romeo22ster Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam chciałem wam zaprezentować moją A4. Audi A4 2002r. 150KM AVJ Przebieg 197.600 tyś Wyposażenie: -Pakiet chrom -Klimatronic -CD+Zmieniarka 6CD -Podgrzewane fotele -Multitronic -Ori 16" fele -Podłokietnik -6 x poducha powietrzna ZDJĘCIE ŚRODKA Planowane mody: - felgi 18" - nagłośnienie bose
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 a coś więcej? wyposażenie, planowane mody? no i zdjęcia środka !
andr3i Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 j.w ile to ma przelotu wogole? dobrze ze wybrales beznzynke pomodzisz troszke i bedzie czym posmigac
laki83 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 fajna furka ..bezawaryjnosci życze.aha i wywal to coś chromowanego na lusterku wew
Jakub555 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 2kominy z tyłu , piękny widok aluski 18 gleba mała i jest na 5 daj wszystko w kolor jakieś fotki zapodaj wnętrza
romeo22ster Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 muszę to prysnąć ale nie wszystko od razu.[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 19:51_________________________________________________to coś chromowanego ściągnięte i zrobiona fota środka , podane mody.
antonio Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ale kiera obszyta wierzysz w ten przebieg?
romeo22ster Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 kiera nie jest obszyta , założyłem pokrowiec skórzany , bo moja kierownica była lalka , nie chciałem jej niszczyć stąd ten pokrowiec.
grzes1150 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 kiera j.w dobrze ze wybrales beznzynke pomodzisz troszke i bedzie czym posmigac skrzynia multi nie zniesie nawet samego programu
romeo22ster Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 kiera j.w dobrze ze wybrales beznzynke pomodzisz troszke i bedzie czym posmigac skrzynia multi nie zniesie nawet samego programu czemu tak mówisz że skrzyni multi nie zniesie samego programu??
grzes1150 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 kiera j.w dobrze ze wybrales beznzynke pomodzisz troszke i bedzie czym posmigac skrzynia multi nie zniesie nawet samego programu czemu tak mówisz że skrzyni multi nie zniesie samego programu?? Bo jest delikatna. Znajomy kupił a4 po lajtowym programie w multi i po krótkim czasie remontował skrzynie a następnie wgrywał ori. soft żeby wrócić do serii :gwizdanie: Auto miało 130tyś (nie kręcone) jak skrzynia poleciała :gwizdanie:
czaki22 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 spokojnie bedzie jechalo , kwestia w jakim stanie skrzynka, ja mialem program i jechalo lajtowo kolo 170 bylo , ale pewnie jak twoja skrzynka nie dotykana a ten przebieg jest autentyczny to masz juz na glowie remont, dobra rada za h.. tej s.. nie remontuj zmiana na manuala wychodzi przez pol ceny wiem mialem i mam
romeo22ster Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 spokojnie bedzie jechalo , kwestia w jakim stanie skrzynka, ja mialem program i jechalo lajtowo kolo 170 bylo , ale pewnie jak twoja skrzynka nie dotykana a ten przebieg jest autentyczny to masz juz na glowie remont, dobra rada za h.. tej s.. nie remontuj zmiana na manuala wychodzi przez pol ceny wiem mialem i mam mam rozumieć że zamieniłeś automata na manuala ? drogo cię to wyszło?
Dev Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 I to jest najlepsze wyjscie z sytuacji
Rekomendowane odpowiedzi