Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Jak podpiąć vag'a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z podpięciem vag'a ponieważ wyjęty mam immo, i zamiast tego mam jakąś płytkę z dwiema diodami zieloną i czerwoną. W wyniku czego w ogóle nie mogę odczytać błędów. Czy jest jakaś możliwość ominięcia tego żeby się podpiąć ? Proszę o pomoc.

Opublikowano

bezpośrednio przez ecu ;P

Opublikowano

A czy mógłbyś to jasniej opisać komuś kto kompletnie na tym się nie zna, tzn co do czego podpiąć ?

Opublikowano

w 1996 roku [a z tego roku ma zainteresowany auto] nie bylo edc15 wiec nie mieszaj koledze, bo jeszcze cos bedzie probowal podpiac ...

Opublikowano

w 1996 roku [a z tego roku ma zainteresowany auto] nie bylo edc15 wiec nie mieszaj koledze, bo jeszcze cos bedzie probowal podpiac ...

Przepraszam za nieuwagę :) dopiero się dowiedziałem, że rok jest tu w profilu :)

asdkj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Nic się nie dzieje każdy się myli :) Tylko żeby podpiąć teraz trzeba mieć jakąś do tego inną złączkę ? bo pisałem że się nie znam na tym a w aucie chyba padł mi potencjometr gazu i nie mam możliwości dojazdu do jakiegoś mechanika, a chcę sprawdzić co jest przyczyną tego

Opublikowano

Płytka immo? W sterowniku / ECU silnika to jest zamontowane czy w gnieździe diagnostycznym OBD? To emulator oryginalnego immo czy dołożony immobilizer?

Opublikowano

emulator z allegro za 100zł.

Opublikowano

Nie wiem czy to taki 2 lata temu miałem wyjęty immo gdyż się zacinał i zrobili mi to w warsztacie mechanicznym. Poza tym będąc kilka tygodni temu u elektryka kasował mi błąd poduszki odłączając któryś z kabelków przy tej płytce, gdyż vag czytał tylko abs.