Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Podłokietnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukałem na forum ale nikt wcześniej nie poruszał tego tematu.

Chcę zamontować podłokietnik w moim aucie ale nie bardzo wiem czy jest taka opcja, stąd pytanie:

Czy montuje się go w miejscu popielniczki czy muszę wymienić tunel środkowy?

Może ktoś orientuje się w temacie?

pozdr

Opublikowano

z tego co pamiętam (znam opis, nie montowałem sam), to wystarczy powycinać odpowiednie otwory. Nawet w serwisówce są podane rozmiary i miejsca gdzie to robić.

Opublikowano

podlokietnikrt7.jpg

wycięcie na środkowy podłokietnik -

- należy wyciąć konsolę środkową jak pokazano na rysunku.

Linia kreskowa w przypadku wymiaru -B- jest linią pomocniczą.

Wycięcie ma długość 64 mm.

A - 9 mm

B - 5 mm

C - 39 mm

D - 31 mm

E - 15 mm

F - 16 mm

G - 9 mm

H - 43 mm

podlokietnik1dy5.jpg

Opublikowano
  • Autor

hmm... wolałbym sam tego nie robić bo nie mam "smykałki" do takich rzeczy :tongue4::D

może wiecie gdzie w Poznaniu ktoś by mógł się tym zająć ?

Opublikowano

Na forum już to gdzieś było jak się za to zabrać i nawet były ładne zdjęcia zrobione krok po kroku jak taka operacja wygląda.

Opublikowano

widzialem tez uniwersalne podlokietniki,poszukaj na allegro,czy ebayu,sa prostrze w instalowaniu bo maja regulacje(poniewaz sa uniwersalne) no chyba ze chcesz oryginal :audi:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2008, 00:49 _________________________________________________a tak z ciekawosci zapytam jezdzisz b6 2002 ,czy one nie mialy podlokietnikow w standarcie? :mysli: pytam bo moj koles ma b6 2001 i on ma pozdrawiam

Opublikowano

podłokietnik był opcją w B6. większośc wydaje sie byc w niego wyposazona. jednak widzialem niejedno B6 bez.

Opublikowano
  • Autor

no moją B6-stka nie ma, te uniwersalne są beznadziejne, kolega kupił do A6 i jest raczej uciążliwy, a powinien być wygodą.

Myślę tylko o oryginalnym, ale właśnie nie wiem czy przy montażu oryginalnego też trzeba wycinać otwory w tunelu środkowym?!

Opublikowano

przeciez to co tobie zamiescilem to jest wlasnie zaczerpniete z serwisowki B6 :wallbash: podlokietnik to jest opcja ktora uzupelniaja rowniez ASO.

sadzisz ze koncern VAG robilby grzecznosc producentom podrobek? :polew:

• 3 lata później...
Opublikowano

Poszukaj kolego na allegro.pl , tam za niewielkie pieniądze dostaniesz podłokietnik z tunelem.

:

Opublikowano

Poszukaj kolego na allegro.pl , tam za niewielkie pieniądze dostaniesz podłokietnik z tunelem.

:

Aleś kotleta odgrzał - odpowiadasz na post z 2008r. :blink:

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

:

Aleś kotleta odgrzał - odpowiadasz na post z 2008r. :blink:

--

Pozdrawiam.

Sławek

:gwizdanie: ciekawe czy autor wątku znalazł juz podłoknietnik i go zamontował :mysli: czy ma jeszcze ta b6? :polew:

Opublikowano

kolega 89pawel89 chyba stuka liczbę postów bo w wątku z kanapą dzieloną tez sie udzielił nie błyskając wiedzą a watek tez z przed 2 tyg :disgust:

Opublikowano

kolega 89pawel89 chyba stuka liczbę postów bo w wątku z kanapą dzieloną tez sie udzielił nie błyskając wiedzą a watek tez z przed 2 tyg :disgust:

Chyba tak, bo w dziale Silniki Diesla właśnie odpowiedział na post z 2006r. :thumbdown:

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Chyba tak, bo w dziale Silniki Diesla właśnie odpowiedział na post z 2006r. :thumbdown:

--

Pozdrawiam.

Sławek

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

kabaret normalnie :nabijasie::heat: [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 12:06_________________________________________________coraz więcej postów z radosna twórczością kolegi :polew:

Aby patrzec jak pojawi się wątek sprzedam części lub coś w tym stylu :przebiegly::angry:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: spoko przynajmniej jest wesoło :decayed:

Opublikowano

chyba jedyny pozytywny aspekt :przebiegly:

I kolega jest wszechstronnie uzdolniony ma coś do powiedzenia prawie w kazdym dziale na kazdy temat :przebiegly:

A najlepiej idzie tam gdzie odpowiedź już jest nie potrzebna bo autor zapomniał o watku że kiedykolwiek taki był :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: też zauważyłem że kolega 89pawel89nabija posty nie zawszę nawet prawidłowo i sory za :ot:
Opublikowano

Każdy orze jak może,chlop ma kilka maneli do opchnięcia to posty nabija, a może wystawił podłokietnik z tunelem na allegro ? :polew: A prawdą jest, że uniwersalny podłokietnik to straszna lipa, to tak aby było prawie bez OT

Opublikowano
  • Autor

mijają 3 lata ja nadal szukam... :polew: :polew: :polew: ale teraz zajrzę na Allegro :naughty:

śmiejecie się a kolega miał dobre chęci, może te 3 lata myślał nad odpowiedzią :wink4:

( kupiłem oryginał i tylko takie polecam ) :)