kielbiu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Na dużym fisie zapaliła mi się kontrolka od hamulców po tym jak wymieniałem łożysko w kole. A po podłączeniu vaga żadnych błędów w tej kategorii mi nie wykrywa. Co wy na to??
kielbiu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nawet nie były odpinane bo zdjąłem tarcze razem z zaciskiem i położyłem podpięte na ziemi. Ale nie w tym sens. Chdzi mi o to czemu jeżeli wyświetla mi się błąd na fisie to nie wykrywa mi go po podłączeniu się komputerem?
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ten typ usterki nie bedzie widoczny na VAG-u układ widzi przerwe w obwodzie i dlatego tak sie dzieje
kielbiu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ok czyli idę zdjąć koło i sprawdze wszystkie połączenia, może się coś poluzowało:) Dzięki
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Może przy akrobacjach z tymi tarczami coś się poluzowało. Podociskaj to wszystko jeszcze raz.
Rekomendowane odpowiedzi