Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Czym wyczyścić jasną skórzana tapicerke w B5?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :wink4: mam takie pytanie,niedawno kupiłem B5 z jasna skóra ale widac w jej rowkach taki czarny brud. :( czym najlepiej to wyczyscic? :wink4:

Opublikowano

sonax :good:

Opublikowano

najzwyklejsze w swiecie szare mydlo :naughty:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: żadne szare mydło. Sonax i inne firmy które robią kosmetyki do wszystkiego są do niczego.

Jako że siedzę w tej branży i sprzedaje też środki do pielęgnacji i renowacji skór polecam Ci środki marki Lederzentrum albo Furniture Clinic. Ta druga marka jest tansza natomiast jakościowo niczym nie odbiega. Tu jest link do mojego ogloszenia w dziale sprzedam ze środkami o których mówię: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199390.0

Jak gąbką by się nie udało doczyścić porów to można użyć jakiejkolwiek szczoteczki z miarę miękkim włosiem.

Preparaty typu sonax, renoskór, moje auto i inne dostępne na stacjach benzynowych i w większości sklepów motoryzacyjnych zawierają alkohole, rozpuszczalniki i ogólnie niszczą strasznie strukturę skóry co przełoży się na ich wygląd za jakiś czas.

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: żadne szare mydło. Sonax i inne firmy które robią kosmetyki do wszystkiego są do niczego.

Jako że siedzę w tej branży i sprzedaje też środki do pielęgnacji i renowacji skór polecam Ci środki marki Lederzentrum albo Furniture Clinic. Ta druga marka jest tansza natomiast jakościowo niczym nie odbiega. Tu jest link do mojego ogloszenia w dziale sprzedam ze środkami o których mówię: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199390.0

Jak gąbką by się nie udało doczyścić porów to można użyć jakiejkolwiek szczoteczki z miarę miękkim włosiem.

Preparaty typu sonax, renoskór, moje auto i inne dostępne na stacjach benzynowych i w większości sklepów motoryzacyjnych zawierają alkohole, rozpuszczalniki i ogólnie niszczą strasznie strukturę skóry co przełoży się na ich wygląd za jakiś czas.

przesadzasz wszyscy chwalą sonax :tongue4:
Opublikowano

Szare mydło do wyczyszczenia i później mleczko Sonax do pielęgnacji.

Opublikowano

Szare mydło do wyczyszczenia i później mleczko Sonax do pielęgnacji.

a tym szarym mydłem to jak chcesz myć na sucho :decayed: bo ponoć wodą skóry nie wolno myć :no:
Opublikowano

kolego napisz co polecasz do czyszczenia?

link który wstawiłeś kilka postów wcześniej nie działa

Opublikowano

mleczko Sonax do pielęgnacji.

uwazam ze Sonax do pielegnacji to jeden z najlepszych srodkow tzw "amatorskich" ;)

Opublikowano

najlepsze do czyszczenia jest zwykłe mydło i środek do pielęgnacji skóry.

Opublikowano

Mam jasna skore i tez chcialbym wyczyscic skore z tego brudu. Niby jak mam szarym mydlem to czysic? Trzec suchym o skore? haha :tongue4: Preparat do pielegnacji ktory mam to Turtle Wax:)

Opublikowano

Mydłem na mokro bo suchym nie za dużo zdziałasz :decayed: i szczoteczką delikatnie i wyczyścisz..

Opublikowano

Mydłem na mokro bo suchym nie za dużo zdziałasz :decayed: i szczoteczką delikatnie i wyczyścisz..

jak się skórę zmoczy wodą to twardnieje jak wyschnie i potem pęka :rolleyes: powodzenia w myciu wodą z mydłem :naughty:
Opublikowano

Wychodzi na to ze tylko jakims specjalnym srodkiem do czyszczenia skorke wyczyscic a pozniej balsamem zabezpieczyc;) Niestety w realu nie dostrzeglem ostatnio do czyszczenia niczego:/ jutro zajrze do tesco:D