Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Śruby zabezpieczające do kół - co polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Witam. Mam pytanko. Jakie "złodziejki" polecacie? Chodzi mi o naprawdę dobre.
Opublikowano

Ja mam ORI i nie narzekam :decayed:

Opublikowano

najlepsze to są na szrocie :good: jedź kup 4 różne, każde koło żeby miało inną złodziejkę, bo jak Ci będą chcieli podpie.... to złodziejka ich nie zatrzyma a jak masz 4 różne to im się odechce :hi:

Opublikowano

Zamów sobie na warsztacie np. u tokarza frezera to ci zrobią śruby i klucz np. na pięciokat i nie ma lipy że dopasujesz jakiś inny klucz . :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mało razy słyszę, że przyjeżdżają auta z zagranicy, złodziejki na kołach, klucza brak a koło trzeba ściągnąć...co robią? po prostu nabija klucz nasadowy i odkręca w 5min :gwizdanie:

Opublikowano

a kradną jeszcze fele bo ja już dawno nie widziałem żeby auto stało na kołkach?

Opublikowano

nawet ostatnio w TV pokazywali gościa który na allegro gonił felgi, które rególarnie "pozyskiwał"nocami.[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 14:31_________________________________________________Ja także polecam ori, koszty zbliżone do innych markowych.

Opublikowano

mało razy słyszę, że przyjeżdżają auta z zagranicy, złodziejki na kołach, klucza brak a koło trzeba ściągnąć...co robią? po prostu nabija klucz nasadowy i odkręca w 5min :gwizdanie:

I tak i nie.

Jak zgubiłem przejściówkę to w norauto nie podołali zadaniu (zbijaki nabijaki zagęszczacze itp) dopiero u pana Mietka 4 godziny i dali rade. Diagnoza...przy zmianie na letnie w warsztacie kogoś siła rozpierała.

Opublikowano

Ja mam ORI i nie narzekam :decayed:

wlasnie to ORI mnie zastanawia, czy ten klucz zawsze wyglada tak samo? tzn czy moj ori klucz podejdzie to kazdego innego B7/B6 z oryginalna nakretka zabezpieczajaca?

Opublikowano

Ja również polecam Mc guard naprawdę super wykonanie i bardzo duża ilość kombinacji chyba nawet parę tysięcy :kox:

Opublikowano

Ja polecam oryginał, przynajmniej się nie obrobi jak te tanie z chin..