat nie martwiłem się że gdzieś nie dojadę, w tym roku za to nie byłem pewien czy do pracy dojadę 10km ;) Teraz już mechanicznie auto znów jest pewne i zostały tylko drobne rzeczy, jak ogarnąć porządnie wydech, blacharkę i pomalować :) I jedno jest pewne wracam do serii z pokazywaniem drzwi na fisie bo wqrwia mnie na odpalonym pulsowanie oświetlenia po otwarciu drzwi pasażera oraz tylnych... Chyba że ktoś się z tym w jakiś sposób poradził to czekam na info :)

Opublikowano

Ale tylko drzwi? Gleba zostaje?:decayed:
Poka jak to wygląda? Bo jak jakos lipnie to nie będę się w to niepotrzebnie u siebie bawił.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Brzeziak napisał:

Ale tylko drzwi? Gleba zostaje?:decayed:
Poka jak to wygląda? Bo jak jakos lipnie to nie będę się w to niepotrzebnie u siebie bawił.

Gleba jest, już nie taka jak kiedyś ale jest :) Drzwi na fisie dałem fotę stronę wcześniej, fajnie ale w nocy jak ktoś wsiada, pulsuje całe podświetlenie, mnie to mocno irytuje :/ Wiem że u Kowiego występuje ten sam efekt i jakoś nie ma rozwiązania tego problemu :/

Opublikowano

A jak przyciemniasz pokrętłem podświetlenie to nic nie daje?
Daj zdjęcie jak to wygląda w nocy bo tam stronę wcześniej chyba jest w dzień i nie razi.

Edytowane przez Brzeziak

Opublikowano
  • Autor
A jak przyciemniasz pokrętłem podświetlenie to nic nie daje?
Daj zdjęcie jak to wygląda w nocy bo tam stronę wcześniej chyba jest w dzień i nie razi.
Ale co ma dawac jak zachowuje sie jak migacz :-P fote jak nie zapomne zrobie wieczorem jak wyglada kokpit :)
Opublikowano
16 godzin temu, szafa napisał:

Mi też ostatnio turbo zrobiło psikusa ale przez 7 lat nie martwiłem się że gdzieś nie dojadę, w tym roku za to nie byłem pewien czy do pracy dojadę 10km ;) Teraz już mechanicznie auto znów jest pewne i zostały tylko drobne rzeczy, jak ogarnąć porządnie wydech, blacharkę i pomalować :) I jedno jest pewne wracam do serii z pokazywaniem drzwi na fisie bo wqrwia mnie na odpalonym pulsowanie oświetlenia po otwarciu drzwi pasażera oraz tylnych... Chyba że ktoś się z tym w jakiś sposób poradził to czekam na info :)

to jest kwestia zmiany pinów, tylko musi to ktos kumaty przejrzec jest zmienne napiecie na tym pinie dajacym sygnał, mi to nie przeszkadza :v taka dyskoteka troche:decayed: albo gasisz silnik:grin:

Opublikowano

U mnie jest na zapalonym silniku z lampką w pozycji 0 pulsujące oswietlenie wnetrza(lampki sufitowe), na pozycji 1 swieci stale, tak wiec to ma zwiazek z pinami od krańcówek. Tutorial zmiany licznika w moim przypadku w zadnym punkcie sie nie pokrywał z elektryką

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie powoli chce ogarnąć wydech, średnica gdzieś 2,5cala, na dwóch tłumikach przelotowych, może ktoś ma jakiś sprawdzony przepis, na polepszenie odczuć dźwiękowych, na tył myślę że ten zestaw ulter-a dobrze spasuje się w wnękę eresa ;)

http://allegro.pl/koncowka-podwojna-owalna-ulter-n2-57p-i6201617761.html

N2-57Lgwiazdka.jpg

Opublikowano

A wydechy dajesz ori czy jakiś sport?

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Brzeziak napisał:

A wydechy dajesz ori czy jakiś sport?

Chciałem 2 przelotowe ale chyba najpierw zrobię na jednym końcowym.

Opublikowano

U mnie siedzą takie końcówki, co prawda w b7 ale daja rade ;) 

Opublikowano
  • Autor
41 minut temu, tomekhxc napisał:

U mnie siedzą takie końcówki, co prawda w b7 ale daja rade ;) 

U Ciebie mega przyjemnie siadły, mam nadzieję że u mnie będzie podobnie ;) Dzięki!

Opublikowano

Bez docinki dyfuzora sie nie obyło bo one sa troszke szerokie ;) 

Opublikowano
  • Autor
Bez docinki dyfuzora sie nie obyło bo one sa troszke szerokie [emoji6] 
Mysle ze w eresie powinno sie zmiescic bez przycinania ;)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wpadł wydech 2.75' na jednym przelotowym tłumiku (rury z kwasu, tłumik stal) i końcówka ulter [emoji6] w aucie nic się nie zmienilo, z zewnatrz lepiej słychać [emoji6] w wolnym czasie nagram jakiś filmik jak brzmi na odcince [emoji6]

Poniżej fotki:

ff099786055d408586a2deb056d3533b.jpg2ae2ce1b4beea8d46862de64b1d95327.jpgd424f87690dd15b56368f5e7065c5b81.jpgc955fd2008492b5c7b86115b31ca0b6e.jpg7285136b58c15153e6d75ee139046a02.jpg

Teraz zostaje ogarnąć tylne hamulce na jakieś większe oraz malowanie ;) Chce też wykorzystać potencjał turbiny i po zmianie wtrysków atakować maks ;)

Cały wydech został wykonany w firmie http://kainer.pl/, szczerze polecam, fachowe podejście bez owijania w bawełnę!

Edytowane przez szafa

Opublikowano

Kawał rury, ja sie zastanawiam, ale nad max 2,5cala :)

Opublikowano

Grubo poleciales z tym wydechem.. podoba mi się.[emoji106][emoji6]