Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 250 to mozna nowke kupic

Opublikowano

no to zamówiłem całą reszte w ASO : listwy na drzwi ( pytanie odrazu malowac je pod kolor ?? ) halogeny 220 zeta/szt klapki sprysków no i został cholerny tylni zderzak.... fakt znalazłem typa który twierdzi ze ma i jutro jade do niego zobaczyć co to ma ..... :)

Panowie kolejne pytanie bo u mnie w ASO powiedzieli ze grilla mi nie zamówią tylko musze miec numer to wtedy zamówią ktoś wie jaka była różnica w grilach od S4 .... ?? tutaj prośba do ALVAra, Flayera i Pre.... no chyba ze ktoś jeszcze wie :)

dzięki za info...

Opublikowano

różnica była taka że pionowe słupki były na zewnątrz , w zwykłym poziome są na zew. gadaj ile za listwy krzyknęli .Kolejny przykład że warto w aso zapytać to halogeny , do s4 chodzą na alle . po 300 szt. :D

Opublikowano

różnica była taka że pionowe słupki były na zewnątrz , w zwykłym poziome są na zew. gadaj ile za listwy krzyknęli .Kolejny przykład że warto w aso zapytać to halogeny , do s4 chodzą na alle . po 300 szt. :D

komplet mnie kosztowac ma ok 800 pln

Opublikowano

aha :shocked: to już sensownie bo ostatnio na alle gość powiedział mi 1250 . Może nawet uda mi się załatwić taniej niż 800 :wink4: ale to za miesiąc

Opublikowano

aha :shocked: to już sensownie bo ostatnio na alle gość powiedział mi 1250 . Może nawet uda mi się załatwić taniej niż 800 :wink4: ale to za miesiąc

nowe czy używki ?

Opublikowano

Niezła propozycja się tu pojawiła dokładki przedniej od s-line do b6...

http://www.allegro.pl/item300638400_dolna_dokladka_audi_a4_s_line_01_04_rok.html

Szkoda tylko, że nie pasuje do zwykłego zderzaka... A cena jak w ASO tylko /2 :)

tę dokładkę sprzedaje kolega z naszego forum : basen.

Na allegro widzę ją bodajże od września, dla mnie trochę cena jest zbyt wysoka, zwłaszcza że to pogięte niby jest.

Ja ostatnio kupiłem dokładkę i jeszcze jedna kratka s-line za 250zł

Ta dokładka w aso kosztuje 450 zł, nie 250zł...

Opublikowano

pre, widze, ze zaczales rezac ostro :naughty:

Opublikowano

cuber o nowych mówię :) jak nie uda sie to uderze przez ciebie do aso :rolleyes:

Opublikowano

w aso moze i 450 ale ze 250 tez sa. skad to nie wiem?

moze i kradzione(nie moj biznes to nie wiem) ale sa.

Opublikowano

Panowie jest to zderzak napewno z S4 avant ???? bo moge go kupić w dobrej cenie....tylko chce miec pewnosc bo koleś twierdzi ze tak :-) tez mis ie wydaje ze jest to z S4 no ale moze wiecie lepiej.....

oto kilka fotek

5004f9afa94ba6ff.jpg

0fc88039b466d01e.jpg

36e954e08ae3f1e7.jpg[br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 00:36 _________________________________________________PANOWIE i jesio jedno pytanie:

Malowac zderzak cały tylni ( S4 ) czy zostawić ten srodek szary i kolejne czy listwy boczne os S4 malowac czy nie ? Jak sadzicie ?

Opublikowano

Tak, to jest zderzak od S4. Ja bym pomalował cały.

Opublikowano

Maluj caly zderzak i listwy tez jak juz bedziesz miec. :th:

Opublikowano

nie maluj ani listw, ani tego zderzaka w całości, pomalowane wyglądają zbyt cukierkowo

:P

Opublikowano

Maluj wszystko pod kolor :decayed: Mnie to ten szary plasik wogole sie nie podoba :thumbdown:

Opublikowano

Cuber!! tylko nie zapomnij ruł prostych se wyrezać.....i maluj szarzyznę będzie :kox:

Opublikowano

Panowie a ten zderzak który wkleiłem tylmi jest napewno od wersji AVANT ??

Opublikowano

A my to wrozki, czy co? :) Musisz zapytac sprzedajacego... wyglada na avanta.

Z innej beczki - czy zderzaki tylnie nie sa przypadkiem takie same do avanta i sedana?

Opublikowano

Szukam jakiegoś z DUŻYM wlotem środkowym :th:

Może Caractere ? :mysli:

Opublikowano

Z innej beczki - czy zderzaki tylnie nie sa przypadkiem takie same do avanta i sedana?

no własnie sie też zastanawiam nad tym..... tylko czemu na aukcjach pisza avant sedan ? oki zamawiam sobie zobaczymy co i jak