junior_tdi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 damn Boy! zapewne najniższa B5 w kraju wg mnie najbardziej doyeeeebany Avant w Polsce !
a4-freunde Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 za co? pewnie za to ze policjantowi gul skakał bo nie ma takiej fury
junior_tdi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 za co? pewnie za to ze policjantowi gul skakał bo nie ma takiej fury za koła i brak blachy z przodu
roae Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 dla mnie na żywo wyglądał za***iście:slina: gdzie Ty tam masz defekty?
szafa Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Szafa a czym malowałeś odbłyśniki? Michał farba tamiya x-24, ale będe zmieniać lampy bo kolorystycznie czarne mi jednak nie pasują do czarnego lakieru:wink: Jest kosa Za co dowód poleciał ? Poleciał za brak tablicy i wystające koła:facepalm: 500zł w plecy, a miały byc progi s4:grin: dla mnie na żywo wyglądał za***iście gdzie Ty tam masz defekty? Niestety jestem osobą dość samokrytyczną i wiem jak wygląda u mnie lakier, a w porównaniu z innymi to niestety jest dno, ale z biegiem czasu wszystko się poprawi:wink:
szafa Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 slij to w kalendarz:slina:http://i.imgur.com/pOWYo1o.jpg Mówisz że się nadaje? W takim razie poproszę kumpla o fotę bez podpisu i podeślę na lipiec:wink:
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 slij to w kalendarz:slina:http://i.imgur.com/pOWYo1o.jpg Mówisz że się nadaje? W takim razie poproszę kumpla o fotę bez podpisu i podeślę na lipiec:wink: no powiało ameryką Ci powiem:naughty:, kiedy sie moja tak bedzie prezencic:doh:
Michał Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Mówisz że się nadaje? W takim razie poproszę kumpla o fotę bez podpisu i podeślę na lipiec:wink: dobrze gada, chociaż ja bym ją troszkę poprawił w PS:naughty:
szafa Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie mow ze nie wyglada, dobre foty i kazde auto bedzie wygladsc bosko Moje wlasnie jest takim przykladem hehe Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie mow ze nie wyglada, dobre foty i kazde auto bedzie wygladsc bosko Moje wlasnie jest takim przykladem hehe Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 no musze coś w końcu ruszyć, bo normalnie taka stagnacja ze szał, z czasem kiepsko nawet nie ma kiedy auta umyć
slavko87 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Furacz mega sie prezentuje:slina: zderzak i maska do poprawy lakierniczej tak?
szafa Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Furacz mega sie prezentuje:slina: zderzak i maska do poprawy lakierniczej tak? Cale auto kwalifikuje sie do poprawy, i tak bedzie malowane Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
MercDG Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Furacz mega sie prezentuje:slina: zderzak i maska do poprawy lakierniczej tak? Cale auto kwalifikuje sie do poprawy, i tak bedzie malowane Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Tak jak u mnie Mega mega jest ta fura ma styl !!! :kox: Tą fotę podeślij Michałowi, po lekkiej obróbce będzie kosa
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Furacz mega sie prezentuje:slina: zderzak i maska do poprawy lakierniczej tak? Cale auto kwalifikuje sie do poprawy, i tak bedzie malowane Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 orientujesz sie moze jak ten koleś z tej niebieskiej hondy miał ogarniete te złote felgi? to jest malowane czy jak?
szafa Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 orientujesz sie moze jak ten koleś z tej niebieskiej hondy miał ogarniete te złote felgi? to jest malowane czy jak? Nie chwalil sie na forum ale sa 2 mozliwosci metalizacja prozniowa albo pozlacane, ale wydaje mi sie ze to efekt metalizacji prozniowej Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 orientujesz sie moze jak ten koleś z tej niebieskiej hondy miał ogarniete te złote felgi? to jest malowane czy jak? Nie chwalil sie na forum ale sa 2 mozliwosci metalizacja prozniowa albo pozlacane, ale wydaje mi sie ze to efekt metalizacji prozniowej Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 ciekawe jakie koszta tego, ale robi to robotę przynajmniej na filmie:slina:
junior_tdi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 orientujesz sie moze jak ten koleś z tej niebieskiej hondy miał ogarniete te złote felgi? to jest malowane czy jak? Nie chwalil sie na forum ale sa 2 mozliwosci metalizacja prozniowa albo pozlacane, ale wydaje mi sie ze to efekt metalizacji prozniowej Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 ciekawe jakie koszta tego, ale robi to robotę przynajmniej na filmie:slina: na jakim filmie?
Rekomendowane odpowiedzi