1991Kamil Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Miałem to pisać. Ja bym bardziej sie skłonił, ku jaśniejszym kolorom, np. żółty, czerwony, biały, a także srebrny. Na ciemniejszych słabo widać, np. granat, czarny, szary. Za to na nich lepiej śnieg widać
SoMeS Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Miałem to pisać. Ja bym bardziej sie skłonił, ku jaśniejszym kolorom, np. żółty, czerwony, biały, a także srebrny. Na ciemniejszych słabo widać, np. granat, czarny, szary. Za to na nich lepiej śnieg widać nie przesadzaj bo moja wygląda teraz 2x gorzej jak ta b7 wyżej
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 No ładnie ładnie. Ja już zapuściłem ładny brud na autku. Muszę go teraz ususzyć i wtedy cyknę fotkie.
Kolkov Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Muszę go teraz ususzyć i wtedy cyknę fotkie. na spota dziś przyjedź w Arkadii jest ciepło uszuszy się moment, a i weź aparat, to cykniesz i mój
Pawlo 2004 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 No ja zrobiłem juz moim szaraczkiem jakieś 1500km od odtatniego mycia i w pracy pytają mnie sie jak to robie ze mam ciągle taki czysty samochód?? poprostu na tym szarym brudu nie widać a ta sól w Anglii nie jest taka jak w PL i samochód sie biały nie robi. I jak tu wstawić fotke brudnego auta
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 na spota dziś przyjedź w Arkadii jest ciepło uszuszy się moment, a i weź aparat, to cykniesz i mój To dobre jest, może za tydzień przyjadę do Arkadii. Tylko że kusi mnie, żeby na święta opłukać auto. Musi mi ktoś to wybić z głowy. :>
wypsiu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Boże widzisz i nie grzmisz jak można własny samochód doprowadzić do takiego stanu i jeszcze do tego nie myją specjalnie i pewnie jeżdżita po największym błocisku. Ludzie opanujta się
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Boże widzisz i nie grzmisz jak można własny samochód doprowadzić do takiego stanu i jeszcze do tego nie myją specjalnie i pewnie jeżdżita po największym błocisku. Ludzie opanujta się Wystarczy w taką pogode w trase polecieć tak z 50km wystarczy żeby nadawał sie do opublikowania
tomaszu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ludzie opanujta się Co ile dni myjesz auto??
Pawlo 2004 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ludzie opanujta się Co ile dni myjesz auto?? Kolega nie myje bo w taką pogode nie wyjeżdza nim z garażu więc nie ma się gdzie zabrudzić
1991Kamil Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ale w garażu może się zakurzyć Więc coś trzeba sprzątać, samochód albo garaż
Koczis Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Niby znośnie, ale to było 10km po umyciu autka , a zawsze chciałem mieć czarne autko hehe
tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 W moim garażu stoi i schnie prawdziwa wunderwaffe..
wypsiu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ludzie opanujta się Co ile dni myjesz auto?? Kolega nie myje bo w taką pogode nie wyjeżdza nim z garażu więc nie ma się gdzie zabrudzić Nie mam garażu a do samej pracy dojeżdżam 200 km dziennie więc się troszeczkę jeździ Co ile myje samochód zależy od pogody,ale zimą 2 razy w miesiącu takie generalne mycie poświęcam na to pół soboty Ale w pracy jest stanowisko do mycia aut i zawsze jak się ostro ufajda to opłukam z błota pośniegowego i soli.
tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Kurna, dzisiaj zrobiłem traskę. Lał taki deszcz, że aż mi się samochód umył. :doh1:
tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wkurzyłem się dziś i podjechałem na myjke.
Pawlo 2004 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ludzie opanujta się Co ile dni myjesz auto?? Kolega nie myje bo w taką pogode nie wyjeżdza nim z garażu więc nie ma się gdzie zabrudzić Nie mam garażu a do samej pracy dojeżdżam 200 km dziennie więc się troszeczkę jeździ Co ile myje samochód zależy od pogody,ale zimą 2 razy w miesiącu takie generalne mycie poświęcam na to pół soboty Ale w pracy jest stanowisko do mycia aut i zawsze jak się ostro ufajda to opłukam z błota pośniegowego i soli. No ja tez dziennie śmigam po 100km do pracy w dwie strony więc wiem jak jest
Diego Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 W tym roku skromnie Nie bardzo to widac na jasnym, ale caly samochód ma nalot z soli, a miejscami tworzą się "wyspy" solne. To białe na wycierałkach to też sól.
Przemek TDI Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Diego Przepiękne masz auto w wakacje sprzedaje moją B5 żeby takiej B6 szukać
Rekomendowane odpowiedzi