tolek85 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jak narazie dokupilem dolne listwy s-line, spojler klapy i znaczki s-line na grill i klape, zmiany hamulcow na sportowe Zimmermana nawiercane z klockami ceramicznymi ATE ,malowanie ukladu wydechowego. za 5 tygodni znowu bede w PL i dokupie kistwy progowe srodkowe W niedziele dodam nowe zdjecia Zamiast zakładać „sportowe” hamulce, lepiej sobie zaraz wrzuć większe robią robotę A alkantara we wnętrzu to już nie jest taki rarytas choć w serii napewno mniej spotykany [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 00:59_________________________________________________ jak rzadko alcantara, ja mam spoko furma sprawdz skrzynke i wal program modyfikacje to rns MF dekory piano body s4 itd czaki, a gdzie czarna podsufitka ?
barrowiec1 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 glosniki na bosa wymieniles juz?? bo nie wiem czy jest WIELKA roznica miedzy samym wzmacniaczem a wzm i glosnikami...
Bart-S Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 glosniki na bosa wymieniles juz?? bo nie wiem czy jest WIELKA roznica miedzy samym wzmacniaczem a wzm i glosnikami... Największy skok daje sub. Przesiadka na speakery BOSE już nie daje tak popalić ale jednak efekt lepszy jest (możesz grać głośniej bez przesterowania).
Rafal-L Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 Doszly HIDY i LEDY , w przyszlym tygodniu Przedni zderzak S-line;)
kajzera Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 paka fotosy jak to wygląda :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 kajzera chcesz chidy kupić ? bo mam nówki..
kajzera Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 kajzera chcesz chidy kupić ? bo mam nówki.. ja nie chceć bo już miec co ty nie pamiętać !!!! ps. soraśki za OT
marcin_o23 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 piękny kolor mój ulubiony :gwizdanie:, no i mody jak najbardziej idą w słusznym kierunku
ACEe Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 autko pierwsza klasa ale zainteresowało mnie także tło na którym zrobiłeś fotki mogłbyś podać miejsce w którym je zrobiłes? ujeły mnie te góry, wzgórza
tomekhxc Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 b.ladne a ja dla odmiany powiem "szkoda ze nie sedan"
Santa Cruz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 To jeszcze brakuje kierownicy S-line z B8. Fajne taborety!
Rafal-L Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kiera bedzie zakupiona ale narazie za duzo innych wydatkow z nia bylo zwiazanych:)
Bart-S Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Na pokład właśnie wlazło kilka świeżych gratów
Pawlo 2004 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Super kolor, najlepszy z możliwych, moim zdaniem ten kolor jest lepszy niz czarny. Dodam, że miałem taki Dobrze wyposazona i zadbana. Super autko
Piotrek81 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 autko pierwsza klasa,tez mam w ten sam kolor no i te fotele...
szczawik Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Jak Ci sie smiga automatem po norweskich drogach? Pozdrawiam Kolege na wygnaniu
helios22 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 heah jakbym mojego avancika widział już wkrótce i ja pochwale się furką ale jeszce kilka modów mam do skończenia powodzonko i bezawaryjności kolego
Rekomendowane odpowiedzi