Obsession Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no to może głupio mu się tu udzielać, chce rozdać zapachy i oczyścić się z zarzutów
Rafi78 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wystarczyło by gdyby od czasu do czasu się odezwał, bo wielokrotnie w postach prosiliśmy o info kiedy zaczyna wysyłkę ewentualnie mógł napisać,że są problemy itp. :gwizdanie:
addassko Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 życie zweryfikuje i pokaże jak będzie bo tutaj nie chodzi o pare pln`ow tylko ku***a o zasady nie moge tego pojac
Adriano007 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ta cała sytuacja zaczyna mnie ciężko wk...ć. Co jest grane kyluck?
siwydym2 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Może ktoś z Kielc lub okolic zrobił by niezapowiedzianą wizytę u kolegi KYLUCK pod adres który podał z numerem konta. Ja zrobiłem przelew 9 kwietnia i cisza Pozdrawiam
Rafi78 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Może ktoś z Kielc lub okolic zrobił by niezapowiedzianą wizytę u kolegi KYLUCK pod adres który podał z numerem konta. Ja zrobiłem przelew 9 kwietnia i cisza Pozdrawiam jest 21 wiek, bądźmy cywilizowani, żadnych wjazdów nikomu nie będziemy robić ale w hu...a też się nie damy robić, są do tego powołane instytucje państwowe z których z chęcią skorzystamy :>
Obsession Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jest 21 wiek, bądźmy cywilizowani, żadnych wjazdów nikomu nie będziemy robić ale w hu...a też się nie damy robić, są do tego powołane instytucje państwowe z których z chęcią skorzystamy otóż to napewno tak tego nie zostawimy
MATIUS Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 hu.. z tymi pieniędzmi chodzi o Zasady.. narazie czekamy razem na jakieś ruchy i coś Panowie postanowimy co z tym Fantem zrobić :/
Mariusz90r Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Dokładnie na razie nie osądzajmy, może faktycznie kolega ma jakieś problemy, poza tym jest weekend majowy poczta może pracować wolniej, dopiero jeśli po weekendzie nikt nie dostanie przesyłki to możemy zacząć myśleć co dalej z tym fantem zrobić..
novwy Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Witam, widzę że nie tylko ja się dałem kolesiowi naciągnąć może zrobimy jakąś liste kto zapłacił za te zawieszki zapachowe, będzie wiadomo ile kasy koleś zawinął.
addassko Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Dokładnie na razie nie osądzajmy, może faktycznie kolega ma jakieś problemy, poza tym jest weekend majowy poczta może pracować wolniej, dopiero jeśli po weekendzie nikt nie dostanie przesyłki to możemy zacząć myśleć co dalej z tym fantem zrobić.. tez tak mysle dajmy mu czas moze poprostu cos nie wyszlo...
Armi Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Jasne :gwizdanie: oszustom zwykle coś wypada: nagły brak dostępu do internetu, choroba dziecka, pobyt w szpitalu, delegacja
addassko Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Jasne :gwizdanie: oszustom zwykle coś wypada: nagły brak dostępu do internetu, choroba dziecka, pobyt w szpitalu, delegacja to tez racja
KANAL Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 To kto wplacil i ile? Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu ale mimo wszystko na forum spedzam kilka godzin dziennie. Bede uzupelnial liste w pierwszym poscie na biezaco - oczywiscie jesli jest taka mozliwosc. Jesli gosciu mial dobre zamiary a nie wyszlo to jego bledem bylo wciskanie kitu ze juz jest wszystko okej, mogl napisac ze wyszla pi**a z tego i kase przeleje spowrotem i byloby po sprawie. A tak teraz bedzie mu glupio sie przyznac.
vauxhall95 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 musicie zrobic nowy dzial na tego typu sprawy,ostanio co rusz sie przewijaja nazwy uzytkownikow w tym dziale nie dokonca w superlatywach
MATIUS Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Matius 18zł tyle wpłaciłem kolego Kanal wpisz mnie na Liste
Rekomendowane odpowiedzi