Opublikowano 22 Maja 200818 l Autor Witek wielkie dzieki w nocy nie moglem z wrazenia spac Pozdrawiam [br]Dopisany: 14 Maj 2008, 20:27 _________________________________________________Koledzy mam pytanie do znawcow tematu .Kolesie którzy robili mi tego SWAP-a nie zamontowali mi pompki paliwowej do zbiornika ani chlodnicy paliwa efekt jest taki ze gdy zbiornik jest pelny autko jezdzi cudownie , lecz gdy poziom spadnie ponizej polowy autko troszke slabnie. Z chlodnica paliwa cos wymysle ale pompka od B6 moze nie pasowac do zbiornika B5 i co w tedy. Gdy bylem na programie w Rogala polecil mi zamontowac pompke na przewod paliwowy tylko zabardzo niewiem jaka czy jest roznica miedzy benzyna a ropka ,jakiej wydajnosci,o jakim cisnieniu dzieki za kazde info
Opublikowano 1 Czerwca 200818 l piękna modyfikacja :th: sam przemyslam nad identyczną w przyszłości jak kasa pozwoli bo dobrej mocy nigdy za wiele i byłbym bardzo wdzięczny gdybys napisał ile Cie to wszystko dokładnie wyniosło od "a" do "z" z góry dzięki
Opublikowano 5 Czerwca 200818 l Ja równierz myśle nad taką modyfikacją tylko ja bym miał ochote jeżeli to możliwe zapodać GT22 i 260mm mam nadzieje że się da i do tego jeszcze kilka nie zbędnych zmian i dopiero wystroić. Ciekawy jestem ile takie coś by mnie wyniosło kupno silnika i wszystkich nie zbędnych rzeczy plus części takie jak turbo, wtryski itp i robocizna może ktoś sie oriętuje?.
Opublikowano 21 Maja 200917 l Autor Witam koledzy po malej przerwie zagoscily w autku nowe zabawki to znaczy pompki AL,turbinka BRD ,no i zeby nie miec klopotow ze sprzeglem zostalo wzmocnione i pana Radzikowskiego .Wczoraj odbylo sie uroczyste strojenie u Rogala i efektem tego wyskoczyly takie liczby 195KM i 395Nm .Wykres postaram sie wkleic jak mi Witek przesle na meila , Nie ukrywam ze jechalem pelen nadzieji na ta wymarzona 2 z przodu :gwizdanie: no ale niestey nie wyszlo Ale gdy sie przejechalem to wszystkie smutki prysly calkiem fajnie to zapitala szalu niema ale w koncu to jest 14 letnia babcia ktora niejednej mlodszej kolezance zloji tylek Wielkie podziekowania dla Witka odwalil kawal dobrej roboty
Opublikowano 23 Maja 200917 l Autor he he, bajera :good: :good: No a jak tam u ciebie lata juz audiczka pogratulowac ,przydalo by sie jeszcze quattro Powiam ci nawet ze niema problemow trakcja , tak ze daje rade bez Q no chba ze na zime
Opublikowano 23 Maja 200917 l Dudi ty dziku , kiedyś musz sie zatrzymać (wiesz gdzie) i obczaić tego twojego strucla
Opublikowano 23 Maja 200917 l Dudi75 ciesze się, że autko śmiga, suszarka chodzi jak trzeba Tak jak Ci mówiłem 5 KM w tą czy w tą nie czyni różnicy w jeździe, a dla motoru może mieć zasadnicze znaczenie ze względu na EGT. Bezawaryjności teraz
Opublikowano 23 Maja 200917 l Autor Dudi ty dziku , kiedyś musz sie zatrzymać (wiesz gdzie) i obczaić tego twojego strucla Nie ma problemu ja jestem codziennie na cmentarzu tylko wozek stawiam w lasku zeby sie nie prarzyl na slonku Dudi75 ciesze się, że autko śmiga, suszarka chodzi jak trzeba Tak jak Ci mówiłem 5 KM w tą czy w tą nie czyni różnicy w jeździe, a dla motoru może mieć zasadnicze znaczenie ze względu na EGT. Bezawaryjności teraz No dzieki , suszarka od ciebie daje rade i po niedzieli bedzie druga nowka w razie draki ,bo juz ja wyslal zreszta ta tez dzieki tobie bo ja stracilem nadzieje na rozwiazanie tego tematu pozytywnie tak wiec dzieki wielkie
Opublikowano 24 Maja 200917 l Autor Czyli jednak przycisnąłeś gościa. Gratuluje wyniku. Nie ja :gwizdanie: tylko jaro4444
Opublikowano 24 Maja 200917 l no i teraz mi narobiłeś smaka na więcej , u mnie AVF śmiga bardzo ładnie jestem bardzo zaskoczony pozytywnie jednomasem.... powiedz masz sprawdzone źródełko na pompki AL ??
Opublikowano 24 Maja 200917 l Mozesz miec 2 rodzaje AA lub AL. TO te rame pompki tylko roznia sie elektro zaworem.
Opublikowano 25 Maja 200917 l AVF ma te same pompki co ARL. Mało który AVF ma seryjnie pompki AL przeważnie tylko te z początku produkcji czyli z 2001 roku. Później były w nim najczęściej pompki AR które są już dużo mniej wydajne.
Opublikowano 25 Maja 200917 l AVF ma te same pompki co ARL. nie ... takie gratisy to tylko byly na poczatku produkcji ...
Opublikowano 25 Maja 200917 l nie ... takie gratisy to tylko byly na poczatku produkcji ... Ale szanse sa.