pawello-90 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Siemanko wszystkim!Przeszło miesiąc temu zakupiłem A4 Tdi 110km 97rok.Nie jest autko pierwszej młodości a zatem ma już troszku najechane 265 z małym haczykiem.Autko 2 lata temu było ściągnięte z D.W Pl jestem jego 2 właścicielem,odkupiłem ją od kolegi,wiec można powiedzieć wiedziałem co z tym autkiem się działo i co w nim świszczy.Aktualnie do zrobienia jest przód,było małe bum z przebiegająca sarną..i parę małych mankamentów,drobiazgów. Wyposażenie -2x pp -2x elek szyby -klimatronic -kierownica S-line -obniżona obecnie prezentuje się tak: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Przedni hokej wraz z pampersem został na jednym z osiedlowych spowalniaczy.. Najbliższe plany -Doprowadzenie przodu do ładu i składu -fela 16" lub 17" jeszcze nie zdecydowany..lecz na pewno ori reszta czas pokarze
HARIBO Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Fajny środek dobra kiera kubełki tez fajne co do felg to minimum 17 jakiegoś S-lina załóż juz bedzie ladnie z czasem lampy lifta i bedzie OK.
Polko_V Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ladna... a niska i srodek tez ladny podobaja mi sie fotele boja mam Qpa a nie fotele
konus Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zakładaj hokej na jego miejsce i albo dużo wkrętów albo trytytek W razie czego z całym zderzakiem odleci :gwizdanie: Wnętrze piękne Kolor też niczego sobie.... Powodzenia w modach
pawello-90 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 W maju jeżeli wszystko pójdzie pomyśli to przód doprowadzę do porządku..rozmyślam o założeniu maski po lifcie oraz świateł,autko od razu odmłodzi się
marec-ki Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 No w końcu Cię "znalazłem" na Forum. Witam byłego skodowca na A4 Rób przód i pchaj się śmiało w wersję z lifta jak się autko sprawuje ? Pozdro
LCQ Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ładny avant, zrób to co kolega HARIBO pisze i będzie ok na początek
pawello-90 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Przód małymi kroczkami wraca do normalności..Teraz jestem na etapie rozglądania się za ładną felgą.Autko ogólnie sprawuje się dobrze.Będę musiał co jedynie rozejrzeć się za pompą wspomagania bo słychać że już długo nie pociągnie...
Rekomendowane odpowiedzi