Miciu Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Posiadam Suzuki GSX 600F z 96 roku kupilem za 1 000 euro jedynie owiewki mialem do klejenia i malowania a tak niczego mu nie brakuje pomyśl może na takim ^^ http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-600f-i1569584536.html Bandity sa zwinniejsze wiec jezeli jest to twoj pierwszy motocykl nie szalej z mocnym silnikiem
Luka4 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ubezpieczysz za ok 150-200zl w zależności od firmy zniżek itp. Jak masz czas możesz poczytać http://lublin.riders.pl/forum/ albo poszukać w ogłoszeniach może akurat coś się trafi. Teraz już wiem, że następny motocykl kupiłbym z okolicy , gdzie wcześniej mógłbym kilkukrotnie obejrzeć, przetestować, przejechać się, poradzić znajomych. Zgadzam sie z kolega paweu1 - Horneta szukaj a czysto-rozsądkowo to w zupełności wystarczy Kawasaki Er5 czy Honda CB500 na początek .
musti Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeździł ktoś na Kawie Z750 ? spodobał mi się ten model ale nie wiem jak z awaryjnością i usterkami
dzejk Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 ja się zastanawiam nad 1 motocyklem i w głowie siedzi mi kawa zr7 oraz yamaha xj600n. Mam ogromny dylemat co do tych 2 motocykli i boje się ,że na kawie mogę śmiesznie wyglądać (193cm) Budżet mam mały ale myślę ,że wystarczający na te dwa modele - 6500zł
cougarr2 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 siedze w tym temacie akcesoria owszem mogą byc droższe ale motocykle dobre będą cenić sie nawet w grudniu poczekaj do sierpnia wrzesnia cena troche spadnie a bedziesz mógł się sprawdzić stan motocykla podczas jazdy co w zimie raqczej nie wykonalne
mlodyy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 lukaszlsw ja w tej chwili mam yamahe R6 do sprzedania ale za 14tys stan idealny, jak cos upatrzysz i właściciel sie zgodzi to możesz skoczyć na przegląd motorku do mojego kumpla prowadzi serwis jednośladów
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 lukaszlsw ja w tej chwili mam yamahe R6 do sprzedania ale za 14tys stan idealny, jak cos upatrzysz i właściciel sie zgodzi to możesz skoczyć na przegląd motorku do mojego kumpla prowadzi serwis jednośladów Który rok?
Rekomendowane odpowiedzi