f1mlody Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 witam jesli ktos ma jakies uwagi lub opinie prosiłbym o jakies informacje poniewaz zamierzam zakupic i mam juz jeden uzywany ale wydaje mi sie jakis mieki jak jade po nierównosciach to potrafi nim bujnac moze jakies podpowiedzi
Gelooo Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 hmm ja tez mam moze juz ci sie konczy ogolnie nie jest tak twardo jak by moglo sie wydawac ja jestem zadowolony
f1mlody Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a niewiesz czy jest mozliwosc sprawdzenia na stacji amorów byłem ostatni i na 18 felgach wyszło 37% a jak spuscił powietrze do 1,6bara to wyszło 67%
Zadymiacz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a jak w sprawie wachaczy na tym zawieszeniu nie sypią się strasznie??
Gelooo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 to zalezy bardziej po jakich drogach pomykasz wiadomo ze jak dzira to szybciej poleci na gwicie i 18 ale jest ok amorki wiem ze mozna sprawdzic jak ktos wie jak aby sie nie lalo a gwint mozna zregenerwoac chyba ze juz wytluczony
f1mlody Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 wachacze jak na razie daja rade zobaczymy jak bedzie puzniej
Zadymiacz Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 tylko pytanienie jak w kilometrach ta trwałosść mniej wiecej u was jak jakiś wachacz kleci
mazigt Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Właśnie jestem po założeniu nowego zestawu FK ak street, założyłem do tego nowe osłony i odboje, nic nie skracałem. Obniżyłem około 60mm, gwint jest dosyć twardy, ale nie straszny beton. Czuć dużą różnice w prowadzeniu samochodu, stał sie bardzo przewidywalny. Nie przechyla się na boki, ani góra -dół. Zakręty można pokonywać zdecydowanie szybciej, stał się teraz raczej neutralny w prowadzeniu. Wcześniej był nadsterowny. Ogólnie oprócz jednego minusa to same plusy Tym minusem jest niestety niski komfort.
Rekomendowane odpowiedzi